Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אל תמכור כליה...........באמת אכזבה.

וברצינות, על איזו אכזבה אתה מדבר ?....

אתה שוכח שמי שמכין את הכתבות האלה כותב אותן ביחס למכוניות אחרות שהוא נהג בהן,מכוניות באותה רמה פחות או יותר, אז אולי ביחס למכוניות על אחרות היא תיהיה מאכזבת (שוב,גם פה זה יחסי), אבל ביחס לרכב כמו אימפרזה טורבו, או איבו אתה חושב באמת ש-M3 תיהיה מאכזבת ?

אני לא בטוח.

נהפוכו,אני בטוח שהיא תתעלה מעליהן בכמה רמות.

ודבר אחד שאני חייב לציין פה,לא יודע כמה הסידרה 3 החדשה נפוצה בארץ,אבל פה היא די נפוצה, והיא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!!

ה-3 החדשה פשוט עוצרת נשימה, ויפה במיוחד בגירסאת הקבריולט,פשוט מיוחדת ומרשימה, לדעתי ה-3 הכי יפה שהיתה אי פעם (ואני מחסידי ה-E36).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

השוואתי אותה לרכבים האלה סתם להבהיר נקודה,שמישהו שנוהג על רכבי על בתור עבודה (כמו כתבי הרכב הנ"ל),הם יכולים להתייחס לרכב כמו M3 החדשה בתור אכזבה, אבל לא נראה לי שאדם מהשורה יתאכזב מרכב כזה......

כמובן שאימפרזה ואיבו לא באותה קטגוריה בכלל, ולמען האמת,בראייה כוללת,אני לא מכיר הרבה מתחרות ישירות לרכב הזה,שמגיע במרכב סדאן (קופה\קבריולט) עם הנאה אחורית ומנוע עתיר עוצמה (במקור).

לפחות לא בארץ.

בחו"ל יש כבר כל מני מתחרות.

פורסם

זה לא שבדיוק יש שוק מאוד מפותח של M3 בארץ..

אבל אם כבר ניכנס לזה, לדעתי המתחרה היחידה של הM3 שמביאים לארץ זו הRS4.

ה C AMG אם נחשיב את הדור החדש, בדור הישן ה C AMG, לדעתי, היא "סתם" C CLASS עם מנוע עצום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סתם C קלאס לעולם לא תיתן לך את ההתנהגות של M3 (אני מדבר על רכב סטנדרטי כמובן).

לגבי השאר, אני לא בקיא באפשרויות הייבוא של גרסאות ה-AMG,אבל אם ניתן להזמין אותן ביבוא סדיר,אז הן באמת יכולות להתחרות.

לגבי ה-RS4,אם אינני טועה,היא מגיע רק בגירסה כפולת הנעה,מה שבעצם מוציא אותה מהקטגוריה של ה-M3.

פורסם

אופ-טופיק

אפרופו C קלאס, על ה-C 280 החדשה מבקשים בארץ 385K ש"ח. (ע"פ YNET).

בעוד המחיר בארה"ב הוא כ-34K $, כלומר 150K ש"ח. (ע"פ האתר של מרצדס).

סתם, נק' למחשבה מה הכסף שלנו שווה פה ושם. (אם לא ידעתם את זה)

פורסם
סתם C קלאס לעולם לא תיתן לך את ההתנהגות של M3 (אני מדבר על רכב סטנדרטי כמובן).

לגבי השאר, אני לא בקיא באפשרויות הייבוא של גרסאות ה-AMG,אבל אם ניתן להזמין אותן ביבוא סדיר,אז הן באמת יכולות להתחרות.

לגבי ה-RS4,אם אינני טועה,היא מגיע רק בגירסה כפולת הנעה,מה שבעצם מוציא אותה מהקטגוריה של ה-M3.

ל M3 יש שתי מתחרות ישירות , ה RS4 וה C63 AMG .

מלא תמונות של ה M3 החדשה + וידאו על נהיגה בה

תמונות ופרטים על ה C63 AMG

למרות ההנעה השונה ב RS4 מדובר במתחרה ישירה ל M3.

פורסם
אופ-טופיק

אפרופו C קלאס, על ה-C 280 החדשה מבקשים בארץ 385K ש"ח. (ע"פ YNET).

בעוד המחיר בארה"ב הוא כ-34K $, כלומר 150K ש"ח. (ע"פ האתר של מרצדס).

סתם, נק' למחשבה מה הכסף שלנו שווה פה ושם. (אם לא ידעתם את זה)

זה ידוע שמחירי הרכב בישראל הם שחיטה..ולכן האפשרות המשתלמת היחידה היא ליסינג, שבקרוב גם לא תהיה משתלמת במיוחד.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...