Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שווה לקנות אימפרזה?

ואם כן 1600 או 2000 מה ההבדל צריכה בניהם שמעתי שלא ככ משנה מבן אדם שמחזיק אחת

אם אפשר להאמת את הדברים ועם הוא טועה

כמה ל1 לוקח כל מנוע

דרך אגב יש לי 65K ...ככה שאני יביא 2002+

פורסם

לי יש אימפרזה 2002, 1600 סמ"ק והיא עושה 1 ל-10.

גירסת ה-200 סמ"ק מן הסתם תצרוך לך יותר דלק אבל מצד שני אתה מקבל יותר כ"ס....

פורסם
קודם כל שווה לקנות אימפרזה?

לא. האימפרזה בשנים הנ"ל נותנת תמורה נמוכה יחסית למתחרות. מרווח פנימי מצומצם, מנוע עגלתי (וכתוצאה מכך גם צריכת דלק טיפה יותר גבוהה לחובבי המהירות), עיצוב פנימי וחיצוני אנמי (עניין של טעם). מצד שני, אני לא זוכר אם בשנה הזו כבר נמכרה הגרסא 2 ליטר עם ה-4X4 אבל המערכת הנ"ל נותנת יתרון בבטיחות על המתחרות (ומצד שני עוד מערכת שצריכה טיפולים והשקעה של כסף, מערכת יותר בזבזנית בדלק, במקרה של פנצ'ר יש להחליף את כל ארבעת הצמיגים מחשש לנזק לדיפרנציאל וכו').

אופציות נוספות שהייתי בודק זה רנו מגאן, פיז'ו 307, אולי להתכווץ קצת ולקנות קורולה 2003.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...