Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לקנות HU אלפיין 9855, והמוכר עיניין אותי במכשיר שלדבריו טוב בהרבה, דגם cd 5000 של אקליפס . המכשיר לדבריו מאד איכותי, וכולל בין השאר נתונים מרשימים כמו pre out 8v. וגם מעבד 24 ביט.(מחירו 2800 ש"ח, ב500 ש"ח יותר יקר מהאלפין ).

הבעיה היא שלמרות שבקטלוג של אקליפס מצוין שהוא 24 ביט לא מצאתי שום איזכור לכך לא על קופסת המכשיר, לא על גוף המכשיר וגם לא בעיון מהיר ברשימת המאפינים הטכניים בחוברת ההפעלה.נראה לי מוזר שזה לא מובלט על המכשיר.

1. חשוב לי לדעת אם הוא אכן כולל 24 ביט. אשמח אם מישהו יודע, וגם איך אפשר לראות את זה.

2. המתקין אמור להשמיע לי מחר את שני המכשירים ואבחר אחד מהם, מה דעתכם, מי ישמע טוב יותר ?

פורסם

יש לו פאנל נשלף לאקליפס? (לי לא נראה לפי מה שאני זוכר,אם זה חשוב לך בכלל).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דבר ראשון דגם 5000 הינו דגם ישן של השנה שעברה הדגם החדש הוא CD5100.

דבר שני הPREOUT בדגם 5000 הוא 8V וב5100 הוא 5V.

דבר שלישי גם ב5000 וגם 5100 אין מעבד 24 ביט.

דבר רביעי ב5100 הוא פנאל נשלף.

קישור לדגם 5100:

http://www.eclipse-web.com/cd/cd5100audiovisual.html

קישור לדגם 5000:

http://www.crutchfield.com/S-ES3EoHTUqtU/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&I=099CD5000

באלפיין ישנה בעיה אחת שהקרוס לא יכול לעבוד בסלופ של 24DB, דובר על זה כאן בפורום והרבה אנשים התאכזבו מהבעיה.

אבל אלפיין זה אלפיין הם הוכיחו את עצמם כחברת HIGH-END של HU והדגם 9855 הוא הדגם הכי ממסוחר והכי מצליח שלהם, יש בו את אותם אופציות כמו האקליפס ההבדל הוא רק הבעיה שיש בדגמים אלו והPREOUT הנמוך שלו.

אם אתה שואל דעה שלי לגבי מחר גם שתשמע אותם לא תוכל להחליט 100% מכיוןן שהם אתה עושה כיוונים בHU ולא במגברים ובHU אתה בFLAT, אתה לא תוכל להחליט מחר כי כיוונים לא עושים על רגל אחת ואני לא מאמין שהמוכא ישב איתך שעות בשביל לכוון כדי שתחליט איזה HU לקחת.

פורסם

תודה על תשובתך המפורטת אתה נשמע מתמצא אז אשאל אותך עוד כמה שאלות

האם אתה בטוח בעניין ה- 24 ביט, כי האתר שהפנת אותי אליו הוא לא האתר של אקליפס, (באתר של אקליפס המכשיר הזה לא מופיע כי הוא ישן )ויש גם אתר שאומר שיש 24 ביט וזה גם כתוב בקטלוג שהמוכר הראה לי (אבל כאמור אין לזה סימן על המכשיר עצמו)..

האם שמעת את המכשיר, מה לדעתך יתן תוצאה טובה יותר מבחינת הסאונד מבין שני המכשירים ?

ועוד שאלה, אם אתה מכיר את אקליפס 5000 מקרוב אז האם אתה יודע אם יש לו הכנה משלט הגה מקורי ?

אשמח לתשובות של קוראים נוספים.

יצחק

פורסם

ה Eclipse cd5000 מצוייד בממיר 24 ביט, לעומתו הדגם החדש (5100) יותר לא מצוייד בממיר 24 ביט.

ל 5000 בנוסף יש 8V ול 5100 יש 5V.

ה 5000 אינו נשלף וה 5100 נשלף.

אם אתה שואל אותי הייתי מנסה למצוא את הדגם הישן - cd5000

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

5000 זה אכן הדגם שמציעים לי, רק כמו שאמרתי אין עליו שום ציון שהוא של 24 ביט, איך ידוע לך שהוא כן כולל 24 ביט

פורסם

יצחק אז כך בעקרון מעבד 24 ביט לא יתן לך כלום עם אתה שומע MP3 מכיוון שהקובץ ברמה ירודה יותר וקריאה של קבצי MP3 בHU נעשת בצורה כזאת שהHU קורא את כל הקובץ עוד לפני שהוא מתחיל לנגן. מעבד ה24 ביט עוזר בשיפור הסאונד בדיסקים מקוריים או צרובים מהמקור, מסיבה שמצב כזה הHU קוראת באותו רגע את המידע מהדיסק ומעבדת כאשר יש לך מעבד 24 הכמות מידע שעוברת יותר גדולה ולכן העיבוד יותר טוב.

