Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שהושקעו כמה ימים טובים של שמעון מסאונדסטורם כדי להשלים את הרכבת הפודים.

הדגש היה על מיקום טוב של הסט ושמירה על מראה מקורי של הדלת ברכב.

הדיל שלי עם שמעון היה שבסוף ההתקנה אני מזמין מישהו מהרחוב לשאול אם יש משהו שונה בדלת של הרכב - אם הוא מזהה את הפוד - אני לא משלם. תאמינו או לא, הזמנו מספר לקוחות לרכב לזהות מה שונה בדלת וכמעט כולם לא שמו לב שהיתה בניה (חוץ ממי שמכיר את השגעונות של שמעון)

ההשקעה של שמעון בפרטים פשוט מדהימה, שימו לב לזוויות שמשתלבות בצורה מדהימה עם הדלת, הבניה מאד חזקה, חומר אקוסטי בדפנות, בניה של תושבת לפוד בדלת עצמה ועוד...

IMAGE_041.jpg

IMAGE_042.jpg

IMAGE_052.jpg

PICT0276.JPG

PICT0279.JPG

PICT0280.JPG

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה מעולה. עד היום ראיתי 2 התקנות שלו (בניות יותר נכון), ושתיהם היו ברמה מאוד גבוהה שאי אפשר לזהות (בנאדם רגיל הכוונה) שיש בניה בדלת. מעולה!

איך הסאונד?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשמשלמים לאומן לעשות עבודה - הוא עושה אותה!

והוא אומן!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
התענוג עלה קצת פחות מ-3,000 ש"ח.התקנה מלאה כולל איטום וכיוונים ? או רק התקנה ?

הסט הוא פוקל אוטופיה הישן.

ומה בדיוק הוא התקין , אם מותר לדעת ? כי זה מחיר זול יחסית להתקנה מלאה עם בידוד . אשמח לקבל פרטים אם אפשר כולל בה"פ

בברכה יהודה

פורסם

יהודה.

רק הבניה בדלת עלתה כמעט 3,000 ש"ח, לא כל ההתקנה.

בהחלט מגיע לשמעון כל שקל, הוא עבד על הפודים המון שעות.

בחלק מהימים נשארנו ביחד עד 4-5 בבוקר לעבוד על הרכב. (אני בעיקר הסתכלתי)

בימים הקרובים אנחנו נחליט על מיקום הטוויטרים ואז נתחיל כיוונים עם ה-RTA של שמעון והרבה סבלנות.

פורסם

הוספתי כמה תמונות של התקנת הרמקולים האחוריים (למולטימדיה בלבד) סט 4" מדהים של XTANT.

הקרוסים נשארו ליד המגברים כדי שנוכל לכוון, קשה לפרק שוב את הפלסטיקים בצד.

קוסטה הכין תבנית קטנה מעץ כדי להכניס את הסט למקום שמיועד ל-6X9 בדלת האחורית.

PICT0311.JPG

PICT0320.JPG

PICT0321.JPG

PICT0323.JPG

פורסם

עם כל הכבוד, ויש כבוד

3000 שקל לפודים שלא מכוונים אפילו בזווית?

נראים טוב אבל לא בגימור צבע אלא עור ולכן המחיר נראה יקר, לדעתי החיבור גם לא מדוייק בפינה התחתונה של הצד הימני

זו דעתי ואני מקווה שאתה לא מאלה "שלוקחים ללב".

יש לשלם על עבודה מקצועית ויש לשלם "אובר",3000 שקל על שני פודים לא כולל התקנה בסיסית של חיווט ?

לי זה מוזר אבל סך הכל זה נראה טוב, רק חבל שלא הושקעה מחשבה מינימאלית בהרמה של כמה מעלות לכיוונך, אלא אם קיים מיד באזור הדש (וגם אז שווה להרים קצת זוית שזו עיקר מטרת הפוד בנוסף להגדלת קוטר), פשוט האלמנט קבור לכיוון הרגליים וחבל, אם כבר בניה אז למה לא לתת זווית לכיוונך מבלי לפגוע במרחב הרגליים?

מה שכן הבניה עצמה נראית מעולה גם בשלבי הכנתה, השקעה יפה מאוד בפרטים

נ.ב

לא פעם ראשונה שאני רואה בניה שלו, וגם בה הזווית לדעתי הייתה יכולה להיות טובה יותר, ובגלל זה אני מגיב בנושא

כיוונים דאגת בעצמך?

