Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פייז אליאנט 10 אינטש נחשב היום לסאב הכי הכי בקטע הזה.

אמנם IDMAX יהיה מצויין

xenon פוניקס אוקטן הם סאבים מצויינים.

peerless xxls

infinity kappa perfect

scan speak

זה חברות שהייתי בודק סחורה שלהן אם אתה רוצה שהסאב יהיה מוזיקלי.

כמובן שיש עוד - אבל הרשימה הזאת מצויינת סה"כ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שקלת אולי להמליץ לו את מה שביקש? (גיא)

איך מאחד 10" הגעת לשניים?

לפותח התר'ד, בתקציב כשלך (שלא מהווה בעיה בעצם) נפתחות לך דלתות רבות.

ראשית, תפרט איזה מגבר יש לך (הכוונה לדגם/עוצמה)

שנית, שוב, במחירים אלו - זה רק ללכת ישר ליבואנים ולבקש הדגמה (בין אם זה אצלם או ממש ברכב שלך)

רדיו מילאנו הוא מקום טוב להתחיל בו.

לא הייתי רוצה לקנות סאב בכמה אלפים על פי המלצה של אנשים רק בכדי לגלות שהוא לא מתאים לי באופי שלו..

פורסם

תודה על ההמלצות.

אני אגש לרדיו מילאנו זה לא רחוק. אני לא שמעתי על החברות שהזכרתם אבל זה צפוי מכיוון שמכירים בד"כ את הדברים הפופולרים יותר ולא את החברות שמתמחות באודיו למכוניות. שמעתי עליהן רק כשעלעלתי בדפי הפורום כאן.

יש עוד חנות שיש בה מבחר סאבים להשוואה במקום והאנשים נחמדים?

נ.ב לא שכחתי בקשר למגבר, האוטו פשוט במוסך. כשאני אקבל אותו אני אציין גם את הדגם.

פורסם

ברדיו מילאנו יש מבחר של סאבים, הייתי ממליץ לך לשים דגש על הקשבה ל JL 10W6.

יש גם את ה W3 ואת ה W7 הנפלאים, אבל לדעתי מבחינה מוזיקלית ה W6 לוקח ובענק.

כך או כך - הם כולם נהדרים ומומלצים לשמיעה.

ה IDMAX (אחד - לא שניים) יספיק בהחלט, עם יכולת ספיגה של עד 1000 וואט והוא בהחלט סאב לא רע,

וגם ניתן לקנות אותו בארץ מבלי להסתבך עם ייבוא ושטויות.

פוקאל נכנסים גם למשוואה, וכמובן גם הרץ - אבל שוב, בתקציב כזה, חובה לשמוע.

אם רדיו מילאנו לא יעזרו בתור התחלה - הגעה למפגשים שלנו תהיה עבורך אופציה טובה נוספת.

פורסם

לא הייתי ממליץ דבר לפני שהוא יפרט על כל המערכת שלו!

אפילו סאב של 1500 ש"ח מתאים לצרכים שלו כנראה ואם המערכת לא בנויה לתלפיות אין טעם בסאב ב- 5K

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
לא הייתי ממליץ דבר לפני שהוא יפרט על כל המערכת שלו!

אפילו סאב של 1500 ש"ח מתאים לצרכים שלו כנראה ואם המערכת לא בנויה לתלפיות אין טעם בסאב ב- 5K

קצת לא הגיוני לי מה שאתה אומר (וקצת כן, אבל נתרכז רגע במה שלא הגיוני לי)

בוא ניקח לדוגמא את המערכת שלי, שבפירוש איננה בנויה לתלפיות.

אתה לא תמליץ לי על סאב של נניח 3000 ש"ח, רק בגלל שאין לי 2 מגברים של אודיסון (נניח) וסט של אוטופיה (נניח)??

מי בדיוק מקבל את ההחלטה על המערכת שאני בניתי לעצמי (שלי היא מדוגמת לתלפיות על פי אמת המידה שלי) שהיא לא מספיק

טובה או עומדת בסטנדרטים של אחרים?

אם אני הייתי מבקש המלצה לסאב, לא הייתי טורח בכלל לכתוב איזו מערכת יש לי - כי הייתי רוצה סאב, לא מערכת לפי אמות המידה של גולשי הפורום.

כנראה? לא, לא כנראה.

