Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחת לציין את גודל הרכב (מיני, משפחתי, מנהלים וכו'..)

כמה אנשים יסעו בו בדרך כלל? (האם יש חשיבות למקום מאחורה)?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

שמע אני נהג חדש אז בדרך כלל זה אני ועוד 2.

הגודל לא הכי משנה אבל שלא יהיה משהו שאי אפשר להיכנס אליו.

Seat Ibiza 2012

פורסם

אז אני מבין שמה שמעניין אותך הוא הגודל של מכוניות כגון 206, פולו, קורסה, קליאו וכדומה..

אין בהם יותר מדי בעיית מקום אבל אל תצפה להכניס שם פסנתר..

הייתי מציע לך לחשוב על ה206 1.4 ידני, או על 206 1.6 אוטומט\ רגיל.. רכב אמין, חסכוני (יחסית) ונראה די יפה (לפחות לדעתי).

הפולו היא גם אופציה טובה, אבל התיקונים שלה יקרים יותר מהפג'ו.

פורסם

שלי אוטומט.

וכן אני ממש אוהב את הרכב שלי, אבל זה תלוי במה אתה מחפש מהרכב שלך, מכונית ספורט מטורפת לא הייתי קורא לה.

מה שאני אוהב ברכב שלי במיוחד הוא הצורה שלה, העובדה שלפחות פעם בשבוע מישהו שואל אותי אם אני מתכון למכור אותה (אולי זה בגלל שהרכב שלי שמור בקנאיות ואדום:wink:) אבל אני בטוח שלא תהיה לי בעיה למכור אותה כשאני אחליט. אני גם אוהב את העובדה שהיא אחת המכוניות היותר נוחות לנסיעה שנסעתי בה (הכוונה למושבים ולמתלים), וכמובן הסיבה העיקרית היא שעד היום לא הייתה לי אפילו בעיה אחת איתה.

• תוכן חדש...