Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקראת המגבר הראשון שלי

כנראה JBL 75.4

השאלה שלי היא כזאת

הרמקולים 300 ואט של פיוניר

המגבר מוציא 104 ואט לערוץ

איך אני מכוון אותו כדי שיוציא לרמקול בדיוק את כמות ההספק המתאימה כדי שלא ישרף?

והאם כדאי לחבר 2 רמקולים של קנווד 180 ואט למגבר?או שחבל על הזמן

פורסם

אתה מחבר כל רמקול לערוץ...ומוריד gain למינימום....את הוליום ברדיו דיסק אתה מעלה עד העוצמה שאתה שומע בה בד"כ ,כ 2/3 מהיכולת של המכשיר...ואז לאט לאט אתה מעלה gain ועוצר כאשר אתה שומע עיוותים או צליל לא נקי...ואז מוריד קצת..

במידה ותמשיך להגביר משם יש מצב שתשרוף אותם.

אם אני לא טועה הרמקולים של פיוניר הם כ 70 רמס ואני מאמין שהרמקולים האלה של קנווד שאתה מדבר עליהם הם כ 40-50 רמס...אין טעם לחבר מגבר לרמקולים של קנווד ,המכשיר רדיו דיסק שלך יגביר אותם טוב מאד.

*************הערת מינהל המערכת: אין צורך , זה בניגוד לכללי הפורום להשתמש בנקודות האלה: ..... , ולא רק בהם.*******************

.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
אני מאמין שהרמקולים האלה של קנווד שאתה מדבר עליהם הם כ 40-50 רמס...אין טעם לחבר מגבר לרמקולים של קנווד ,המכשיר רדיו דיסק שלך יגביר אותם טוב מאד.

לגבי הרמקולים של קנווד - מבחינת איכות שמע בהחלט עדיף לחבר גם אותם למגבר במידה ויש יציאות פנויות במגבר. אם מדובר ברמקולים של 40-50 וואט RMS הם בהחלט ישמעו טוב יותר פשוט מהסיבה שהמגבר של הרדיו-דיסק רחוק מלהוציא את ההספק הזה. הוא במקרה האופטימי יתן חצי מזה.

מה שכן , במידה ואתה אכן מגביר אותם בעזרת המגבר תהיה זהיר בכיוון הגיין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לי שאלה

יש אפשרות במגבר 4 ערוצים של JBL 75.4 לחבר

2 רמקולים של פיוניר 300

2 רמקולים של קנווד 180

וסאב של בסביבות ה200-400 RMS? המגבר יעמוד בעומס?

פורסם

כמו שכתבת המגבר הוא 4 ערוצים,משמע לכל ערוץ אתה מחבר רמקול, בחשבון פשוט יש לך 4 רמקולים ואתה מחבר 4. לכן אתה לא יכול לחבר סאב כי אין לך לאן!

אם אתה רוצה לחבר סאב,אתה תחבר אותו בגישור של 2 ערוצים מה שישאיר לך עוד 2 ערוצים לזוג רמקולים.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

כרגיל,רמקולים קדמיים+סאב מחוברים למגבר ורמקולים אחוריים לHU.לגבי כיוונים,קודם תחבר רק רמקולים אחוריים (ללא קדמיים וסאב) שמחוברים לHU את האקוולייזר תכוון FLAT,תרים ווליום עד שאתה שומע עיוותים ואז תוריד פחות 3(נניח עיוות הוא ב 30 אתה מחזיר ל 27),עכשיו אתה מנתק אותם ומחבר רק קדמיים שהם דרך מגבר.מוריד גיין למטה עד הסוף וב HU מעלה עד 29 ועובר למגבר ומתחיל לעלות גיין עד לשמיעת עיוותים ומחזיר מילימטר חזרה.כנ"ל לגבי סאב.את המספרים הבאתי כדוגמא כאשר המקסימום הוא 40.אם יש לך פיוניר אז המספרים יותר גבוהים .אחרי כמה משחקים עם כיוונים תבין את הנקודה.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
ואיך אני עושה את הגישור של הסאב?

+ של הסאב לפלוס של ערוץ 1 ו - של הסאב למינוס של ערוץ 2

אפשר אותו דבר על ערוצים 4,3 כל זה צריך לבדוק בחוברת של המגבר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
כרגיל,רמקולים קדמיים+סאב מחוברים למגבר ורמקולים אחוריים לHU.לגבי כיוונים,קודם תחבר רק רמקולים אחוריים (ללא קדמיים וסאב) שמחוברים לHU את האקוולייזר תכוון FLAT,תרים ווליום עד שאתה שומע עיוותים ואז תוריד פחות 3(נניח עיוות הוא ב 30 אתה מחזיר ל 27),עכשיו אתה מנתק אותם ומחבר רק קדמיים שהם דרך מגבר.מוריד גיין למטה עד הסוף וב HU מעלה עד 29 ועובר למגבר ומתחיל לעלות גיין עד לשמיעת עיוותים ומחזיר מילימטר חזרה.כנ"ל לגבי סאב.את המספרים הבאתי כדוגמא כאשר המקסימום הוא 40.אם יש לך פיוניר אז המספרים יותר גבוהים .אחרי כמה משחקים עם כיוונים תבין את הנקודה.

למה לשים את האקולייזר ל "פלאט" ? אני לא אמור לשים אותו למצב שבו אני שומע?

פורסם

מכוונים אותו על פלאט כי במצב זה הסינגל ללא שום עיוותים(אקוולייזר),אחרי כיוונים תוכל לשחק קצת עם אקאולייזר.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...