Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהפקיד אומר approved זה אומר בוודאות שמקבלים ויזה או שזה עוד עובר בדיקה כלשהי?

נ.ב

הפקידים הם קונסולים למעשה?

פורסם

אם לקחו לך את הדרכון, אז קיבלת.

אם הם לא מאשרים אז לא מבקשים ממך את הדרכון.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

רק כשיגיע הדרכון תדע לכמה זמן.

יכולים לאשר לשנה, ל3 ל5 ל7 או 10.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עשיתי לפני קצת יותר מחצי שנה.

הפקיד אמר לי במקום מאושרת לך ויזה ל 10 שנים , שילמתי כמה שקלים לדואר שליחים וזהו.

GOT סחוג?

פורסם

הייתי שם לפני חודשיים, תור ענק, הפקיד חייך, לקח את הדרכון, קבלתי לאחר שבוע -10 ימים, ל10שנים.

היה משהו אתמול ב 18.00 בטלוויזיה שאולי לא יצטרכו יותר ויזות לארהב.. לא הספקתי לראות ,הייתי חייב לצאת מהבית.

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן, גם אני ביקרתי בארה"ב לא מזמן לאחר שעברתי את העינוי הקרוי הוצאת ויזה.

ברגע שנאמר לך APPROVED, תוך שבוע עד 10 ימים יגיע אליך הדרכון עם דואר שליחים (בעלות של 33.5 ש"ח אם אני זוכר נכון)

הויזה כיום היא ל10 שנים, פעם זה היה 5 + 5 (הויזה הקודמת שהוצאתי היתה בשנת 96 והסתיימה ב2006)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עד שמה שהוא שמע יכנס יעברו שנתיים.

בעצם מה שקרה הוא שעד עכשיו הייתה רשימה של מדינות "ידידות ארה"ב" שתושביהם מורשים להיכנס לארה"ב ללא ויזה עד לתקופה של 90 יום, ישראל עמדה בכל הקריטריונים שדרושים להיכנס לאותה רשימה (שיתוף פעולה בין כוחות החוק במדינה לכוחות החוק האמריקאים, מדינה הנלחמת בטרור ועוד כמה דברים) חוץ מקריטריון אחד - שבאותה מדינה אחוזי המסורבים לקבלת ויזה לא יעלה על 3%.

מכיוון שבישראל יותר מ 3% ממבקשי הויזה לא מקבלים אותה בסופו של דבר, עד עכשיו ישראל לא יכלה להיכנס לאותה רשימה.

לאחרונה, הפרלמנט האמריקאי העביר הצעת חוק ביחד עם השר הממונה על ההגירה שם שמגדיר מחדש את הקריטריונים לכניסה לאותה רשימה - כאשר בין השאר העלו את אחוז המסורבים המקסימלי ל 10%, כך שישראל עכשיו כן עומדת בדרישות.

החוק הנ"ל צפוי להיכנס לפועל בארה"ב בעוד שנתיים מעכשיו, כך שבעוד שנתיים ישראל תיכנס אוטומטית לרשימה וישראלים יוכלו לבקר בארה"ב לתקופה של עד 90 יום ללא צורך בתהליך המעיק של הוצאת ויזה.

בקשר לתקופת הויזה שמקבלים - זה לא נכון שכל אחד מקבל ל 10 שנים, דווקא לאחר אסון התאומים כשארה"ב החלה לנסות למגר ולפקח את ההגירה אליה החלו לחלק ויזה המתאימה לתקופת השהייה שתצטרך, אני מכיר כמה אנשים שהוציאו ויזה בחצי שנה האחרונה וקיבלו לתקופה המתאימה לטיול שלהם, לדוגמא - 3 חודשים לאחת שביקשה ליסוע לטיול של חודש וחצי, חצי שנה לבן דוד שביקש לבצע טיול של שלושה חודשים ועוד.

