Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ב-23 ליולי אני טס לקולומביה.

אני אשהה שם בערך חודשיים, ומשם לארגנטינה, ולבסוף אני מתכוון להעביר שבועיים במיאמי...

אני מתכנן להגיע למיאמי ביצ', ומשם להשכיר רכב ספורט לנסיעה ממשוכת שכנראה תימרך קצת עד לKEY WEST...

העדיפות היא ל-Z4/SLK או כל רכב אחר בסגנון( העדפה לקבריולט).

אני מעוניין להשכיר את הרכב למשך שבוע.

אגב,י כאשר אני יגיע למיאמי אני אהיה בן 23.5, אני מניך שהגיל משחק פה תפקיד.

מצאתי כמה אתרים באינטרנט, אבל הם לוקחים המון כסף לשבוע, כ-1900$, מחיר שלא נראה לי הגיוני בהתחשב בעובדה שדרך שלמה סיקסט היו מוכנים להשכיר לי S CLASS ב- 260$ לשבוע + 20$ נוספים על כל יום לביטוח צעיר.

במידה ובאמת אלו המחירים, אני כנרה אשכיר אותה לתקופה יותר קצרה של יומיים וימשיך משם אם רכב אחר...

אילו עוד רכבים אתם ממליצים.?

תודה מראש

בקאל אופיר

פורסם

אם מישהו היה מוכן להציע לך S Class ב260$ לשבוע תחטוף את זה, כי כנראה מדובר בטעות גדולה שלהם כי במחיר

הזה אני בספק אם מישהו בכלל ישכיר לך רכב לשבוע.. אולי אבל אולי זה המחיר שתשלם על יום אחד עם הרכב במקרה הטוב.

בכל אופן 1000$ לשבוע עבור השכרת מכונית ספורט במיאמי זה כלום כסף, המכוניות "הפשוטות" כמו הZ4 או הבוקסטר

יעלו כ300-400$ ליום משמע 2000$ בשבוע לערך (ואפילו יותר), בתקציב שלך תוכל לשכור פורד מוסטנג קבריולט בערך

ב130$ ליום.

אל תשכח שתצטרך להוסיף כסף על היותך נהג צעיר (מתחת לגיל 24), בנוסף מרבית חברות ההשכרה לא יסכימו

להשכיר לך לכן תצטרך לחפש חברות קטנות או להשכיר רכב סטנדרטי בחברות הגדולות.

בהצלחה.

Lexus CT200H

פורסם

הגיל המינימלי להשכרה בארה"ב בלי תוספת עיזים הוא 25.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ברגעים אלה ממש אני נמצא במיאמי בחופשה אצל חבר.

בשבוע שעבר שכרתי פורד מוסטנג מגניבה ממש חברת HERTZ.

המחיר למוסטנג הוא 35$ ליום פלוס ביטוחים. המחיר כולל ביטוחים, ביטוח צד שלישי, ביטוח מקיף וביטוח ביטול השתתפות עצמית שילמתי 80$ ליום.

היה שווה ממש את הכסף נהנתי מכל רגע.

עוד רכבים שווים שיש להם בחברות השכרה הרגילות: קייזלר קרוס פייר פתוחה (110 ליום לפני ביטוחים), מיצובישי אקליפס פתוחה\סגורה ויש גם מוסטנג פתוחה.

יש פה גם הרבה סוכניות רכב שמשכירות רכבים אקזוטיים ויוקרתיים אבל זה כבר יקר ממש. למשל למבו גיירדו 1200$ ליום.

כשעברתי בין הדוכנים של חברות ההשגרה מצאתי שהחברות במקומיות thrifty או enterprise נותנות מחירים טובים יותר מאשר החברות הבינלאומיות כמו הרץ אויס הבינלאומיות. בטריפיטי הסכימו לתת לי מוסטנג פתוחה במקום ב 59$ ליום ב 39$ ליום אבל כ"כ חם פה שאפילו חלון אי אפשר לפתוח במשך היום.

דרך אגב הגיל המינימלי להשכרה הוא 21 ולא 25.

פורסם

עוד שבועיים אני גם טס לארה"ב, וכרגע אני מחפש אופציות להשכרת רכבי ספורט/אקזוטי, והמחירים פשוט מטורפים לדוגמא: 1800$ ליום לפרארי F430

מצאתי חברה שתמורת בערך 800$ מאפשרת לך לסוע על 6 רכבים באותו יום כגון:

• Ferrari F430
  • Bentley Continental GTC
  • Porsche 911 GT3
  • BMW M5

• Lamborghini Murcielago
  • Lamborghini Gallardo
  • Lamborghini Gallardo Spyder
  • Aston Martin Vanquish

לינק:

http://www.gothamdreamcars.com/new-york-city/exotic-car-rental.htm

• תוכן חדש...