Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא מה אתה מתכנן.

מגבר + רמקולים קדמיים?

או 4 רמקולים שיוגברו ע"י הנגן?

או שאולי נגן חדש + שני רמקולים טובים יותר?

פורסם

התיכנון הוא רק 4 רמקולים.יש מגבר פנימי קטן למערכת המקורית ושומעים די טוב.בדרך כלל אני שומע רוק+רוק כבד.לא היתי רוצה להחליף מערכת מקורית,אבל בהחלט אפשר לישמוע הצעה למגבר+ 2 רמקולים קידמיים קומפוננת בתקציב 2000 שקל(יש לי סאב של GBL),או לחילופין 4 רמקולים 6/9 ו6.5''.ממתין לתשובה PINI

פורסם

לי ולשכן שלי יש מאליבו חדשות לגמרי. אני מסתפק במערכת המקורית.

לשכן שלי זה ממש ממש לא הספיק: הוא רצה מגבר, רמקולים mp3 וכו'. אהבתי את הסידור שהוא אלתר:

הוא השאיר את המערכת המקורית במקומה(אין ברירה) ואילו בקונסולה שבין הכסאות הקדמיים(עליה מניחים את הידייים), שהנה מאוד עמוקה ורחבה יחסית הוא התקין את הרדיו-דיסק עתיר השכלולים וכו'(החיבורים של הרדיו-דיסק קדוּחים מלמטה והפאנל עם הפנים למעלה כשפותחים את הקונסולה). כך זה גם מוסתר/מוגן, גם נותן לו ביצועים משודרגים וכמובן mp3.

אהבתי את הקומבינציה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...