Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה, מצטער לאכזב אותך אבל המגיפה הייתה קיימת כבר, רק עכשיו היא יותר מפורסמת. זה הכל :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדהים איך שאתם הופכים כל תר'ד לקשקשנות בלתי נגמרת על הבניה של אלי, סיום שלה, המצאה שלו, התחלה שלכם,

המשכיות של אחרים, אבא של SPL, אמא של אלמה גייטס...

יאללה, הבנו, עכשיו תנו גם להבין מה פותחי התר'דים רוצים בסופו של דבר, בסדר? :roll:

פורסם
מדהים איך שאתם הופכים כל תר'ד לקשקשנות בלתי נגמרת על הבניה של אלי, סיום שלה, המצאה שלו, התחלה שלכם,במקרה ולא הבנת , זה כן קשור לתרד' . אני פשוט יצאתי נגד התופעה של שני סאבים ועוד עוצמתיים כמו IDMAX

לעניות דעתי שני סאבים עוצמתיים ברכב זה אולי SPL (לא בטוח) אבל לא SQ , כי אם כול הכבוד זה מוכרח למשוך את הסאונד לכיוון של התדרים הנמוכים יותר(כי אחרת למה שני סאבים מלכתחילה?) ואם כך זה לא מאוזן .

אבל זו דעתי . ובטוח שאתקל בתגובות נזעמות על כך , אז לכול אלו שרוצים לצלוב אותי , אני רק אומר שתקחו מספר ותסתדרו בתור:lol:

בברכה יהודה

פורסם
(כי אחרת למה שני סאבים עוצמתיים מלכתחילה?) ואם כך זה לא מאוזן .

אבל זו דעתי .

תיקון קטנטן. כי עם שני סאבים אפשר להגיע ל-SQ מעולה. כגון 2 10" של JL W3 וכו' (רמז לחבר פורום :-)).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תיקון קטנטן. כי עם שני סאבים אפשר להגיע ל-SQ מעולה. כגון 2 10" של JL W3 וכו' (רמז לחבר פורום :-)).אני מעריך מאוד את חבר הפורום הנ"ל ואת ידיעותיו לגבי סאונד , ואני בטוח שהוא מרוצה מאוד . אני לא הייתי נוגע בסט שלו כי לטעמי אני לא אווהב את JL , אבל דבר אחד בטוח . אצלו זה בהחלט SQ . עם שני IDMAX אני חושב שלא

גיא.

יחי ההבדל הקטן

בברכה יהודה

פורסם

לפותח התרד', ברור לך שאתה צריך לבנות תיבות מותאמות לנפח של IDMAX , לכן בכל מקרא אתה תשנה את הבניות הקיימות אצלך !

ויהודה, לדעתי אפשר לקבל SQ עם 2 10 אינץ IDMAX, הכל תלוי בתיבה.

זה נכון

פורסם
לפותח התרד', ברור לך שאתה צריך לבנות תיבות מותאמות לנפח של IDMAX , לכן בכל מקרא אתה תשנה את הבניות הקיימות אצלך !

ויהודה, לדעתי אפשר לקבל SQ עם 2 10 אינץ IDMAX,אני חושב גם על 10" אבל אם הייתי הולך על IDMAX הייתי מסתפק ב1 הכל תלוי בתיבה.

אבל כול אחד ודעתו

בברכה יהודה

פורסם

גם IDMAX בודד , בהגברה של 500 וואט מפתח עוצמה גדולה יותר ביחס לרוב הסטים הקדמיים ולכן צריך לרסן אותו אם אנחנו מדברים על SQ. במידה ומדובר בזוג IDMAXים אין ספק שלא מדובר פה ב SQ אלה במשהו אחר. כמובן שכן אפשר לכוון זוג סאבים כאלו שינגנו בצורה של SQ על ידי הגבלת העוצמה שלהם אבל אז אין שום צורך בזוג , גם אחד כזה מספק לחלוטין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני הייתי הולך על הרצים למיניהם (איזה שתאהב),אבל ממליץ בעיקר על צמד היי אנרג'י 10 אינץ שגם ייתנו עוצמה וגם איכות.

גם דאבל קסנון של פיניקס גולד 10 אינץ ייתנו מענה מעולה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תנו עוד כמה עצות כמה שיותר אני צריך להחליט מחר אני הולך לקנות :)

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

חפש לך 2 RE XXX. בגודל 10 אינטש ותהיה בריא.

אגב אתה יודע.

שזה שיש לך מגבר ש"אמור" לתת 2000W RMS. צריך גם אספקת חשמל רצינית כדי לתת את זה. לפחות כ 150A.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זהו זה הנושא סגור קניתי IDMAX10D4 ששמעתי היום במפגש לפני שהרכבתי את שלי ואני מבין שעשיתי בחירה מעולה.

אני מקווה שאחד כזה יספק אותי, ואם לא , נוסיף עוד אחד. השמיים הם הגבול :twisted:

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
זהו זה הנושא סגור קניתי IDMAX10D4 ששמעתי היום במפגש לפני שהרכבתי את שלי ואני מבין שעשיתי בחירה מעולה כן בהחלט

אני מקווה שאחד כזה יספק אותי, ואם לא , נוסיף עוד אחד. השמיים הם הגבול :twisted:

תתחדש ותהנה , ואם אפשר לדעת היכן ובכמה קנית ?

בברכה יהודה

פורסם

ברטמן באינטרנט הגעתי אליו דרך זאפ המחיר הוא 2200 שקלים חדשים אחלה מחיר :)

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

• תוכן חדש...