Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני מעוניין להשתדרג ולרכוש מגבר לסאב שלי.

הסאב הוא - http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=8048

אשמח לקבל המלצה על מגבר איכותי שיעיף את הסאב הזה...:-D

תודה וערב טוב!

המערכת שלי:

HU - CLARION DXZ956MC

AMP - ROCKFORD T8004

COMPONENT - BOSTON ACOUSTICS Z6

SUB - ROCKFORD P312D2

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

אני מעוניין במגבר חדש, אין מגבלת תקציב אבל שישאר בגבול ההיגיון הבריא אני לא מתכוון ללכת לתחרויות איתו :lol:

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

אז תייבא פיניקס גולד קסנון 600.1, או אם כבר תקנה את ה-JL 500\1 שיש בארץ. שתיהם לא רק שיעיפו לך את הסאב, גם את האוטו ביחד איתו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

Hifonics BXI1206D יכול להרים אותו לא רע. שמעתי אותו עם Kicker L7, והוא פתח לו את הצורה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

כן, אבל ההיפוניקס מעוותים בצורה מחפירה. ה-JL\קסנון ממש לא.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא שמעתי שום עוותים, לדעתי זה עניין של כיוון לא נכון. מגבר מתחיל לזייף ברמת גיין מסויימת וצריך לדעת לא להגיע לשם.

JL 500/1 הוא מגבר טוב יותר, וגם יותר יקר. אם התקציב באמת לא משחק תפקיד - הJL מומלץ מאוד.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

היה פעם שירשור שאני פתחתי כשחשבתי שההייפוניקס שרף לי את הקסנון. אליקו רשם לי שם שההייפוניקס מגברים חזקים מאוד ודיי עומדים בהצהרות, אבל מעוותים בצורה מטורפת (וזה ממישהו שבאמת לקח ובדק אותם). נניח המונו שלי ב-2 אוהם יוציא 900RMS באמת, אבל עם אחוז עיוות של 2%. גיין או לא גיין, כיוונים או לא, הוא יעוות. כמובן שאני ואתה פחות נשמע את זה, אלא אם כן אתה ממש אודיופיל, ומהכרות אתה לא :wink:

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...