כשאני הלכתי להוציא ויזה לפני כמעט חודשיים קיבלתי ל 10 שנים כאשר אני לא מחוייב להתגייס עקב פתור רפואי אך מתנדב ומתגייס בחודש 12 ואין לי יותר מדי נכסים בארץ, כנראה שהכל תלוי ברושם שעושים על הפקיד\ה בראיון.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

רק אם נתייחס לשיטה החדשה שלא צריך ויזה לארה"ב, הדבר לא בהכרח חיובי.

כיום אתה ניגש לבקש ויזה בשגרירות האמריקאית. אם יש לך ויזה ואתה טס לארה"ב 98 אחוז שבאמת תכנס למדינה.

במקרה ואין לך ויזה, ואתה נכלל ברשימת המדינות שאזרחיהן לא חייבים ויזה כדי להכנס לארה"ב, את ה"ראיון" שאתה עובר בארץ כחלק מתהליך הוצאת הויזה,

אתה תעבור בבדיקת הדרכונים בנמל התעופה בארה"ב בעודך מבקש להכנס למדינה.

כאשר אין לך ויזה בתוקף, גדלים הסיכויים כי הפקיד בעמדת "ביקורת הדרכונים" יחליט שאינך מורשה להכנס למדינה ויגרש אותך חזרה למדינה ממנה הגיעה טיסתך.

במקרה שכזה, כסף עבור כרטיס הטיסה והזמנות שונות שביצעת מראש כבר בוזבז וסביר להניח שלא יוחזר לך ע"י אף אחד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה תעבור בבדיקת הדרכונים בנמל התעופה בארה"ב בעודך מבקש להכנס למדינה.

כאשר אין לך ויזה בתוקף, גדלים הסיכויים כי הפקיד בעמדת "ביקורת הדרכונים" יחליט שאינך מורשה להכנס למדינה ויגרש אותך חזרה למדינה ממנה הגיעה טיסתך.

במקרה שכזה, כסף עבור כרטיס הטיסה והזמנות שונות שביצעת מראש כבר בוזבז וסביר להניח שלא יוחזר לך ע"י אף אחד.

אתה לא עובר שום בדיקה בארה"ב אלה ישנו שינוי בכמה דברים:

1. הדרקונים ישונו ויהיו עם טביעת עצבאות וצילום עין

2. ממשלת ישראל מתחייבת להעביר לצורך בדיקה את כל השמות של הנוכחים בטיסה תרם יציאתה

Zoom-Zoom...

פורסם

זה לא משנה, דיסקובר צודק.

בהגיעך לפקיד ההגירה בשדה בארה"ב הוא ישאל אותך שאלות כמו מהי מטרת החופשה שלך, היכן אתה מתכוון ללון (מלון? יש לך הזמנות מראש?, משפחה? היכן? כמה זמן? וכו'), וגם לו יש את האפשרות להחליט אם תיכנס לארה"ב או שתחזור למדינה שלך.

עכשיו, כשאתה טס עם ויזה בתוקף, הרבה יותר קל לו "לסמוך" עלייך ולהוריד את חשדנותו מכיוון שמן הסתם עברת את בדיקת השגרירות בארץ והם קבעו שכנראה אתה באמת מתכוון רק לטייל בארה"ב ולא להגר אליה.

כשיורידו את הסינון בשגרירות, אותם אנשים שנדחת בקשתם פה בארץ כנראה שידחו גם שם מכיוון שכעת זהו יהיה מנגנון הבדיקה היחידי לפני כניסתך לארה"ב ולכן יגבירו את רמת הבדיקה שם ובקיצור - אלו שנדחים בארץ ידחו גם שם רק שכך יפסידו המון כסף והמון עצבים.

בכלליות אין לאף אחד מה לדאוג אם הוא באמת מתכוון רק לטייל שם, אלא אם הוא מתנהג כמו דפקט - כשהייתי שם ראיתי כמה וכמה אנשים שבראיונות שלהם התנהגו בצורה שמשקיפה עליהם טמטום מוחלט, ואף פקיד הגירה בארץ או בחו"ל לא יתן להם להיכנס למדינתו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...