Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, חשוב יותר איך הרכב נוסע (לגבי הB3 אם יהיה המשך מהאימפרזות הקודמות, הרי שזה נשמע טוב-לפחות לגרסאות הספורט) תראה את הדורות הקסומים של פיג'ו, הכוונה לדורות ה-5/6 שלא הצטיינו בעיצוב אבל כיכבו בכל השאר, אולי חוץ מאמינות:wink:.

לגבי העיצוב, קשה לשפוט רכב רק מתמונות חייבים לראות אותו במציאות.

אגב, הטריבקה למשל, במציאות הרכב די מרשים ויש לו נוכחות ובתמונות הוא נראה זוועה.

את ה B3 ראיתי במציאות, והרכב נראה רע, נטול פרופורציות, ומעוצב בכבדות.

את הטריבקה ראיתי ברוסיה, ואירופה, הרכב פשוט מכוער, מה זה החזית הזאת ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש יפיפיה.., לנטיס עם כנפים מנופחות.

לאחר הטריבקה המזעזעת ,באו מעצבי סובארו והוציאו את "היצירה " הזו לשוק..

איזה באסה לך , אתה תאלץ לראות את הכיעור הזה יום יום נע על הכביש :mm_surpri, תהיה חשוף לפרסומות לאוטו הדוחה הזה בערוצים השונים :mm_shocke, אולי אפילו תשפשף אותך פעם בחניה הזוועה הזאת וכל היום תקלל את המעתיקנים האלה מיפן על זה שהפח המטונף שלהם השחיט לך את האוטו :bad-word:, עד שחשבת להיפתר מה DLים המכוערים עכשיו זה, היצור הזה שפתאום הגיע וגם איתו תאלץ להתמודד, גם כשתתקל בו בשאלות בפורום והשוואות ותצטרך להתיחס לקיומו, ואבוי, גם כשיחתוך אותך בכביש איזה נהג ברכב הלא משתלם הזה ותראה את הפנסים המכוערים שלו מאחורה תצטרך להתמודד עם תחושת הקיא שבגרונך ולהזכר בתרגיל המלוכלך שסובארו עשו כדי למכור את המכונית הזו :mm_cry:.

קשה לפתוח עוד חזית, עד עכשיו היה לנו "לא בטוח" אחרי זה "לא מספיק מפנק ולא נוח" אחרי זה "מיושן" ועכשיו גם "מכוער"...

פשוט נורא , איך תוכל לחיות עם זה? :mm_eek:הרי תאלץ לראות את המכוניות האלה נוסעות עד.. עד? כמעט עד יומך האחרון וזה לא סתיגמה ולא דעה קדומה זאת עובדה, כי אם אחרי כמעט 30 שנה עוד אפשר לראות DLים את ה B3 תהיה בטוח שתראה גם הרבה אחרי זה.

דרך אגב, אני גאה בהיותי פרנקופיל מדופלם בנושאי רכב , ומחזיק ברשותי 2 צרפתיות מתוצרת רנו \ סיטרואן , אשר החליפו 2 צרפתיות מזדקנות אחרות.

ולגבי אמינות גירAL4 , אני יכול לחוות מנסיון אישי עם 4 רכבים שונים, ומעל ל 250,000 ק"מ, אבל למה לדבר על עובדות,ימשיך העדר בהשמצות .

ואללה? אני לא יודע מה איתך אבל 250 אלף ק"מ חלקי 4 מכוניות זה יוצא 62.5 אלף ק"מ למכונית, לא ממש מרשים אותי לשמוע על רכבים שאין להם בעיות גיר באיזור ה 62.5 אלף ק"מ והאמת גם פי 2 ו 3 מזה לא.

בקיצור CX25GTI הגזמת, גם אני יכול לכתוב פה שאני חושב שסיטרואן זה חרא של אוטו ושרנו מגאן נראת מאחורה כמו מגדל שמירה צה"לי נייד אבל כל עוד זה לא נכתב בשרשור שעוסק בטעמו של כל אחד אין שום סיבה להיות מגעיל וללכלך על היצרן כאילו אין מחר.

פתחת שירשור על "השמצת המתחרים", בסדר, הנושא אולי מעניין אותך ומעניין אותך לשמוע תגובות (יפנאוטו רע! יבואן רע!), מה הקשר לזה שאתה חושב שהטריבקה מכוערת או שיש פה דעות קדומות? אתה חושב שבסיטרואן לא ישתמשו ב"סטיגמה" שאף מכונית לא נוחה כמו שלהם?

