Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישיבת קיץ

razmel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין, פשוט אין כמו הרגשה של אוויר קריר בין אצבעות רגליים מזיעות ביום קיץ חמים.

מסריח לכם? אל תקחו איתי טרמפ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה:

בקיבוץ יש הרבה טויוטות הייס (לא היילקס, הייס ראבק) .

ברכב הזה מימין לפתח כרית האוויר של הנוסע הימיני (יש שלושה מקומות קידמיים),יש מקום מושלם להנחת הרגל .

מודה ,אני נוהג להניח שם את הרגל באופן די קבוע.

הרגל השנייה הגב והתחת נשארים באותה תנוחה ,רק רגל ימין עולה למעלה כשהברך נשענת על הדלת .

השאלה היא אם במקרה של פתיחת כרית אוויר היא תאסוף את הרגל בדרך? הרי היא נמצאת מימין לפתח כמה סנטימטרים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לגברים שביניכם תחשבו רגע מה קורה אם שמים את הרגליים מעל המקום של הכרית אוויר בתנוחת חצי שכיבה

ואז הכרית אוויר נפתחת

אפשר לשכוח מצאצאים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש הרבה וריאציות לדבר הזה. יש את נוסע עם הרגליים על הדש, את הנהג עם רגל אחת על הדש, ואפילו את הנהג עם רגל אחת מחוץ לחלון! גם זה יצא לי לראות :) כל הדברים האלה מגדילים את הסיכוי למוות או נכות במקרה של תאונה.

פורסם

אין אצלי כזה דבר לשים רגליים על הדשבורד אני מתרגז מזה !!!

כמו שלא טורקים דלתות אצלי באוטו...

אויר קר ונעים לרגליים , יש בשפע !!!!

לנהג יש גם בלי לרצות רוח מזגן ברגלים שמדליקים מזגן .. וזה ככה בכל הדדרות ..

גם לכלבים שיושבים מאחורה יש רוח מזגן ברגליים ומזגן מפוצל מאחורה:)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מישהו ראה את הסרט "חסין מוות"? מראים שם יופי מה קורה לאנשים ולרגליהם כאשר נוסעים עם רגליים מחוץ לחלון. :twisted:

ובכלל סרט מומלץ לחובבי מכוניות ולחובבי טרנטינו

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אלו מסוג האנשים שנוהגים עם כפכפים או שנוהגים יחפים ללא נעליים.:roll:

ל'

לא!, ממש לא! רגליים על הדש-כמו רוב האנשים פה, לא מתקבל על הדעת, הזילזול שבזה מבחיל.

נהיגה עם כפכפים ונהיגה יחף יצא לי לעשות, ולרוב זה מחוסר ברירה [מישהו הולך עם נעליים לים?, נוהג עם נעליים מלאות בוץ חמרה מחליק כזה?]

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

כן ובמקרה תאונה לא יהיה כיסוי מצד חברת הביטוח שביטחה רכב עם כרית אויר ומסתבר שאין לו, זה נקרא לרמות את הביטוח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא!, ממש לא! רגליים על הדש-כמו רוב האנשים פה, לא מתקבל על הדעת, הזילזול שבזה מבחיל.

נהיגה עם כפכפים ונהיגה יחף יצא לי לעשות, ולרוב זה מחוסר ברירה [מישהו הולך עם נעליים לים?, נוהג עם נעליים מלאות בוץ חמרה מחליק כזה?]

מבחינתך זה בסדר לנהוג ללא נעליים או עם כפכפים, ומבחינתם זה בסדר להניח את הרגלים על הדש בורד.

כן, אני הולכת עם נעליים לים, עם כפכפים, ועם זוג נעלי התעמלות לנהיגה.

זה עדיין לא אומר שזה בסדר לנהוג עם רגלים על הדש בורד, או לנהוג יחפים "מחוסר ברירה" של התעצלות לקחת זוג נעליים נוסף ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מכיר את זה מקרוב, חברה שלי שמה את הרגליים במראה החיצונית של האוטו עם חלון פתוח ורוח על האצבעות של הרגליים.

כבר כמה פעמים הערתי לה וגם אחרים העירו לה אבל כלום, היא מתה על זה. כנראה זה מחלה.

זו בהחלט מחלה, פסוריאזיס!

• תוכן חדש...