Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישנים למה לא בעצם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי סקודה אוקטביה סטיישן במשך 5 שנים. זה אחד הרכבים שנהנתי ממנו הכי הרבה. לצערי, כשהגיע מועד המכירה, נאלצתי למכור את הרכב במחיר נמוך בהרבה מהמחירון, לסוחר, עקב ביקוש אפסי. יש לציין שהרכב היה שמור במצב מצויין ועם קילומטראז' ממוצע.

באירופה נהגתי על Audi A4 Avant TDI ידנית. כיף של רכב. הלוואי והיה זמין לקנייה בארץ. הייתי מוכן למכור כליה ואונה מהכבד שלי בשביל אוטו כזה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני דווקא כן קניתי אוקטביה סטיישן חדשה לפני מספר חודשים. וזאת אחרי שלא הצלחתי למצוא אחת יד שנייה במחיר טוב, אלא מעל המחירון, כך שבשיקול הסופי העדפתי לרכוש חדשה.

שים לב שבמגזר הדתי/חרדי האוטו הזה הוא סחיר אש, והביקוש רב על ההצע, ולעולם לא יקח יותר משבוע מאז העלאת שלט למכירה, ועד למכירה בפועל, ותמיד קצת מעל המחירון.

פורסם

היתה לי שיחת טלפון מצחיקה לפהי כמה שבועות.

בררתי על מכוניות ט"ד חדשות,אז דיברתי עם סוכן של פיג'ו סיטרואן ושאלתי אותו אם יש 307SW ט"ד (אנחנו ממש אוהבים את האוטו הזה). הוא כל כך הופתע מהשאלה שהדבר הראשון שהוא אמר לי אחרי זה היה "אתה נהג מונית!?". ככה זה בארץ :roll:.

ובכללי,בטיישן הוא מרכב נוח לא רק אם יש משפחה גדולה. גם אם אני נוסע עם חברים לטיול אז לרוב חלק מהציוד נאלץ לנסוע אצלינו על הבירכיים מכיוון שאין מקום להכניס הכל בתא המטען.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

המצב בארץ של הסטיישן זה כמו המצב הקשה של התיבה הידנית.

כל כך מעט יבואנים עוד עושים טובה ומביאים אותם.

מספיק לעשות סיבוב קטן באירופה ורואים את ההבדל הגדול.

לפני שבועיים הייתי ברודוס.

יש מכוניות סטיישן חדשות ( למשל פוקוס )

רוב מכריע למכוניות ידניות ( ראיתי רק 2 אוטומטיות לעומת עשרות ידניות )

מה, היוונים בנויים אחרת?

המצב קשה והולך להיות קשה יותר

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

כמו שכבר בטח נאמר, אחד הגורמים זה המס הגבוה בגלל שזה נחשב לרכב "משא" בקבוצת רישוי גבוהה. גורם שני זה עצם העובדה שבארץ, שלא כמו בארה"ב, חשוב שהרכב יהיה "רכב פוזה", או "רכב אלגנטי" ולא רכב משפחתי נחמד כמו הסטיישנים. ה-B4 סטיישן (למשל- outback 3.0R) מאוד מוצלחת, וחוץ מהעובדה שהיא סטיישן ומרווחת יותר, הנאת הנהיגה היא אותה הנאה.

Xbox12341

פורסם
בזמנו מכרו (או הציעו למכירה ואף אחד לא קנה...) פיז'ו 206 סטיישן.

מישהו מכיר?

בקושי קנו, אקזמפלרים בודדים. היא נמכרה רק עם מנוע דיזל ותיבה ידנית.

deltaHF, לא נראה לי שעדיין מוכרים את ה-307SW טורבו דיזל בארץ.

פורסם

פוזה יש בכל מקום בעולם.

אם באירופה תקנה ב.מ.וו סטיישן, עדיין קנית ב.מ.וו והשכנים עדיין יסתכלו בעין עקומה ( אף אחד לא אוהב בעלים של ב.מ.וו).

הם יבינו שיש לך משפחה/כלב/ אתה ממש אוהב לקנות באיקאה.

בארץ פשוט יחשבו שאתה אינסטלטור עשיר....

פורסם

מכונית סטיישן טובה לאנשים עם משפחה יותר גדולה מהרגיל שצריכים מקום למצרכים וכדו'.