במקום לעצור את זה ולענות "זה מה שאני חושב" ולשתוק עוד בחרת להווכח עם מנהל הפורום שלפי השורה שלו בחתימה נראה לי שהוא קצת מבין יותר ממך על מה הוא מדבר ובטוח שיש לו ניסיון עם יותר מ 4 צרפתיות שהצליחו לצבור את סכום הקילומטרים האסטרונומי של 250 אלף ק"מ.

אם אתה נהנה כל כך לכתוב כמה אתה שונא סובארו בכל הודעה שלך אולי תפתח שרשור מיוחד באוף טופיק, אולי אפילו תצבור לך שמה קהילת מעריצים וכולכם תוכלו לשנוא אותם ביחד עד שהסרבר יקרוס מרוב הודעות זבל.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

תגיד מה אתה רוצה ??

הבעתי את חוות דעתי הלא קובעת על 2 רכבים אשר סובארו מייצרים, מי השמיץ את היצרן ??

אני חושב שהפורסטר הוא הרכב המשתלם ביותר בקטגוריה, ושה B4 רכב טוב מאוד.., בניגוד לך כנראה אני מביע את חוות דעתי על 2 דגמים ספציפים של היצרן ולא מכליל את כל החבילה.

חשבתי להגיב על המשך הודעתך, אך כיוון שיש לי רק 20 שנה של ניסיון במכונאות והידרופנאומטיקה , אני מוצא את עצמי חסר מילים מול תשפוכת המלל אשר הרשית לעצמך לכתוב בלי להכיר אותי כלל.

אינני טוען שרכבים צרפתים חפים מתקלות, אך הם בהחלט אינם איומים כמו שהרבה מאוד אנשים פה ובאתרים אחרים מנסים לצייר זאת.

ושיעור קטן לגבי סטיגמות, רק כדי שתוכל להבין את ההבדל..

"אתה חושב שבסיטרואן לא ישתמשו ב"סטיגמה" שאף מכונית לא נוחה כמו שלהם?"

ידידי, כל עוד מדובר על סיטרואן עם מערכת מיתלים הידרופנאומטית, הרי זה אינה סטיגמה, אלא עובדה גמורה.:-D

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תגיד מה אתה רוצה ??

אני רוצה שתהיה קצת הוגן.

כמו שלא תגיד בפומבי על שכנה שלך שהיא מכוערת ולא הייתה נוגע בה במקל, איך אפשר להתחתן איתה וכו', אלה תגיד משהו בסגנון: "היא לא לטעמי", ככה צריך לדבר בכל מקום וגם כאן.

הפכת את סובארו למקסימום קאיה של שנות ה-90, ואני לא מצליח להבין למה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אני רוצה שתהיה קצת הוגן.

כמו שלא תגיד בפומבי על שכנה שלך שהיא מכוערת ולא הייתה נוגע בה במקל, איך אפשר להתחתן איתה וכו', אלה תגיד משהו בסגנון: "היא לא לטעמי", ככה צריך לדבר בכל מקום וגם כאן.

הפכת את סובארו למקסימום קאיה של שנות ה-90, ואני לא מצליח להבין למה.

אתה לא מבין על מה הוא מדבר ??

מפנה אותך לאתרTOP GEAR

גם הם לא בדיוק שופעי מחמאות לקו העיצובי של סובארו, ולא רק הם.

אני חושב באופן אישי שסובארו נותנים היום קרב חזק לסאניונג מבחינת עיצוב..

פורסם

האמת עיצוב זה לא הצד החזק בסובארו.

חוץ מהאחורה של ה B3 והאימפרזה שיצאה עם הפנסים העגולים הדגמים שלהם נראים בסדר גמור, לפעמים קצת פחות ולפעמים קצת יותר, אבל לא משהו שיגרום להגיד "וואו", מצד שני כמה רכבים גורמים לנו להגיד "וואו" ביום יום ויש יותר מ 30 כמוהם בארץ?

דרך אגב ה B3 סדאן נראת לא רע בכלל.

ארז

פורסם

ה B4 דווקא בעלת עיצוב נאה מאוד,קצת אנונימי אבל עדיין מרשים.

לגבי ה B3 הבעייה היא שניסו לעשות אותה יותר מידי דומה למיינסטרים של העיצוב היום בתצורת ההאצ'בק.

ב.מ.ו סדרה 1 ,פוקוס וכו'.

בנוסף אחרי כל כך הרבה שנים עם אותו דגם ואותו עיצוב, ציפיתי לעיצוב יותר מוצלח מזה.

יוצאות דופן בתחום הנ"ל הן הC4 והמגאן , לא בטוח שכולם אוהבים את העיצוב אבל לפחות יש בו ייחוד.

פורסם

ליצרניות כמו סיטרואן פורד וכו' אשר משתתפות בתחרויות ראלי, יש להן שיקולים בעיצוב כדי שיתאמו למרוצים?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...