Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר איזה שבועיים שהיונדאי אקסנט שלי (2002) מתקשה לסחוב בעליות ובסיבובים, וכמובן במהירויות גבוהות. לפתע נדלה נורת הצ'ק - ונכבתה תוך 10 דקות

לקחתי אותה למוסך מורשה ואחרי בדיקה הם הודיעו לי שהגיר עובד על מצב חירום - תמיד בשלישי.

שהעניין יעלה לי 6,400 כולל מע"מ.

אני לא מסוג האנשים שישימו גיר משופץ ומשומש - אבל עדיין הייתי שמח לחוות דעתכם על ההצעה של המוסך...

חשוב לי להדגיש שאם במוסך אחר הייתי חוסך כמה מאות שקלים - לא שווה לי לעזוב מוסך שמטפל באוטו כבר 5 שנים (לא שאני מת עליהם - זה ענין של נוחות)

פורסם

אין צורך לצטט הודעה שמעליך.

****נמחק************

יש לי אקסנט 97 עם ים בעיות גיר, העצה הכי טובה היא ללכת למוסך יונדאי מרכזי ומורשה ולתת להם לעשות בדיקה ( זה עולה 400 - 500 ש"ח) אבל הם ימצאו מה הבעיה 99%, יתכן והבעיה לא בגיר ואתה תוציא 7,000 ש"ח על גיר חדש

נראה לי מוזר שגיר מ2002 יצטרך שיפוץ או החלפה, יש מצב שזה משהו ספציפי שנשבר בתוך הגיר או המערכת האלקטרונית של הגיר.

אני עשיתי שיפוץ ב3,000 ש"ח במקום מעפן ובסוף הבעיה היתה במערכת האלקטרונית שזה היה עוד 1000 ש"ח.

פורסם

לי אישית נשמע קשקוש שגיר ברכב יחסית חדש נדרש לשפץ את הגיר, בדרך כלל תקלה שמאובחנת בגיר ישר אומרים ללקוח 'יש לשפץ את הגיר'.

בצע חיפוש בפורום ותמצא את מילות הקסם של המוסכים 'שיפוץ גיר', הבעיה יכול לקרות עקב תקלת חיווט או סולונאיד תקול שהחלפתו יכולה להסתכם ב-1000 שקל ופחות.

את הרכב שברשותך אינני מכיר אבל יש רכבים שניתן להחליף חלקים מוסיימים מבלי לפרק את הקרטר.

גש לייעוץ נוסף במכון גירים.

איזה כייף לי :)

פורסם

המקום המתאים לבדיקת הגיר הנו מכון לגירים אוטומטיים. מעטים המוסכים שמתקנים בעצמם גיר אוטו' אלא הם שולחים אותו למכון.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למכון גירים אוט' טוב ואמין.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

חברים,

שכחתי לציין עובדה חשובה. זה נכון שהרכב מ2002 - אבל הוא על 150000 קמ"ש.

קניתי אותו לפני שנה מחבר על 140000 וההנחה המשמעותית היתה בהתאם.

מה גם שלפני המכירה החבר (שרצה להיות בסדר איתי) החליף 4 גלגלים, את כל הציריות, רצועת טיימינג, תושבות מנוע וכד'...

ממש עשה לי השקעה רצינית כדי להיות בטוח שהוא לא דופק אותי - אנחנו עדיין חברים טובים.

הקמ"ש היה העקב אכילס של האוטו - אבל המחיר היה יותר מאשר בהתאם.

מאז שקניתי אותו היתה רק בעיה אחת - החלפת ממיר קטליטי - וחוץ מזה כלום. בובה.

אז זה נכון שהרכב יחסית חדש, אבל הגיר כבר נסע 150000 קמ"ש...

פורסם

פותח השרשור,שלום דע לך שמאזדות מסוג לנטיס הגיר מחזיק מעמד אם לא התעללו ברכב(השכרה/ליסינג) עד לפחות 200000 -250,000 . אם לא התעללו ברכב שלך ,הקילומטרא'ז אמיתי,והרכב לא היה בהשכרה או ליסינג קשה להאמין שהגיר דורש שיפוץ.

צריך לבדוק היטב ולא במוסך מורשה אלא במכון לגירים אוטומטיים שיש לך היכרות עימו את הגיר לחלקיו,לחבר סורק תקלות ואז תתגלה גודל התקלה.גיר אוטומטי הוא מערכת מורכבת מאוד ואם על כל תקלה קטנה בו כמו של חיישן,מחשב גיר,תקלות אלקטרוניות שונות ומשונות היו משפצים גיר אנשים לא היו קונים מכוניות אוטומטיות.

וחוץ מזה למה נראה לך שגיר חדש מקורי עולה בסביבות 6000 ש"ח ? אם כן אתה חי בסרט ,מדובר כאן לפי רמת המחיר על שיפוץ הגיר שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

א. איפה כתוב שזאת מזדה לאנטיס? אמרתי מפורשות שזה יונדאי אקסנט.

ב. איפה אמרתי שזה גיר חדש? זה משופץ. הרכיבים עולים בערך 4800 והעבודה 1200

פורסם

למה אתה בדיוק מצפה?

אתה רוצה שנקבע מכאן אם הגיר תקין או לא? או אם ניתן להשיג פחות יקר ולא פחות טוב? אתה תצטרך לעשות את העבודה הזו, ולכן מומלץ וטוב תעשה, שתבדוק במקום נוסף כפי שהציע רפי לין.

רשום מאיזה איזור אתה ורפי ימליץ בהתאם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...