Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 1400 אטו' 2001

כשאני במצב עמידה ואני מפעיל את המזגן הסלד יורד והאוטו מגמגם עד שהוא לפעמים(90% מהפעמים ) נכבה...זה קורה גם כאשר אני מסןבב את ההגה הסלד יורד וכאשר אני מגיע לסוף המהלך המנוע נכבה ...

יש למישהו מושג מה הבעיה ?? חשוב לציין שבמצב סרק בלי מזגן הוא ב 500 סלד בערך

איפה אפשר לתקן את זה בלי מחירי השחיטה של פליקס או צ'מפיון ??

תקלה נוספת שהיתה לי זה ידית ההילוכים שנישבר הפין שיורד לכיוון הגיר (פין מפלסטיק אפור ) הפין מחובר לקפיץ נעילה בתוך הגיר...בפליקס הם רצו על זה 3500 שח !!!!!!!!!!!!!!!

את התקלה הזאת פתרתי בדרך יצירתית אבל הגעתי למסקנה שאני לא מתקרב יותר לפליקס או צ'מפיון ואם הייתי יכול אז גם לפולקסווגן (לא בגלל המכוניות אלא היבואן והשרות !!!)

תודה מראש

ירון

פורסם

לפי דבריך יש בעיית ייצוב סיבובים ברכב שיכולה לנבוע מאחת או יותר מהסיבות הבאות:

* חיישן מייצב סיבובים מכוון נמוך מידי.-- הערת מינהל המערכת: לא נכון ולא רלוונטי לגבי פולו.

*מצערת מטונפת,הדורשת ניקוי.

* מייצב סיבובים תקול.--הערת מינהל המערכת: לא נכון ולא רלוונטי לגבי פולו, זוהי מצערת "אלקטרונית" נשלטת מחשב ניהול המנוע! ואין מייצב סיבובים "טיפוסי".

כדאי מאוד, לבדוק דברים לפי הסדר הזה כדי שלא תבזבז כספים מיותרים ועוד יותר מכך,מומלץ מאוד אם אתה מאיזור המרכז להיכנס למוסך רון,אחד מיקירי הפורום-שם תטופל במקצועיות רבה,ובמחירים נוחים הרבה יותר ממוסכי צ'מפיון ,הערת מינהל המערכת: נמחקו מילים מיותרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מייצב הטורים נשלט על''י וקום ,ומאוד נפוץ שהצינוריות נסדקות בקצוות ובחיבור,בדוק את תקינות הצינוריות. באים לא אז אתה צריך לסרוק את המערכות עם סקנר ולקבל תקלה מדויקת.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • ספונסר פורום
פורסם

הרכב הזה מצוייד במייצב טורים חשמלי (לא עיי ווקום)שמובנה בתוך מצערת המנוע עצמה,

עם הזמן מצתברת שכבת ליכלוך על פרפר המצערת שיכול לפגוע בביצועים שלה

ולמנוע יצוב טורים מדוייק ,את הליכלוך הזה יש להסיר מפעם לפעם במוסך שמכיר את המערכת

ולבצע כיול מחדש של המצערת .

זהו שלב ראשון ממנו מתחילים בתקלה כזאת ,באותו מעמד כמובן באמצעות הסורק ניתן

לדעת אם המצערת תקולה ואם הניקוי והכיול יכול לעזור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תיגש לרון והוא יבדוק מה אפשר לעשות בנושא.

מה שבטוח זה שרכבך אינו בטוח לנסיעה בכביש שכן יכול להיכבה באמצע צומת או אף גרוע יותר. מצב סיבובי הסרק של המנוע צריך להיות ללא מזגן בסביבות 750 - 800 סיבובים לדקה עם מזגן 850 - 900 סיבובים לדקה. גש לרון הוא לא ישחוט אותך במחיר

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...