לגבי האקליפס 5000 עם יש או אין 24 ביט זה קשה לברר מסיבה שבאתר הבית הדגם אינו מופיע ובאתרים אחרים חסר מידע למשל בקישור הזה כן מופיע שהוא 24 ביט

http://www.cardomain.com/item/ECLCD5000

וגם אתה טוען שהמוכר הראה לך בקטלוג שלו, אז יכול להיות שכן הוא 24 ביט. ד"א שום מכשיר שהוא 24 ביט לא יהיה רשום עליו את זה אלא רק בהוראות המכשיר עצמם או על הקופסא אני מציע לך להסתכל טוב בהוראות שמגיעות עם המכשיר שם תוכל למצוא בדיוק מה יש במכשיר ומה אין.

לגבי השלט הגה אני לא בטוח שיש הכנה מכיוון שהוא מגיע עם אוצפיה של ROMOTE CONTORL השאלה היא עם מגיע איתו שלט של החברה או שיש לו אופציה לשלט רחוק ואז אולי הוא מתאים לשלט הגה.

לגבי איזה HU יותר טוב ויתן תוצאה טובה, זאת החלטה קשה שמעתי את המכשירים של אקליפס וגם את המכשירים של אלפיין שניהם ברמה גבוהה מאד השאלה איך אתה מכוון את המערכת במצב FLAT אני חושב שאלפיין יתן תוצאה יותר טובה לעומת זאת עם אתה עושה כיוונים מHU אז הייתי הולך על האקליפס, אבל שוב עקב שזה קבצי MP3 שניהם יעשו את העבודה באותה צורה. ולהגיד לך מה יותר מתאים לך זה קשה ואתה צריך להחליט.

(חוץ מזה אני לא אוהד של החברות האלה אלא של קלריון.)

פורסם

אני אוהב את הסאונד של ה ECLIPSE יותר מאשר של האלפיין 9855.

יש לו הכנה לחיבור לשלט הגה מקורי אך לא בטוח שהוא מתאים לכל המכוניות.

תחשוב טוב על הפנל הלא נשלף!

פורסם

אתם קוראים גם את מה שאתם רושמים ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתם קוראים גם את מה שאתם רושמים ?

+1.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל אלפיין זה אלפיין הם הוכיחו את עצמם כחברת HIGH-END של HU והדגם 9855 הוא הדגם הכי ממסוחר והכי מצליח שלהם

אני לא עברתי על השרשור , אבל המשפט הזה ספציפי תפס לי את העין

בטח שאלפיין זה אלפיין! אלפיין לא יכולים להיות משהו אחר

כמו שפיוניר זה פיוניר

וקלאריון זה קלאריון

אם הם יתערבבו זה לא יהיה בסדר

נישואי תערובת :|

חוצמזה שה9855 היה הכשלון העצבני שלהם , שאחרי שנה בלבד העיפו אותו מהייצור.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המשפט "אלפיין זה אלפיין" הכוונה היא אליקו לתת את התחושה שאין יותר מידי מה לחשוב שקונים דגמים של החברה הזאת.

ולגבי הדגם 9855 הוא הדגם הכי נמכר שלהם זה שהיה בו כשלון בקרוס והחליטו להוריד אותו מפס הייצור (אולי גם מסיבה אחרת) עדיין לא מונה ממנו להיות הדגם הכי ממוסחר בשוק ועדיין הכי נמכר כי להרבה חנויות עדיין נשאר בהספקה שלהם הדגם הנ"ל.

פורסם

כישלון בקרוס?מה זאת אומרת?

וואי אני הולך להשקיע עליו ביום ראשון כמעט 3000 שקל ויש לו כשלון בקרוס?

אולי יש משהו אחר באותו סכום?

לכל המבינים המלצות בבקשה על רדיו דיסק ב 3000 שקל +- כי הפחיד אותי קצת העניין שהורידו אותו (9855R) מפס הייצור בגלל כשלון

פורסם

לא כל דבר שרשום בפורום צריך לקחת ברצינות.

אין שום בעייה בקרוס של האלפיין, הוא לא יוצר רק שנה אחת ולא הורידו אותו מפס היצור בגלל תקלה.

הסיבה שכבר יותר קשה להשיג אותו (אם כי עדיין אפשרי במרבית חלקי הגלובוס) הוא בגלל הופעת דגמים חדשים יותר. אתה לא מצפה למצוא רכב מודל 2004 בסכונות רכב חדש, נכון?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...