Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

חזרתי עכשיו מנסיעה לילית בתוך העיר חיפה, בדרך הביתה נסעתי מאיזור מרכז הכרמל לכיוון מרכז חורב דרך בית הספר עירוני ה' למי שמכיר, יש מן ירידה כזאת תלולה ושהיא נגמרת מתחילה עליה תלולה (כמו תמונת ראי של אותה הירידה), התחלתי לרדת את הירידה השעה 1:30 בלילה אפשר לנסוע מהר והחלק התחתון במפגש בין העליה לירידה לא מואר מי יודע מה ולאף אחד אין מה לחפש שם אבל אודות לראיה המעולה שלי אני קולט 2 עצמים חומים ממש ממש קטנים כאילו אני מדמיין אותם, לא הבנתי, בצד אחד יש יער בצד השני בית ספר, לא צריך להיות שם כלום, נתתי ברקס כדי להיות מוכן למה שלא יהיה ומה אני רואה מולי? 2 חזירי בר ענקים משוטטים להם על הכביש.

עד עכשיו רק היה אפשר לראות מסביב לבית חפירות שלהם בגינות וקצת נזקים (לפחות באיזור שלי) אבל זאת פעם ראשונה שאני באמת רואה כאלה מול העיניים ולקח להם איזה 10 שניות עד שהם החליטו לפנות ליער הסמוך.

אז לכל החיפאים, כשאתם נוסעים בלילה קחו בחשבון גם מפגשים מוזרים כאלה, אני יודע שאם הייתי פחות זהיר וממשיך לתת גז הייתי נכנס למצב מאוד לא נעים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
לילה טוב,

אז לכל החיפאים, כשאתם נוסעים בלילה קחו בחשבון גם מפגשים מוזרים כאלה, אני יודע שאם הייתי פחות זהיר וממשיך לתת גז הייתי נכנס למצב מאוד לא נעים.

אולי לא נעים אבל מה זה טעים...

ארז רונן

פורסם

הרכב היחיד שישרוד מפגש עם גוש בשר במשקל 200 ק"ג זה האמר, ובגלל שאין לי אחד כזה אז או שתנדבו לי אחד :wink: או שתסתפקו בשווארמה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מניסיון, סופה צבאית תספוג את המכה ללא שום נזק לרכב.

עם רכב פרטי - מוכרים לי מקרי טוטל לוס בגלל פגיעה בחזיר בר.

Veni Vidi Vici

פורסם
אולי לא נעים אבל מה זה טעים...

מה אתה? אובליקס?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בירידה הזאת גם ככה נוסעים מהר יחסית (אם הבנתי על איזו מדובר), לפגוש שם חזיר ייגרם בטוטל ופציעה קשה.

חזירי בר על הכביש זה רגיל אצלנו פה באיזור (גבול הצפון), ופה הכבישים בכלל לא מוארים. כל מה שיש לעשות פה זה להתפלל (והרבה) שהגוש הזה לא ירוץ פתאום מולך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חזירי בר על הכביש זה רגיל אצלנו פה באיזור (גבול הצפון), ופה הכבישים בכלל לא מוארים. כל מה שיש לעשות פה זה להתפלל (והרבה) שהגוש הזה לא ירוץ פתאום מולך.

סתם מתוך סקרנות, על איזה מיקום אתה מדבר כשאתה אומר גבול הצפון?

חוץ מזה שכן אפשר להימנע מזה בכך שהנהג ידאג להיות מרוכז בנסיעה, שלא ידליק את האור הפנימי ברכב - זה מפריע לראיית הלילה.. לעיניים לוקח פרק זמן מסויים להתרגל לראות בחושך, לוודאות שהפנסים הראשיים מכוונים ונקיים ולנהוג קצת יותר לאט במקומות שיודעים שיש אפשרות להיתקל בחיה הזו. אני ראיתי כבר קנגו שנכנסה בפרה שעמדה בכביש, הרכב טוטאל לוסט אבל נראה די שלם מבחוץ והנהג יצא ללא פגע.

פורסם

בקשר לפגיעה עם רכב- בשביל מה יש מגן חזירים?:idea:

גם לי יצאה להתקל באחד כזה..הלכתי לתומי בישוב(טבעון) בשעת לילה מאוחרת ושמעתי רעש מהשיחים בצד, עצרתי שניה וראיתי חזיר ענק, 7 מטר ממני, כשהוא קלט אותי הוא התחיל לרוץ.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
בקשר לפגיעה עם רכב- בשביל מה יש מגן חזירים?:idea:

.

אני ראיתי סובארו אימפרזה שהלכה טוטאל לוס בגלל חזיר בר, גם שני מגני חזירים לא היו עוזרים לה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...