פורסם

אתה לא תמליץ לי על סאב של נניח 3000 ש"ח, רק בגלל שאין לי 2 מגברים של אודיסון (נניח) וסט של אוטופיה (נניח)??

מי בדיוק מקבל את ההחלטה על המערכת שאני בניתי לעצמי (שלי היא מדוגמת לתלפיות על פי אמת המידה שלי) שהיא לא מספיק

אם אני הייתי מבקש המלצה לסאב, לא הייתי טורח בכלל לכתוב איזו מערכת יש לי - כי הייתי רוצה סאב, לא מערכת לפי אמות המידה של גולשי הפורום.

כנראה? לא, לא כנראה.

כנראה שבכלל לא היית מבקש המלצה.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

כנראה? לא, לא כנראה.

זאת לא עקיצה. אני מבין מתגובתך ל-$DRAGSTER$ שלך דווקא חשוב מאד הטעם האישי שלך בלבד, אז זה לא מסתדר לי שתבקש בכלל המלצה לסאב.

פורסם
זאת לא עקיצה. אני מבין מתגובתך ל-$DRAGSTER$ שלך דווקא חשוב מאד הטעם האישי שלך בלבד, אז זה לא מסתדר לי שתבקש בכלל המלצה לסאב.

כבר מזמן הבנתי ששואלים המלצות על רמקולים במידה וממש משעמם לך (וגם לי זה קורה) או שאתה עדיין לא מכיר את המושג צוויון סאונד..

רמקול חייב לשמוע לפני קנייה!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
כבר מזמן הבנתי ששואלים המלצות על רמקולים במידה וממש משעמם לך (וגם לי זה קורה) או שאתה עדיין לא מכיר את המושג צוויון סאונד..

רמקול חייב לשמוע לפני קנייה!

או כשרוצים אמצעי סינון ראשוני. אם אני ארצה רמקול אני קודם אעשה סינון,ואח"כ אלך לשמוע חלק מהמבחר שהמליצו לי עליו. זה לא הגיוני שכל מי שעוניין בבחירה יתחיל לשמוע את כל הרמקולים בשוק, לכן הוא מבקש המלצות (=סינון).

כמובן שמי שמחזיק ציוד ברמה גבוהה לא יהיה מעוניין שימליצו לו על משהו מסדרות נמוכות מאד, כי זה לא יתאים לאופי המערכת שלו. לכן השאלה שלך DRAGSTER לפי דעתי כן במקום, בניגוד למה שגל חושב (ותקן אותי גל אם לא הבנתי אותך נכון).

פורסם

אכן, הבנת אותי נכון.

אבל שוב - מי מחליט עבורנו מה היא סדרה נמוכה?

הפירלס למשל, סאב נפלא לכל הדעות, משווים אותו לסאבים יקרים ממנו בהרבה.

כיצד נקטלג אותו?

המחיר שלו לא גבוה בכלל.

הוא לא שווה התייחסות של אלו בעלי תקציב גבוה?

לכן אני אומר, הרכיבים האחרים שיש ברכב לא חייבים להוות גורם בחירה, לא באופן ישיר ולא באופן עקיף.

אני יכול להיות בעל מערכת זולה עם סאב יקר, או בעל מערכת יקרה עם סאב זול.

פורסם
אכן, הבנת אותי נכון.

אבל שוב - מי מחליט עבורנו מה היא סדרה נמוכה?

הפירלס למשל, סאב נפלא לכל הדעות, משווים אותו לסאבים יקרים ממנו בהרבה.

כיצד נקטלג אותו?

המחיר שלו לא גבוה בכלל.

הוא לא שווה התייחסות של אלו בעלי תקציב גבוה?

לכן אני אומר, הרכיבים האחרים שיש ברכב לא חייבים להוות גורם בחירה, לא באופן ישיר ולא באופן עקיף.

אני יכול להיות בעל מערכת זולה עם סאב יקר, או בעל מערכת יקרה עם סאב זול.

מסכים חלקית. עדיין אם לאחד יש מערכת בעלת "אופי" מסויים (ובכוונה אני לא אומר "ברמה",לפי שיטתך) זה יהיה ראוי שהוא יפרסם את שאר הרכיבים כשהוא מבקש המלצה על סאב, כדי שינסו לקלוע "לאופי" שלו.

• תוכן חדש...