Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנן דרישות נוספות. למשל תקציב או שגם פורשה אוט' חדשה הולכת...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הוא אמר לא גרמני. מה לא ברור?

:p

אביחי

רגע, אופל זה גם גרמני? אבל בעל הבית זה GM :lol:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכב ספורט אוטומטי --לא קיים דבר כזה ,לידיעתך רכב ספורט- הוא רק ידני,גם אם קיים ,זה לא ספורט-זה דמוי ספורט,רק לפוזה.

פורסם
רכב ספורט אוטומטי --לא קיים דבר כזה ,לידיעתך רכב ספורט- הוא רק ידני,גם אם קיים ,זה לא ספורט-זה דמוי ספורט,רק לפוזה.

DSG זה לא ידני חביבי ותאמין לי שיש רכבי ספורט שמגיעות עם DSG אבל הוא אמר לא גרמני אז הוא בבעיה

תן תקציב חביבי

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

SANEK - אני מבטיח שיש כמה פורש וכמה פרארי אוטומטיות לא רעות.

ולענינינו - רכב ספורט אוטומטי לא גרמני - SILVIA - 200SX של ניסאן - מנוע 2 ליטר טורבו , 200+ כ"ס , הנעה אחורית , היגוי מדהים ואוטומט במקור.

בעיה? למצא אחת כזאת.

מה גם שחלקן הומרו לידניות.

אופציה קצת פחות בקצה של הרכבי ספורט אבל בהחלט ניתנות לשיפור - מכוניות שרירים אמריקאיות.

אם תגדיר באמת דרישות ותקציב תוכל להתקדם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מתווקח...יש רכבים חזקים אוטומטים...יש גם כמה לקסוסים ומרצדסים עם טיפטרוניקים מתקדמים....אבל גם הם מאבדים חלק מ"ספורטיביות" לעומת ידני,גם הם לא נמצאים בתווך תקציבים נורמלים.

אני מדבר על מכוניות עם מנוע יחסית חזק ,ששמים עלהם ספוילר ,מגנזיום,ורושמים SPORT ,שנחשבים ע"י כל מני "חכמים" לרכב ספורטיבי,אז הם לא.

פורסם

sanek תיסתכל על הנתונים של פורשה אוטומטיות ועל ידניות ותיוכח לדעת שגם 0-100 אוטומטיות יותר מהירות וגם מהירות סופית (כשהיא לא מוגבלת) יותר גבוהה.

לפותח התרד יש לך אין ספור מכוניות ספורט לאו דווקא גרמניות ( מאלפא ועד שברולט ) תיהיה יותר מדוייק מה אתה בידיוק מחפש ואיזה תקציב יש לך.

פורסם

הייתי רוצה להגיב דבר ראשון:סנייק נכון שגיר ידני נותן לך יכולת להיות מעורב יותר בשעת הנהיגה אבל לבוא ולהגיד שרכב אוטומטי זה רק פוזה ולא ספורט אמיתי זאת אימרה קצת קיצונית

ראה פרארי 456או לחילופין 400 או בכלל אסטון מרטינים למנהם

בכל אופן מכונית אוטומטית ספורט לא גרמנית...

אמממ יגואר אקס קיי אם התקציב מאפשר (תופתע כמה היא זולה...) ואם תוכל למצוא אחת לפני שנת 2000 אתה עשוי לשלם כ200 אלף פחות או יותר

נסה אולי אלפא 156 או ב166

או אולי 3000gt רובן אוטומטיות בישראל וגירסאת הטויין טורבו חזקה מאוד (320כס)

Porsche 944 turbo

פורסם

עדיין לא הבנתי את הקושי להגדיר תקציב, האם זה סודי?

בכל מקרה, אלפא 147/ 156 עם סלספיד - פתרון לא רע לקלאצ'ופובים, ויש מגוון שנתונים בטווחי תקציב שונים, החל בעשרות אלפים בודדים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש קורבט אוטומטית למכירה. מודל 2005. צבע כחול. תעשה חיפוש בפורום :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...