Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעניות דעתי היא נראית כמו קוריאנית מהשורה - חסרת ייחוד וחסרת מראה מושך שלא לומר מכוערת.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם
מסע השמצות ?? , סליחה הספר הנ"ל הוא עובדה קיימת, וזו הנחיית היבואן לאנשי המכירות שלו בשטח.

דרך אגב, ברשותי 2 רכבים עם הגיר הבעייתי, ועוד אחת אשר הייתה ברשותי וחזרה לליסינג לאחר תום החוזה..

סה"כ הרכבים עברו כ 240,000 ק"מ ללא בעיה.

הקביעה שלך על הבעיתיות של הגיר , כמו זה של יבואן סובארו בעייתית ומלאה בדעות קדומות, וכמו שכתבתי לך בשירשור אחר, מנציחה את הבורות והדעות הקדומות בשוק הרכב הישראלי.

מה בדיוק הטענה שלך, שהגיר של רנו אמין?

חיפוש מהיר בארכיון הפורום יניב שפע סיפורים מרתקים שמן הסתם (כמובן) השתילו אותם אנשי סובארו.

זו לא בורות ולא דעה קדומה זו די עובדתי.

ספר הדרכה לאנשי שיווק שמנצל "דעות קדומות" או "בורות" הוא עדיין חוקי ולגיטימי

יש לך אנטיגוניזם יפני - נהדר! אין בכך פסול, אבל עדיין סובארו לא עשו שם דבר שלא עשו אותו אחרים לפניהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה בהחלט כן גובל בהוצאת לשון הרע, ואני מצפה לראות איך יגיבו היבואנים שרכביהם מושמצים.

אמירה גורפת מסוג "הגיר של רנו בעייתי" מתעלמת מכך שתקלות שהיו נכונות בדגמי 2002 לא בהכרח נכונות ב 2008, מתעלמת מסוג הבעייתיות (תקלות שהצריכו שיפוץ ? תקלות שנפתרו ע"י תוכנה?) ובכלל מסתמכת על נתונים שאיש לא יכול לאמתם או לשלול אותם.

מעל לכל, היא מתעלמת מעובדת היות כל הרכבים המודרניים מכוסים ע"י אחריות מלאה לשלוש שנים.

זה דבר אחד כשמר ישראלי ה"מומחה" מסביר לכל מי שמוכן לשמוע שבגיר של רנו "יש בעיה", וזה דבר אחר כשגוף מסחרי מעלה את הטענה טעונת ההוכחה הזו על דפוס, ומורה לאנשי המכירות שלו לצטטה באזני לקוחות.

אם מוזכרים שמות היצרנים בחוברת הזו, יש כאן יופי של עילה לתביעה.

פורסם

האמת, היא אולי רחוקה מלהיות מדהימה אבל היא גם רחוקה מלהיות מכוערת. גרסת ה-2 ליטר ספורט נראית הכי טוב בזכות תוספות חיצוניות אבל כמו שקורה הרבה לסובארו בשנים האחרונות, הרכבים תמיד משאירים רושם של "המעצב עזב את דף השרטוט באמצע כדי ללכת לאכול משהו".

בפרופיל היא הכי מכוערת. זה נראה כאילו מישהו בועט להן בתחת כשהן עוזבות את פס הייצור :)

פורסם

עם ישראל רוצו בהמוניכם לקנות את פאר היצירה המוטורית....

נראה שסוף סוף יש רכב "יפייפה עם 0 תקלות גם לאחרי הזנחה פושעת ו300 אלף ק"מ"

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ראיית העל שלי אומרת שהואטו נראה יותר טוב מהאימפרזה הישנה, שנראת שבנו אותה רק מפלסטיק. ובכלל הB3 נראית ממש טוב

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
מסע השמצות ?? , סליחה הספר הנ"ל הוא עובדה קיימת, וזו הנחיית היבואן לאנשי המכירות שלו בשטח.

הספר הנ"ל הוא עובדה קיימת בכמעט כל סוכנות רכב בארץ ובעולם.

תמיד נהוג לציין בפני לקוחות את היתרונות שלך לעומת מתחרים. יש כאלה שמציגים את זה בצורת דברים רעים אצל המתחרים ויש כאלה שמציגים את זה בצורת דבר חיובי אצלך. כל חברה עם שיטות השיווק שלה.

