Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI COUPE GT להנאתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע של פולקסווגן קורדו, מערכת הזרקה G-60, פילטר פתוח, כ 160 כוחות סוס לבלימה ואישה שלא מבינה על מה ההתלהבות ...

אאודי גיטי קופה 002.jpg

אאודי גיטי קופה 014.jpg

אאודי גיטי קופה 003.jpg

אאודי גיטי קופה 013.jpg

ארז רונן

פורסם

באמת רכב יפה ונדיר ברחובותינו,אך בשביל זה יש את הגלריה של הפורום לא?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מנוע ברכב כגזה חוקי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רונן, מזל"ט על הקנייה! 8)

לפני כשבועיים, במהלך שיעור נהיגה (על הונדה HR-V כחולה), ראיתי את האוטו הזה חונה ברחוב.

קשה לי לתאר את ההרגשה באותו רגע... מיותר לציין שעצרנו ויצאנו לחלוק כבוד.

לפני מספר חודשים, כמעט קניתי אותו בעצמי. ההחלטה לא לקנות נבעה בעיקר מכך שלא היה לי

מקום ראוי להחנות אותה. שמחתי לראות שאצלך אין את הבעיה הזאת. ראיתי את הבלמים החדשים,

ושמתי לב שהחלודה נעלמה. אני מנחש שגם נתת למנוע את הכיוונון שהוא היה צריך. אין לי ספק שאם

יתעוררו בעיות נוספות, תדע לטפל גם בהן.

לאאודי הזאת יש יתרון נדיר, לפחות בעיני. כל הפאן המוטורי מהמנוע והשלדה, בשילוב עם אמינות גרמנית.

כנראה שהדבר הכי בעייתי ברכב הזה הוא המתגים של חלונות החשמל, הלוואי על כל בעלי הרכבים משנת

88 בעיות כאלה.

בקיצור, טוב לדעת שהקופה הגיעה לידיים טובות. כשוויתרתי עליה בלב כבד, לא יכולתי לקוות ליותר מזה. :turn-l:

פורסם

רונן, מזל"ט על הקנייה! 8)

לפני כשבועיים, במהלך שיעור נהיגה (על הונדה HR-V כחולה), ראיתי את האוטו הזה חונה ברחוב.

קשה לי לתאר את ההרגשה באותו רגע... מיותר לציין שעצרנו ויצאנו לחלוק כבוד.

...

בקיצור, טוב לדעת שהקופה הגיעה לידיים טובות. כשוויתרתי עליה בלב כבד, לא יכולתי לקוות ליותר מזה. :turn-l:

תודה על הברכות. מבטיח לעשות כל מאמץ לשמור על כבודה של עלמת החן חסרת המעצורים שברשותי.:evil:

דרישת שלום לאייזיק.

ארז רונן

פורסם
תתחדש,

האם מדובר באותו רכב שהיה חונה באיירפורט סיטי?

רון.

אכן כן, אני עובד בבית אגד באיירפורט סיטי.

ארז רונן

פורסם
מערכת הזרקה G-60

G60 הוא הכינוי (יוזר) של המגדש, לא של ההזרקה.

בכל מקרה, תתחדש ותהנה מהרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תתחדש, רכב מדהים.

ראיתי כזו לא מזמן בהוד השרון...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אתה בטוח שיש לך מגדש על מתחת למכסה מנוע? כי לפי מה שהבנתי אין. אם המצב אכן כך אז יש לך מנוע 8V ולא מנוע G60 כמו בקוראדו. אם יש לך מגדש והוא אכן עובד אז סחטיין עלייך, אני וחבר שלי (עם קוראדו G60 שכבר אין לה את המגדש על ממזמן) נשמח לבוא ולראות את התופעה.

בכל מקרה, המון מזל טוב, שלא תדע צרות מהרכב, חתיכת היסטוריה, תשמור עליה טוב טוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...