Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 5000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהיו הרבה נושאים על זה על כמה שזה לא כדאי וכו' אבל אני בכל זאת מחפש אוטו חסכוני ואמין עד 5000 שקל

יש לי כבר כמעט שנה סובארו 1300 שנת 82 כמעט ולאא דרשה תיקונים

פורסם

יש לי עד עכשיו זכרונות נעימים מהרכב הראשון שלי שעה 40 אלף קילומטר עד שמכרתי (הגיר עמד ללכת).

וזה היה אופל קדט 82 - גיר אוטומטי עם מנוע 1300.

היו גם גרסאות 1600 אבל איני יודע מחירים ותצטרך לבדוק את הנושא.

גם פיג'ו 309 אוטומטי שנת 88 -89 יכולה להיות התקדמות בשבילך כי זה אוטו מעט יותר גדול אבל שם תצטרך לבדוק היטב כי יש להם בעיות עם ראשי מנוע (אני קניתי את שלי בזמנו מנהג חבר אגד שלא קרע את הרכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני רציתי לרשום לך פזו 505 אבל זה לא חסכוני

תקנה 205 זה גם חסכוני וזה גם אמין וזה גם יותר חדש מהרכב שלך (89)

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

סיטרואן ZX מנוע 1400 ידני שנת 92. אולי לא אוטו הכי יפה, אבל התקדמות משמעותית מסובארו פשע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חפש במנוע החיפוש של הפורום.

יש עשרות שרשורים שחוזרים על עצמם באותו ענין, ואם עדיין יש לך שאלות אתה מוזמן להקפיץ אחד מהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...