Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיסגרת השיפוצים והישור קו זה מה שראיתי היום,וזה בוצע במוסך פיאט ויש לי את הקבלה.שאלה לי אל המכונאים בננו,זה ניראה לכם סביר:?:אני עוד לא החלפתי רצועת טימינג (יש לי נסיון עים שרשרת טימינג)אבל זה ניראה לי גומי של תחתונים.

PICT0023.JPG

פורסם

אני המום מה זה ניראה לך מתאים,כי לי זה ניראה צר ואיך שראיתי את זה קיבלתי חום,נחכה לדעה של המומחים.

פורסם

זה בסדר..... היה לי עובי דומה בטמפרה......

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• ספונסר פורום
פורסם

זו המידה של הרצועה,בכל אופן קשה להעריך מתי רצועה תקרע.

אם לא יודע מתי הוחלפה בפעם האחרונה,או שזה היה מזמן ,רצוי להחליף.

אורן בן סימון

פורסם

שלום ובוקר טוב לעונים,הרצועה הוחלפה בפעם האחרונה ב2004 וליפני כ10000 ק"מ וניראת לי מצב טוב,השאלה שלי אים היא מתאימה כי כשליש מהגלגל חשוף .תודה שוב לעונים.

פורסם

יש לבצע החלפה כל 3 שנים ולא לחכות שתקרע או תתבלה

חסוך מעצמך את עוגמת הנפש לכשיקרע תוך כדי נסיעה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

רוחב הרצועה תקין . אין רצועה שחופפת ב-100% את גלגל השיניים.

אם עשו טימינג ב-04 אז, יש צורך להחליף ב-07 . נא לזכור ,גומי לא

מחזיק יותר מדי זמן(חודשים). ואים תקרע הרצועה בטמפרה .....כואב!!

פורסם

שלום ושוב תודה לעונים,עכשיו חזרתי מסודאי חלקי חילוף וראיתי שם רצועה חדשה גם מקורי וגם תחליפי ונכון אתם צודקים:-D,נירגעתי כול הרצועות צרות.נו טוב לומדים :wink:,ממש טוב שיש כזה פורום ואפשר להיתיעץ.תודה שוב לכול העוזרים ולהיתראות בשמחות.:-P

וקניתי רצועה חדשה ומותחן 104ש" [ש"ח] ושוב תודה.

פורסם

אנשים הייתה לי טמפרה 93 ועשיתי לה ראש מנוע אבל התעצלתי להחליף רצועה ואחרי שבועיים לצערי נפלו לרצועה שיניים ונדפקו לי שסתומים אז הורדתי עוד פעם ראש אז מניסיון אל תקחו סיכון תחליפו רצועה לפי הוראות היצרן או קצת לפני (כמוני)

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...