Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

האמת שגם לנו אין ניסיון טוב עם משומשים, אחותי היתה צריכה מקרר לדירה

ובתור סטודנטית לא היה לה כסף לחדש. קנתה בתחתית בחיפה אחד ב-500 ש"ח

שהחזיק בדיוק חודש :?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תחפש ביד 2 מאנשים פרטיים ,ולא מרוכלים וסוחרים על שפת הים.

מניסיון עשיר מאד של קניה ומכירה מיד 2[והינה לאחרונה רכשתי עבור החדר שלי מיניבר של INDESIT בן שנתיים וחצי במחיר של 450 שח,כבר חודשיים אצלי ואין תלונות,עובד ניראה ומתנהג כמו מקרר חדש !.]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יכול להיות שהרבה זמן לא הפשרת את הקרר ונוזלים קפאו בתעלת קרור וגורמים למדחס להיתקע?

ואז אולי קיים מנגנון ניתוק חשמלי שהמטרה שלו היא להוריד מתח כדי לא למנוע עומס על המדחס?

או שאני מנחש סתם

• אחראי פורום
פורסם
יכול להיות שהרבה זמן לא הפשרת את הקרר ונוזלים קפאו בתעלת קרור וגורמים למדחס להיתקע?

ואז אולי קיים מנגנון ניתוק חשמלי שהמטרה שלו היא להוריד מתח כדי לא למנוע עומס על המדחס?

או שאני מנחש סתם

יכול להיות, אבל לא הפעם :wink:

המכלול שהתקלקל הוא הטרנספורמטור, 550 ש"ח אחרי והמקרר עובד מצויין.

הבנתי מחבר שרק במקררים שיוצרו בחו"ל (במקרה הזה - ארה"ב) יש טרנספורמטור,

שזה בטח קשור למתח שהם עובדים עליו (110 לעומת 220 שלנו).

תודה לעוזרים!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלום איתי

אני מציע לך לבדוק מה הזרם שעובר בשנאי כי יכול להיות שעבר יותר מדי זרם עקב תקלה במקרר ולכן נישרף..

שנאי הוא רכיב סטטי שבדרך כלל לא עושה בעיות,כמו כן בדוק אולי אפשרות לבצע לו פתח איורור בקרטון..

ביי ביינתיים,גיל

• תוכן חדש...