Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה.. עוד כמה ימים אני הולך לקקנות פאנל + רמקולים אחוריים של HERTZ.

התכנון היה להשקיע 1300 שקלים - 650 רמקוליפם ו-650 פאנל.

אבל אני יכול להשקיע יותר... השאלה היא אם אני צריך. אני לא אודיופיל מטורף. שימו לב שהרמקולים הם הדבר היחיד שיהיה מחובר למערכת. לא סאבוופר לא מגבר לא כלום. פשוט רוצה צליל שיספק לי את האוזן, וההרץ (אני מקווה) יעשו זאת...

עכשיו השאלה היא אחרת. על איזה פאנל ללכת. אני יכול להשקיע גם 800-900-1000 שקל בפאנל, השאלה היא אם כדאי.

די חשוב לי שיראה טוב, שיהיה לו ממשק נוח. וגם יציאה למגבר אולי לעתיד אי אפשר לדעת... כמובן MP3 וכאלה.

יש רדיודיסקים בתקציב כזה עם אנימציות משהו שיוסיף יופי לדשבורד?

פורסם

אז ככה לפי מה שהבנתי שהמכשיר משפיע על האיכות של השמיעה

ואם אתה מחפש שיהיה גם יפה אז פיונר יעשה את העבודה בישבילך

מכשיר כולל אנימציות(4-5 תצוגות) אקולייזיר נוח יש לך שליטה מלאה על סאב אם תביא בעתיד

תצוגה יפה במחיר טוב 1000 שקל אתה מביא אחלה מערכת

עם יציאה למגבר יציאה לaux לא צריך יותר מזה(אולי קצת ישן אבל שווה)

DEHP5850וPioneer

פורסם

http://tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=3b74caa1ff682715e9e5e1ceeb5170b5&productid=256

מה ההבדל בין מה שהצעת לבין זה?

http://tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=3b74caa1ff682715e9e5e1ceeb5170b5&productid=50

או זה ?(שים דגש על זה.. הוא נראה לי ממש טוב... פאנל נופל ממש מושך לי את העיניים..)

ראיתי את הפאנל שהצעת לי. הציעו לי אותו יד שנייה עם 9 חודשים אחריות מהחנות.. ב-600 שקלים. אני מקווה שהדיל עדיין קיים

פורסם

טוב הנושא לא רלוונטי כי אני החלטתי ללכת על כיוון אחר לגמרי כבר.. לנעול בבקשה, אפתח דיון חדש כי הוא בכלל מדבר על משהו אחר

• תוכן חדש...