Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עמדתי מול דילמה קשה בעבודה, למות מת'שיעמום במזגן או למות מחום ליד האוטו. בחרתי את האפשרות השנייה.

מקיט BULK של דינאמט אקסטרים נשארו לי 3 יריעות אחרי ש 6 הלכו ל 2 הדלתות.

החלטתי שאני הולך לאטום את דלת הבאגז' ואת בתי הגלגלים ואת ריצפת הבאגז' אח"כ כי 3 יריעות לא יספיקו והגישה לריצפה הכי קלה.

התחלתי את האיטום בדלת הבאגז' וגבלתי את עצמי ביריעה אחת כי יש לי בעיה עם בולמים של הדלת ועם יותר משקל הדלת פשוט נופלת מעצמה.

את הלקח מעבודה עם הדלתות שחייבים לאטום עם כפפות לא ישמתי, וזכיתי בגלל זה להרבה חתכים מעצבנים בידיים.

DSC00023.jpg

DSC00021.jpg

DSC00017.jpg

DSC00014.jpg

DSC00012.jpg

DSC00008.jpg

פורסם

כאשר הורדתי את הדיפון של בתי הגלגלים ( שכדי לפרק אותו חייבים לפרק בערך חצי אוטו) הופתעתי לגלות שיש על בית הגלגל חומר מונע רעש שדומה לצמר וכן כמה יריעות של חומר אוטם כפי שניתן לראות בתמונות שזה מאוד מפתיע מיצרן איטלקי.

על בית גלגל אחד הלכה פחות מיריעה של דינאמט , באחת התמונות רואים את החתיכה שנשארה.

לבסוף הספקתי לאטום אתמול רק את דלת הבאגז ואת בית גלגל השמאלי, אבל לא נורא יש היום עוד משמרת משעממת.

DSC00008.jpg

DSC00007.jpg

DSC00005.jpg

DSC00016.jpg

פורסם

יש תוצאות? יש הבדל? כי אני באותו מצב, נשארו לי 4 חתיכות (מתוך 10) אחרי איטום דלתות, והדילמה היא לאטום חלקית את הבגאז'? או לתת עוד שכבה בדלתות?

פורסם

המגבר שהסאב עובד עליו כרגע הוא לא אותו מגבר שמלפני האיטום, והסאב נשמע שונה על שניהם כך שלא היתה לי אפשרות לשמוע את ההבדל. מה שכן קירקושים מכיוון הבאגז נעלמו.

אני חושב שעדיף לך לשים בדלתות בנוסף דינליינר מאשר עוד שכבה של דיינאמט.

עוד כמה תמונות מהיום:

DSC00028.jpg

DSC00027.jpg

• תוכן חדש...