יש סיכוי שגם אצלך הוא כיוון את הבנייה לידית ההילוכים?

פורסם
עם כל הכבוד, ויש כבוד

3000 שקל לפודים שלא מכוונים אפילו בזווית?

יש לשלם על עבודה מקצועית ויש לשלם "אובר",3000 שקל על שני פודים לא כולל התקנה בסיסית של חיווט ?

אבנר צודק. זה גם מה שאמרנו בזמנו ל-MOSHO (אם רשמתי נכון). נראה טוב, נראה מעולה, אבל שוב כמו אז מה עם הזוויות? איפה הם? נכון שכל בניה (נורמלית ובכיוון שפוי ולא למטה) עדיפה על מיקום הרמקולים ברכב עצמו, אבל אם כבר אז כבר. גם לי (שוב בפעם השניה) נראה דיי תמוה העניין.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מעוניין להעיר הערה קטנה בנושא זוויות; נכון שהכי נכון הוא לכוון את הוופרים "און אקסיס" כלפי אוזני הנהג \ מרכז הרכב, אבל הבעייה העיקרית היא שפוד כזה יגיע לזווית מטורפת, מה שעלול להפריע לכניסה וליציאה מהרכב. כל זמן שהוופרים לא "יורים" ישירות אחד כלפי השני ו \ או לתוך הקונסלה האמצעית - תתקבל תוצאה טובה באופן משמעותי מהמיקום המקורי, ולכן לפי התמונות נראה שהזווית ברכב הנ"ל בכלל לא רעה ואני משוכנע שניתן יהיה להגיע לתוצאות טובות מאוד (לפחות המיד יתפקד בצורה טובה הרבה יותר מאשר הצוורה בה היה מתפקד בזווית 90ֹ בתוך הדלת).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

"כל זמן שהוופרים לא "יורים" ישירות אחד כלפי השני ו \ או לתוך הקונסלה האמצעית - תתקבל תוצאה טובה באופן משמעותי מהמיקום המקורי, ולכן לפי התמונות נראה שהזווית ברכב הנ"ל בכלל לא רעה ואני משוכנע שניתן יהיה להגיע לתוצאות טובות מאוד (לפחות המיד יתפקד בצורה טובה הרבה יותר מאשר הצוורה בה היה מתפקד בזווית 90ֹ בתוך הדלת)."

יפה ונכון, אבל שאתה משלום סכום כזה על בנייה שבקושי משנה את הזווית, לפי כמה תמונות, זה חבל וביזבוז של בניה

קצת זווית אולי אפילו עם השקעה( שבכלל לא נחוצה לדעתי,אבל מילא) לא הייתה מפריעה לרגליים

שאתה מדבר בסכומים כאלה לא מדברים על, בערך , או יכול היה, משלמים וצריכים לקבל פיקס

וכבר שמעתי תגובות מאנשים שבנו להם פוד ש"הוא בנה אז הוא בטח יודע"

הזווית ששם היא מגוחכת לדעתי , מילא זה היה במצב ביניים אבל הרמקול נראה שהוא בועט לקונסולה ממש למטה רק בזווית שעדיין משאירה את הרמקול במצבו המקורי רק במסגרת טובה

איתמר, אל תשכח שמדובר בג'יפ שהישיבה בו היא באזור 90 מעלות עם הרגליים, כאן כל זווית שאתה סוחט היא חשובה

לעשות זווית כזאת בבניה מותאמת אישית?

מילא זה היה מפס ייצור אבל אם כבר התאמת אז בחייאת

עריכה : אני רוצה לתקן

אחד יורה לדוושות ממש בזווית ישרה

ואיתמר בבניה בסדר גודל כזה אם רואים שאין מקום לזווית, עולים לכיוון הכיס בבניה

זה פשוט חוסר רצינות (גם אם יש מיד על הדש עצמו שמאזן את המצב) אני פשוט מרחם על הבחור שקיבל בניה שניראת נהדר אבל חסרת משמעות (חוץ מאסטטית)

אבל אני בטוח שעוד כמה דקות פותח האשכול יכנס ויגיד שמטרת הבנייה היא לשמור על מראה מקורי ואקוסטיקה לא לקחה חלק, אני לא יופתע מתגובות כאלה

נ.ב

לפותח האשכול,זאת לא אשמתך ולך מגיעה בנייה באמת מותאמת אישית בצורה אפטימאלית במחיר כזה

• תוכן חדש...