Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולילה טוב,חיפסתי בכול החנויות וגם באי-מיול ולא מצאתי ומכיון שאני עושה הכול לבד ולא נעים לי לבלבל את המוח לרפי המשיח(האנציקלופדיה)אז למי שיש אשמח ליקנות,תודה מראש.אגב היום היתי אצל צביקה קרבורטורים הראתי לא את הכלה דיברנו הרבה שתינו קפה ,(אחלה קפה)ואחלה בנדם הצביקה הזה.ושוב תודה לעוזרים.

פורסם

תודה רבה הורדתי והדפסתי אבל אין כלום על מיזוג למשל וביכלל הספר לא מפורט כמו היינס,שוב תודה ולילה טוב.

פורסם

באותן שנים רק מעט מכוניות באירופה שווקו עם מזגן מקורי ולכן יתכן שבספר היינס של הטמפרה המזגן (מע' אקלים) המקורי לא יופיע בכלל. אני, כנראה, היחיד שמחזיק את כל המידע על מע' אקלים של הטמפרה כולל חוברת שהפקתי לבדיקת הפעולות של החיישנים והמופעלים החשמליים ע"י מחשב המע' עצמו ולכן אל תתבייש לשאול ולצורך זה גם קיים פורום זה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רפי ותודה רבה ושוב אים תיצתרך אותי פעם(נקוה שלא) אז אני אשמח לעזור.ולבעיות היום,החלפתי את הגומיה (o ring)בדיסטרבוטור החזרתי את הכיוון כמו שהיה,אבל עינין אותי לישמוע ולכוון טוב יותר אז ניסיתי לסובב ואין שום הבדל בצליל (או שאני כבר לא שומע טוב) דיברתי על זה עים צביקה וגם הוא אמר שזה לא משפיע .אולי תסביר.... ולכולם איפו אני מוצא אקדח לכיון הצתה כמו שכיונו פעם שאלתי במיספר מוסכים וצחקו עלי (מה ניתקעתי בהיסטוריה)?ועוד משהו קטן,איזה קטע,החלפתי היום מנורה של המצית ועכשיו בחושך ניסיתי ונידלקת רק שאני מושך צו'ק (כשמנורת צו'ק נידלקת)מה זה בכונה (כאילו להדליק סיגריה עד שהאוטו מיתחמם?תודה לעונים ולילה טוב לכולם.

פורסם

למפלג במכוניתך יש רק תפקיד אחד והוא לסובב את הרוטור כדי שיעביר ניצוץ אל המצתים (פלאגים).

כווני ההצתה נמצאים מתוכנתים במחשב ההצתה "דיג'יפלקס" לפי מצבי הפעולה המשתנים של המנוע.

החזר את המפלג למצב שבו בערך הוא היה מורכב לפני פרוקו וסע לשלום, אין מה לכוון.

לגבי מצית הסיגריות צריך לבדוק אם יש הארקה לגוף המתכת של המצית כי יתכן שפגעת בה.

פורסם
למפלג במכוניתך יש רק תפקיד אחד והוא לסובב את הרוטור כדי שיעביר ניצוץ אל המצתים (פלאגים).

כווני ההצתה נמצאים מתוכנתים במחשב ההצתה "דיג'יפלקס" לפי מצבי הפעולה המשתנים של המנוע.

החזר את המפלג למצב שבו בערך הוא היה מורכב לפני פרוקו וסע לשלום, אין מה לכוון.

לגבי מצית הסיגריות צריך לבדוק אם יש הארקה לגוף המתכת של המצית כי יתכן שפגעת בה.

שלום רפי תודה ובוקר טוב,עכשיו יש לי שאלה שאותך אישית היא תענין.בנוגע למזגן אצלי,יש לי חשד שהצינור גומי בקו יניקה אצלי נוזל מהחיבור הלחוץ בקצה.עכשיו שאלתי את סודאי וצינור כזה יקר מאוד וחייב אורגנל ביגלל השסטום שרות בסופית.אני אחרי הצבא עבדתי יותר מ10 שנים בבית מלאכה להידראוליקה וגם לחצנו צינורות ,ואני יודע בודאות שאפשר לפרק (להשחיז)את הקצה ולהישתמש שוב בחלק הפנימי (זה שיושב בתוך הצינור)אז אים מישהו היה מגיע עים קצה שלם מיוחד והיה מבקש ליבנות עליו צינור לא היתה בעיה.אולי אתה מכיר מישהו שיפרק ,יבנה לי צינור חדש עים הקצה (המיוחד הישן),ירכיב על האוטו ,ימלה גז ולא יקרע אותי במחיר אודה לך מאוד.עבדתי בזמנו בב"ש,ואים היתי שם עכשיו היתי יכול לעשות את זה לבד בבית מלאכה שעבדתי בו,שוב תודה ולהיתראות בשמחות.

פורסם

בפיאט טמפרה שלי פורק הצנור המתכת שבו היה חור ובוצעה הלחמת אומן וכך חסכתי החלפת צנור לחדש.

כמובן שיש אח"כ לבצע ואקום עמוק ומילוי גז מדויק ובדיקת כל המע' שהיא פועלת נכון.

מהיכן אתה בארץ?.

פורסם

ערב טוב ותודה רבה,אני מר"ג.היתכונתי (אני כימעט בטוח)שהנזילה מהחיבור (הקצה הלחוץ)של הצינור גומי,ואפשר לעשות צינור כזה בכול בית מלאכה להידראוליקה,וגם להישתמש עים הקצוות (החלק הפנימי בילבד)ואין סיבה לשלם כימעט 1000ש על האורגנל.אים זה היה בחלק המתכתי אז הלחמת כסף והבעיה ניפתרה.שוב תודה.

פורסם

סע לעיר הגדולה לרחוב שנקרא שונצינו, לא רחוק מגל-אור קיים בית מלאכה קטן לייצור צנרת הידראולית/אוויר, נסה לבקש מהם תיקון או ייצור של צינור חדש.

המחיר הרבה יותר נמוך ממחירו של צינור חדש בחברה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...