Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר תאונה קלה

אמא שלי נכנסה בתמרור והרסה את

הגשר

טמבון

מחשב כריות אוויר

הרכב תוקן הוחלף הגשר עבר כיוון פרונט ( לא הכי מוצלח )

כשה לקחתי את הרכב מהמוסך ההגה היה עקום אז חזרתי לסדר

המכונאי שהופקד עליו לסדר לי את זה היה עצבני משום מה והוציא עצבים על הרכב ( הוא לקח את הרכב לנסיעת מבחן ונעלם לאיזה 25 דקות ) - הייתה לי תחושה שהוא הולך לחבל לי ברכב מרוב עצבים שהיה לו שכביכול נתנו לו בסוף עבודה יום שיש כשה כבר שוטפים .. לעשות את הכיוון הזה ...

ובכל מקרה הוא כיוון את ההגה .

מיד כשה התחלתי לנסוע הביתה הבחנתי ברעשים מוזרים שנהיו כשה הרכב מאיץ

הרעש הוא מין צססססס כזה ונפסק מיד כשה עוזבים את הגז

בהילוך סרק לחיצה על הגז אין את הרעש

ברצוני לציין כשה נסעתי אם הרכב כשעה לפני כשה ראיתי שההגה עקום וחזרתי למוסך לא היה את הרעש

ואני מבחין בכל רעש ...

למישהו יש מושג מה הוא עשה ?

המנהל מוסך הקשיב לסיפור שלי ואמר שהוא יסדר את זה ( ושהוא לא חושב שהעובד עשה את זה - למרות שהוא גם לא שמע את הרעש לפני זה ) גם אם העובד עשה משהו דיי ברור שהמנהל היה מגן עליו .. הוא אמר שאני יבוא ושהעובד יבקש סליחה על ההתנהגות

'' תודה אבל סליחה אני לא צריך : פשוט שלא יתקרב יותר לרכב שלי ''

למישהו אולי יש מושג מה הוא יכל לחבל שם ?

תודה מראש

פורסם

איך זה עדיין לא ברור לאנשים:

אף אחד, בעיקר לא מישהו שאתה לא סומך עליו, ועשה עבודה לא טובה בפעם האחרונה...

לא מקבל לנהוג ברכב שלך כשאתה לא בפנים !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תזמין את השמאי שוב ושהמוסך בנוחכותו יבדוק את הרכב, במידה וצריך להחליף חלקים נוספים הוא יכניס את זה לדו''ח תאונה. כל חילוקי הדעות בנוגע לטיב התיקון הם בינך לבין המוסך. במקרה ואתה לא תצא מרוצה יש לך אפשרות לתבוע אותם דרך איגוד המוסכים (אני עשיתי את זה מספר פעמים). מבחינתך שהם יתקנו עוד עשר פעמים, כל עוד אתה משלם ואתה לא מרוצה הם "אוכלים" אותה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...