לך לנסיעת מבחן בניסאן/טויוטה/יונדאי, תגיד להם שאתה מתלבט בין הרכב שלהם לרכב של חברה אחרת ותראה איך כל ה"דעות קדומות" קופצות על פני השטח.

כאן לפחות יש ביסוס (תיבה אוטומטית מיושנת, תיבת הילוכים מתוסבכת, מנוע חלש וכן הלאה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אבל זה עדיין מטומטם לכתוב את זה.

כשאתה תמכור את האוטו שלך אתה לא תציין את הדברים השלילים, אתה תנסה לבליט את החיובי באוטו.

יועץ התקשורת של יפנאוטו ירד מהפסים

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לא נכון!

אם הייתי מוכר את הרכב שלי. ומישהו היה אומר לי שהוא מתלבט בין שלי לבין דגם X. אז הייתי מסביר לו למה עדייף את שלי ולא את הX. למשל: אתה יכול לקחת את הX אבל בשלי הבג'ז גדול יותר.

למרות שהמשפט הזה לא ממש נכון במכוניות יד 2, אבל במכוניות יד ראשונה. וכמו-כן בעוד הרבה מאוד מוצרים הטענה הזאת נכונה ביותר!

למשל כשאתה הולך לקנות טלויזיה, מה המוכר אומר לך? תקנה את זאת כי יש לה ככה וככה ובאחרות אין את זה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

כמו שאמרתי אתה יכול להבליט מה שטוב או להבליט מה שרע אצל המתחרה..

לדוגמא,

לחיוב - אם תקנה את האוטו שלי תקבל רדיו-דיסק-דיוידי עם GPS מובנה ומערכת סאונד בשווי 17 אלף שקל.

לשלילה - אם תקנה את הרכב המתחרה תקבל מערכת פארשית, בקושי קורא דיסקים צרובים, שלא לדבר על MP3 ו2 רמקולים קדמיים וזהו.

אותו דבר אתה יכול להגיד "אצלי יש גיר מצויין!" או "לחברה XYZ" יש גיר מיושן, שגורע מביצועי המנוע והאמינות שלו בקרשים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני אומנם משוחד הרבה פחות מפותח השירשור, אבל הרשתי לעצמי להגיב לשירשור הדבילי להחריד הזה ולומר שעצם ההתדיינות על חודם של אנשי מכירות הוא דבילי לחלוטין - ורק מציג את השירשור הזה, ופותח השירשור, באור מביש וטיפשי כאחד - ורק מראה לנו על טיב דעתו הפרו-צרפתית\אירופאית של פותח השירשור הזה (סביר להניח שאם זה היה על סיטרואן, הוא לא היה פותח אותו).

לאחר שקראתי את מה שנכתב גם הבנתי שעצם הדברים שנכתבו הם בהחלט נכונים. הגיר שיש ברנו הוא באמת לא גיר אמין במיוחד ביחס למתחרים - והרבה לקוחות שחיפשו גיר אוטומטי נורמלי (שעובד חלק, אתם יודעים...) נכווה קשות מהגיר הזה (גם בגלל עלות התיקונים - אבל לא רק).

בנוסף לכל זה, האימרה שהגיר הזה פוגע בביצועים היא בהחלט נכונה - הרי מתי ראיתם מכונית עם גיר כזה וביצועים טובים ? כולם יודעים היטב שהגיר הזה בהחלט פוגע פגיעה הרסנית בביצועי המנוע ועל זה אין בכלל עוררין. הוא אולי יודע לעשות דברים אחרים טובים, אבל בהחלט לא מיטיב עם הביצועים ביחס לגירים אוטמטיים אחרים.

הגיר האוטומטי בקורולה הוא בהחלט לא גיר רובוטי שנקרא טוב או מצויין, ועל זה הסכימו פה כולם כמעט בפה אחד ומלא.

כן, יש גם מכוניות שסובלות מתדמית בעייתית, זה לא שקר ולא השמצה.

... וכמו שכבר צויין, אין שום דבר חדש תחת השמש, ו DISCOVER כבר כתב דבר נכון מאוד: "הספר הנ"ל הוא עובדה קיימת בכמעט כל סוכנות רכב בארץ ובעולם." רוצים - תקנו, לא רוצים - אל תקנו... (זכותו של כל אחד למכור את מרכולתו בדרכו ואני בטוח שאצל האחרים זה לא שונה מהותית ממה שהוצג כאן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...