קיץ שעבר היינו בחו"ל ושכרנו אוונסיס סטייישן,זה אחלה דבר!ממש נוח,הרבה מקום וממש טוב.

אני לא ממש אוהב את הצורה של הסטיישנים כי הרוב מכוערות למרות שיש גם יפים(וולוו'ים למיניהם,פאסאט החדש ועוד..)

אם אין משפחה גדולה או צורך בהרבה מקום בבגאז' אין סיבה לקנות סטיישן.

פורסם
אני אישית חושב שכל רכב כאשר הוא סטיישן, אז במקרה של תאונה חס וחלילה אין מה ש"יבלום" את המכה , למשל ברכב פרטי סטנדרטי יש את הבגאז' שהוא "סופג" את המכה.

שטויות !

אין אבדל בין סטשיין לסאדן.

ודווקה כן סטיישנים אין אבדל בין סטיישן לסאדן (מנוע ,שילדה ועוד)

סטיישן זה אותו הרכב רק עם תא אחסון גדול יותר

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

באירופה נהגתי על Audi A4 Avant TDI ידנית. כיף של רכב. הלוואי והיה זמין לקנייה בארץ. הייתי מוכן למכור כליה ואונה מהכבד שלי בשביל אוטו כזה.

נא להכין את סכין המנתחים...אמנם זאת בנזין אוטומטית אבל בהחלט יש בארץ גם טורבו דיזל ידניות.

Pratim.jpgיצרן:אודידגם:A-4נפח:1,800שנה:2000מחיר:62,000 ₪יד:2ת. הילוכים:אוטומטhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:ירושלים והסביבהעיר/ישוב:טלפון:050-7280139סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסם- שטח פרסומי -אוטו סנטר טרייד אין ענק במחיר מחירון

hidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgo1_1_1_32074_20070501230528-s.jpgלהגדלה ותמונות

נוספות לחץ כאןBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif1878129hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:בנזיןק"מ:146,000צבע הרכב:כסף מטאלימזגן:ישבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgהרכב שמור, במצב מצויין, טסט לשנה, סטיישן. בהזדמנות, המחיר גמיש Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpgסטיישן

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי סטיישן יהיה אפילו בטוח יותר מסדאן בתאונה מאחור.

גג יותר חזק ממכסה תא מטען! בנוסף הרכב מעט כבד יותר - יתרון במאסה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חבל שבארצנו לא אוהבים סטיישנים, וכשאומרים סטיישן - זה ישר מתחבר למונית :|

לטעמי, האוקטביה קומבי vRS יפה יותר מאחותה מקוצרת הזנב

נראית עוד יותר זאב בעור כבש - זריזה וגם פרקטית, מי צריך יותר מזה? :-P

(זה תקף לגבי שאר הסטיישן החמימות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
נא להכין את סכין המנתחים...אמנם זאת בנזין אוטומטית אבל בהחלט יש בארץ גם טורבו דיזל ידניות.

Pratim.jpgיצרן:אודידגם:A-4נפח:1,800שנה:2000מחיר:62,000 ₪יד:2ת. הילוכים:אוטומטhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:ירושלים והסביבהעיר/ישוב:טלפון:050-7280139סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסם- שטח פרסומי -אוטו סנטר טרייד אין ענק במחיר מחירון

hidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgo1_1_1_32074_20070501230528-s.jpgלהגדלה ותמונות

נוספות לחץ כאןBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif1878129hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:בנזיןק"מ:146,000צבע הרכב:כסף מטאלימזגן:ישבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgהרכב שמור, במצב מצויין, טסט לשנה, סטיישן. בהזדמנות, המחיר גמיש Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpgסטיישן

ALX

באיזה בית חולים עושים את הניתוח נבוא לבקר אותך.

הלו! הלו! הניחו את הסכינים!

א. לא כזאת אני רוצה. אני מעוניין בדגמים החדשים יותר. "שלי" הייתה מודל 2006.

ב. לא רוצה אוטומט בשום פנים ואופן.

ג. בשביל הסכום שהרכב שבמודעה עולה, אני לא צריך "לתרום" שום איבר. אני יכול לשמור את האיברים הסחירים שלי לפעם הבאה.

• תוכן חדש...