Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת משאבת דלק ב-106 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול פרקתי את המשאבת דלק הישנה ובחנות עשו השתלה של מנוע חדש.

הרכבתי את המשאבה, אני מנסה להניע ודלק לא יוצא מהמשאבה. אבל כן שומעים אותה עובדת

השאלה שלי היא, האם יש צורת הרכבה מסויימת שאם לא מרכיבים לפי הצורה הזאת אז לא יגיע דלק למשאבה? שמתי לב שבהיינס יש איזה הסבר שאומר

"Noting the alignment marks on the tank, pump cover and locking ring, screw the ring and remove it from the tank."

אני רוצה לבדוק איפה אני לא בסדר לפני שאני רץ לחנות שוב פעם עם המשאבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האפשרות עלתה, הפחד שלי הוא שאם החיבור נכון ואני אהפוך עלול להגרם נזק ובחנות יגידו שאני עשיתי את הנזק ולכן תפוג האחריות..

מה שמוזר זה שמתי לב שכשאני מחבר את הצינור דלק ומנסה להניע וכמובן לא מניע, ואז אני מנתק את הצינור, יוצא ממנו דלק (יכול להיות שהמשאבה שואבת בעצם את הדלק שיש בצנרת אם היא עובדת הפוך?). אבל כמובן שבדיקת הביטחון שלי לגבי אי יציאת הדלק מהמשאבה התבצעה ללא חיבור הצינור למשאבה כדי לראות בעין שלא יוצא דלק.

in the face

with a chair

פורסם

משאבה כמובן, הינה מנוע חשמלי אשר לא משנה לו לאיזה כיוון יסתובב.

ולכן נסה ולא בברוטליות להפוך את החוטים ונסה לבדוק, אם בפתיחת סוויץ

המשאבה זורקת דלק בלחץ.

פורסם

איך שהוצאתי את המשאבה יצא לחץ אויר, ישר הבנתי שבטוח המשאבה עבדה הפוך.

החלפתי חוטים, עכשיו מניע מכה ראשונה.

תודה על העזרה

in the face

with a chair

• תוכן חדש...