Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי פיג'ו 306XR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לקראת רכישת פיג'ו 306 XR 1600 שלוש דלתות ידנית שנת 1997, 106000ק"מ, יד 3.

הרכב מכאנית נראה מצוין. מבדיקתי נראה כי קבל קלאצ' וברקסים קדמיים דורשים החלפה. הרכב עבר טסט מלפני חודשיים ולטענת המוכר בוצע טיפול (כנראה רק שמנים והכנה לטסט).

הבעיה העיקרית ברכב זה נזקי שמש בצבע בעיקר בגג, מכסה מנוע ודלת אחורית.

השאלה שלי היא:

- אני לא מוצא במחירון דגם XR 1600 שלוש דלתות, האם באמת קיים דגם כזה ומה המחירון שלו (מחיר המכירה שסוכם קרגע הו 17000ש"ח) וכמה לדעתכם צריך להוריד מהמחירון על נזקי השמש?

- מה עליות הטיפול ברכב ובעיקר ישור קו?

תודה מראש

איל

פורסם

בעיה מוכרת בפיז'ו בשנתונים הללו היא, אי עמידותו של הצבע בנזקי השמש בארצנו הקטנטונת. עלות התיקון תלויה בעיקר במקום שאתה בוחר לבצע אותו. אני מציע לך לעשות סיבוב בפחחיות באיזור שלך ולקבל אומדן מדוייק יותר.

או שתגיד מהיכן אתה ואולי יפנו אותך למקום טוב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אפשר לדעת באיזה צבע הרכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מהוד השרון.

מה לגבי דגם הרכב, ידוע לך מה מחיר מחירון דגם 3 דלתות XR 1600, אני לא מוצא דגם זה במחירון.

תודה.

פורסם

ברשותי 306 XR שנת 96 מנוע 1600 צבע לבן, לא נתקלתי בבעיות מהסוג שציינת, אבל בצבעים כהים תמיד יש נטייה לצבע להתקלף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בלבן אין בעיה ברוב המקרים אלא אם הצבע נשרף. אצל הבחור הצבע הוא גם כהה וגם מטאלי אם אני לא טועה וכאן הבעיה. קילופים ופטריות שמש זו המחלה של הצבע הזה בפיז'ו מהשנתונים המדוברים. תעשה סיבוב פחחיות ותהיה חכם יותר.

בקשר למחירון אני לא יכול עזור לך, לא כרגע בכל אופן.:? אבל "נהגת שודים" כן!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לפי המחירון שמופיע כאן:

http://www.motocar.co.il/

המחיר הוא 16K.

אם תרצה טיפול פחחות וצבע באיכות טובה תאלץ להפרד מכמה אלפי שקלים.

ל'

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

באמת צבע בעייתי וחבל רכב ממש כיף לנהיגה (הכל יחסי כמובן).

נהגת שודים:

יש לך מוסג לגבי דגם זה של הרכב.

וכמו באני מבין כבעלת פיג'ו 306 את מרוצה? (אמין? לא בולע דלק?)

פורסם

מלבד בלאי טיבעי של הרכב לא נתקלתי בבעיות חריגות.

הרכב שרכשתי נרכש מהמנהל שלי בבית הספר, כך שהוא דאג לטפל בו במוסך מורשה ולבצע את כל הטיפולים בזמן.

הק"מ מאוד נמוך מה שעלול לעורר מעט חשד (לדעתי בלבד).

הרכב לא בולע דלק, זהו רכב סטנדרטי לחלוטין וכמות הצריכה שלו סבירה לחלוטין.

לפני הרכישה שלי התעניינתי במספר דגמים וקיבלתי לעיתים דעה שלילית על הפיג'ו, נאמר עליה שהיא לא אמינה ושיש בה תקלות רבות.

עד היום הרכב ברשותי ואני מרוצה ממנו ולא מצטערת לרגע אחד שרכשתי אותו.

אם אכן תחליט לרכוש פיג'ו הדבר היחידי שתאלץ להתמודד איתו אלו הרעשים "והחירקושים" מחלקי הפלסטיק ברכב.

רכב יום יומי, למלא דלק ולנהוג.

ל'

פורסם

איך זה שיש הבדלים כל כך גדולים במחירון בין לוי יצחק למוטו?

ולאיזה מחירון אני צריך להתיחס בקביעת מחיר הרכב?

פורסם

לי יש 306 XR כ-3 שנים (ו-XT כשנה).

הXR הוכיחה את עצמה כאמינה ביותר, כאשר הייתה לנו רק תקלה אחת בשנים האלו (חלק מהנעילה המרכזית התקלקל, עלה 300 ש"ח לסדר), ובלאי טבעי.

כפי שאמרת הרכב מהנה לנהיגה, אינו צורך הרבה דלק (1-13 משולב, כאשר 70% בינעירוני), ובהחלט מציג תמורה טובה לכסף.

לגבי מחירונים - יצחק לוי "קובע".

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הי,

הרכב שמצאתה נשמע במצב מצויין מבחינה מכנית ולכן לא הייתי דוחה אותו על הסף...

תיקון צבע הוא לא זול אבל גם לא בשמים, יכול להיות שתוכל להתחלק עם המוכר בעלות התיקון.

כפי שנאמר בשרשור, גש ובדוק את עלות התיקון ואז דבר עם המוכר, מן הסתם הוא מודע לבעיה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...