Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות יש לי:

1.איפה אני יכול לעשות לוח שעונים לבן עם אור כחול באיזור המרכז?

או שעדיף להזמין מEbay ובארץ רק להרכיב?

2.מוט הילוכים , אני לא אוהב את המוט הנוכחי , יש לכם המלצות למוט יפה? הרכב צהוב.....

3.מה צריך להוסיף לאוטו שיקבל קצת רעש יפה? אגזוז מסוים? רק יציאה של אגזוז? אפשר פרטים על העניין ?

4.בקשר לחלונות כהים , אני שוקל לעשות הטבלה משאר המדבקה כי אני רוצה לעשות את כול האוטו עם חלונות כהים ועם מדבקה זה לא עובר טסט וגם המשטרה נותנת על זה דוחות אז שוב באיזור המרכז איפה אתם ממליצים לי לעשות את זה? וכמה הסיפור הזה יעלה לי בערך?

אשמח אם תעזרו לי בנושאים הללו

תודה מראש.

פורסם

2. אם אתה רוצה מוט יפה, לך על איזה משהו של MOMO מאיביי, נראים ממש טוב. יש מוט מיוחד לHGT, שורט שיפט של חברה שנקראת NOVITEC שגם אפשר להשיג מEBAY. יש גם של B&M.

3. המומלצים לHGT הם רכיבים של Supersprint וGSR, שעושים כמובן רעש יפה אבל הם יותר בכיוון של שיפורי הספק. אם אתה רוצה רעש אתה יכול לקנות דוד של איזו חברה, ופילטר פתוח, תשאל בפיטסטופ.

4. חיפוש

מקווה שעזרתי :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...