Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתחילים להסחף פה (כרגיל)

למה לא לקחו ת'אלמנט, ובדקו בכל איזור ברכב? אם אתה מתכווין לשאלה שלי , אזי אם לוקחים 3000 ש"ח על פודים , אני בהחלט מצפה שתבדוק את זה כחלק מהשירות . לא רק זאת אני מצפה שבתור מקצוען שדורש כ"כ הרבה כסף תציע את זה ללקוח שאנו יודע. אם אחד כמוני יודע את זה אזי הוא אמור בוודאי

למה לא זווית גבוהה יותר?

למה לא קיקפאנל? היה עולה יותר זו בדיוק הייתה השאלה ?+סביר כי אין מקום באיזור הרגליים - כנראה שאין לו לא זה ולא זה.

הוא מרוצה - זה מה שחשוב.

זה לא ברור לכם שאת הנעשה אין להשיב גם כך?

זה נועד להשכלה שלי , על מה בדיוק שמעון לקח את המחיר הזה ?ולמה הוא לא עשה ,את המינימום שאני חושב שצריך בהשקעה כזו?

ולפוקאליסט תודה על ההסבר

ולגבי התוכנה , האם יש לה קרוס אקטיבי עם אפשרויות שונות (כי בקישור שנתת לא הצלחתי להבין שום דבר חוץ מהעובדה שיש DSP ) ?

אני אפילו לא יודע באיזה צורה היא מעבדת את הDATA ? או שאולי זה הכרטיס קול שמתעסק בזה ? ואם כן אזי מה התוכנה עושה?

מצטער על החקירה אבל זה פשוט מעניין אותי

בברכה יהודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם היית קורא כמו שצריך את ההודעה שלי היית מבין מה הטענה המרכזית כנגד העבודה

היית משלם למקצוען סכום גבוהה אם הוא לא היה עושה את זה נכון, רק כי הוא מקצוען?

למה אתה בטוח שהוא לא עשה את זה נכון? רק בגלל הזווית?

תקנה חולצה של לאקוסט ב700 דולר ואחת של לאקוסט בשוק מזוייפת ותראה שאחרי 20 שנה ו40,000 כביסות האמיתית כמו חדשה, ואילו המזוייפת לאחר 3 כביסות איבדה צבע וגמישות.

בשביל איכות משלמים, ואם לבחור נראה לנכון לשלם סכום כזה על פודים, אז כל הכבוד ושיהנה.

x

פורסם

אני חושב שמן הראוי כדי לכבד גם אותי ובעיקר את שמעון, לפני שאתם קופצים בנחרצות כזאת על איכות העבודה כדאי שתבינו מה נעשה ובכמה זמן ולפחות תראו את העבודה ולא תסיקו מסקנות כ"כ נחרצות מכמה תמונות.

ראיתי כמה וכמה בניות של פודים בחיים שלי ואפילו בניתי בעצמי לפני 10+ שנים.

שמעון עבד ביסודיות מטורפת על הפודים האלה הרבה זמן והנסיון שלו בא ליידי ביטוי בכל חלק וחלק של הפוד, אם זה בגומי בין הרמקול והפוד, אם זה בחומר אקוסטי מחוספס בגוף הפוד, אם זה בשרוול שנכנס פנימה לדלת, הגנות מפני רטיבות ועוד.

הרבה דברים קטנים וחשובים שאני לא בטוח שתמצאו בכל פוד.

לשאלה את זה שווה את הכסף? אפילו השארתי טיפ מאד יפה כי הייתי מרוצה.

יהודה, אני אתן הסבר מפורט על התוכנה וה-DSP בת'רד נפרד מסודר עם תמונות, קצת סבלנות.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
לשאלה את זה שווה את הכסף? אפילו השארתי טיפ מאד יפה כי הייתי מרוצה.

כל מי שנותן חוות דעת ע"פ תמונות , כנראה שלא רואה את התמונה השלמה.

ואם התוצאה מתאימה לך ונשמעת טוב , אז תיהנה מהמערכת .

נשאר רק לומר לך : "תתחדש" , מידן.

ZZR

פורסם
אני חושב שמן הראוי כדי לכבד גם אותי ובעיקר את שמעון במקרה ולא שמת לב לתרד'ים קודמים שדיברו על מתקינים , היה לי המון כבוד לשמעון מבלי להכיר אותו , לפני שאתם קופצים בנחרצות כזאת על איכות העבודה כדאי שתבינו מה נעשה ובכמה זמן ולפחות תראו את העבודה ולא תסיקו מסקנות כ"כ נחרצות מכמה תמונות.

ראיתי כמה וכמה בניות של פודים בחיים שלי ואפילו בניתי בעצמי לפני 10+ שנים.אין לי בעיה אתך ו/או עם שמעון , אני פשוט חושב שמישהו שהצטייר אצלי כפרפקציוניסט ומתקין ברמה אירופאית , אישית אני טיפה מאוכזב . ואתה יודע מה אולי משום שאני לא מבין את הבעייתיות של הרכב .

שמעון עבד ביסודיות מטורפת על הפודים האלה הרבה זמן והנסיון שלו בא ליידי ביטוי בכל חלק וחלק של הפוד, אם זה בגומי בין הרמקול והפוד, אם זה בחומר אקוסטי מחוספס בגוף הפוד, אם זה בשרוול שנכנס פנימה לדלת, הגנות מפני רטיבות ועוד.

הרבה דברים קטנים וחשובים שאני לא בטוח שתמצאו בכל פוד.

לשאלה את זה שווה את הכסף? אפילו השארתי טיפ מאד יפה כי הייתי מרוצה.זה הכי חשוב . אם אתה מרוצה זה בסדר גמור

יהודה, אני אתן הסבר מפורט על התוכנה וה-DSP בת'רד נפרד מסודר עם תמונות, קצת סבלנות.

בהצלחה ושתשמע כמו מלך ותהנה מהסאונד

בברכה יהודה

• תוכן חדש...