Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שלום לכולם

אתמול ראיתי סאב של פיונייר חמוד וקטן בגודל של 8 או 6 אינט

אחרי ששאלתי את הבנאדם כמה וואט הוא אז הוא אמר לי 400 וואט וההתנגדות

שלו היא 4 אוהם

ואחרי חיפושים רבים לא מצאתי באינטרנט בכלל סאב של 400 וואט

הכי נמוך שלהם זה 800

אם אני טועה ומישהו כן מכיר את הסאב הנ"ל שיביא לי פרטים עליו [RMS]

הוא בשביל מכונית אם תא מטען קטן

עריכה : מצאתי את הסאב הנ"ל

71268acd82.jpg

הגייוני שהסאב הזה מוציא 140 RMS ?

תראו מה מצאתי !!

Features:

The TS-W253C is a 10" injection-molded polypropylene (read: plastic), foam-surround subwoofer. It has a power rating of 140 watts RMS, and 400 watts max. The cone is a gray plastic-looking and feeling material with a diamondplate pattern to it. It is a single-piece cone, resulting in lower distortion. Sensitivity is rated at 91dBs, freq response to 18Hz, and nominal impedance is 4 ohms. Also available in a 4 ohm DVC configuration (TS-W253DVC), and as a free-air driver (TS-W253F). MSRP is $105 ($110 for the DVC). Street prices range from $85-100, while they can be had new off the net for as low as $69.

פורסם

סאב לא מוציא Wהוא מקבל, וכן 140W RMS זה אפשרי ביותר לסאב 10' אתה דיברתה על סאב קטן יותר.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...