Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פולו 2003 ואני מעוניין לשדרג אותה קצת :)

התקציב שלי הוא 2000 ש"ח בערך

עשיתי כמה בדיקות וחיפושים ו"מצאתי" מספר חלופות וההתלבטות שלי כרגע היא בין פיוניר לקלריון

פיונייר... אלו דגמים טובים שמצאתי..

DEH-P7950UB

DEH-P6950IB

DEH-P65BT

קלריון...

DXZ756MCוClarion

DXZ775USBוClarion

אשמח לשמוע דעתכם. אני מחפש דגם יחסית חדש ( 2006-2007), שנראה טוב (אני יודע שלפיונייר יש עדיפות פה) ובעיק נשמע טוב ונוח לתפעול.

יש לציין כי הידע שלי הוא בסיסי מאוד.. ולכן כל עזרה תתקבל בברכה

אגב, האם לחלק מהמכשירים הנל יש מסך מגע? לא שזה חשוב.. סתם לידע כללי

פורסם

לפי הדרישות שלך הפיוניר יתאים לך בדיוק. אבל לפי איכות המכשירים, הקלריון הרבה יותר איכותי וטוב מהפיונירים הנ"ל.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבעיה היחידה עם ה775 היא התצוגה הפלורסנטית שלו שבאור יום לא רואים יותר מידי מה כתוב בתצוגה(אני יודע זאת ממקור ראשון אני מוכר כזה מכשיר מאותה הסיבה).

קח בחשבון שSG עדיין לא התחילו ייבוא של ה776, ולכן המכשירים הנמכרים הם בייבוא פרללי, נדרש גם כיול של המכשירים לתדרי רדיו ישראלים מה שכולם כבר עברו.

ה7900/7950 גם אחלה מכשירים כנ"ל גם ה880PRS .

under construction..

• תוכן חדש...