Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק 2001 טורקי?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם...

אני מטלבת לקנות הונדה סיויק שנת 2001 דגם EX.

התברר לי שיצרו אותם בטורקיה. איך אני לדעת על בטוח אם זה אכן נכון?

האם הדגמים הטורקים כל כך על הפנים לעומת היפניות?

ראיתי אחת יד 2, רוצה עליו 59.500 ש"ח. הבעלים אומר שהאוטו ללא תאונות והוא מתחייב בבדיקה?

מה אתם אומרים?

תודה

פורסם

תשמע זה לשיקולך האישי.

תסתכל על המחירון, אם הרכב שמור ומלוקק, ועבר בדיקה בהצלחה, אפשר לזרוק לו מעל המחירון.

כשזה נוגע לרכישת רכב אל תמהר אף פעם, אם הרכב לא נראה לך מושלם מכל בחינה שאתה רוצה אז פשוט תעבור לבא או שתחכה שמישהו יפרסם, כי מישהו יפרסם.

פורסם

צודק...אני לא ממהר.

אני כבר מחפש בערך 3 חודשים.

אבל אני סתם רוצה גם לדעת אם הוא באמת טורקי?, או שיש שנתון ספציפי או דגם צפציפי לטורקיים?

האם שווה בכלל לקנות אוטו טורקי?!

אם כבר דיברת על מחירון, איפה אני יכול לבדוק מחירונים?

פורסם

חבר עצה חשובה לי לך,

אני כמעט כמוך קניתי לחברה רכב כזה 2001,

למזלי שהלכנו לראות תרכב מבית שאן עד אשקלון הגענו ,ראיתי טמבון אחורי שבור,(לא הקליפס ,)

מכה בבגאג',הוא אמר שריטה בדלת ואפשר לדבר על מחיר אני בא רואה מעיכה לא שריטה,

בקיצור לא כל הנוצץ זהב תמיד , לעומת זאת באותו יום נתקלנו בסיוויק 2004 שאלתי אותו כמה אתה רוצה עליה אמר לי,70

מחירון זה 74 בגלל שזה ליסינג לשעבר הוא הוריד במחיר ל66 אחרי שיגועי שכל, יש לציין שהרכב עשה רק 64K

זה רכב של אנשים מבוגרים (מורה במקיף) בבדיקה יצא רכב נקי לחלוטין למעט נזילה בבולם,

מה שאני בא להגיד לך שאחרי שקנינו תרכב מצאנו עוד מלא כאלו לא חסר כמעט באותו מצב,

לא שווה לך לקנות ב59/60 שנת 2001 חפש 2003/4 ב65 תהיה מבסוט ממנה ,

וההרכבה בטורקיה(מופיע ברשיון) אבל רכב טוב מאוד ,שקט,מהיר,אמין ,חסכוני,

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

עד כמה שידוע לי הסיוויק הגיעה לארץ מטוקיה ממודל 2003 עד 2006. מה שכן, ב-2001 היא היתה יפנית טהורה.

פורסם

הונדה סיויק 2001 ו 2002 הגיעו מיפן וזה מצויין ברישיון הרכב ,לאחר מכן הגיע מטורקיה וגם זה מצויין ברישיון.

סיויק כזו בסיסית הגיעה עם שתי כריות אויר וישנם עם תוספות כגון ABS וגג חשמלי.

מכוניות שמורות ומטופלות נמכרות מעל המחירון ,כמובן שאלו שלא נראות טוב לא ימכרו במחיר גבוה.

אני אישית הייתי מעדיף פרטית שמורה מאשר ליסינג לשעבר שיש כאלו משנת 2003 דגם LS פשוט יותר .

בבדיקה הייתי שם לב לבולמים קידמיים ואחוריים (הבולמים הקידמיים מייצרים נקישה בסיבוב גלגל ההגה ,עלות לא זולה).

בהצלחה .

פורסם

לגבי הסוגיה הראשונה- טורקי או יפני.

המיתוס הנ"ל מקום ההרכבה, כלל אינו נכון ומטעה את הלקוחות.

מפעל הונדה בטורקיה עומד באותם סטנדרטים (גבוהים) שהמפעל ביפן עומד בהם.

בטכנולוגיה של היום התערבות האדם בהרכבת המכונית הינה מינימלית (אם בכלל) ולכן אין משמעות למקום ההרכבה, הרובוט בטורקיה הינו אותו רובוט המצוי ביפן ועובד באותו אופן.

הדבר נכון גם לגבי הקורולה שהורכבה בטורקיה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

שלום עידן,

רציתי לשאול אותך האם ביקרת אי פעם במפעל הרכבה ביפן ובמפעל הרכבה בתורכיה?

או לצורך העניין במפעל הרכבה של יצרן רכב כלשהוא?

תודה.

פורסם
שלום עידן,

רציתי לשאול אותך האם ביקרת אי פעם במפעל הרכבה ביפן ובמפעל הרכבה בתורכיה?

או לצורך העניין במפעל הרכבה של יצרן רכב כלשהוא?

תודה.

התשובה היא לא.

אך אין זה מסיט אותי אפילו במילימטר אחד מתשובתי בשרשור.

מפעלי הונדה, טויוטה, וכו'.... עומדים בסטנדרטים קבועים בעלי מערך אבטחת איכות זהה. אי לכך מיקומו הגאוגרפי של המפעל לא יגרע או יוסיף לאיכות הרכב.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...