Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בסוף החלתתי ללכת על מגבר של פייז RS4 כי סאונדסטרים והיליקס או דומיהם מאוד יקרים(מעל 3K) ,התלבטות אחרונה היא או פייז או JL300/4 שיש פה ביד שניה.הרכיבים V2+סאב 30A (שניהם פוקל) JL נותן בגישור 180 וסאב הוא 250 לעומת פייז שהוא 325.להשאר בבחירה שלי או שיש לכם משהו אחר?ביום ראשון אני מזמין לכן תשובות שלכם יכולים להשפיע רבות . תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא אין לי אפשרות לשמוע ולא אחד מהם.חשש לגבי JL שהואלא יפתח את הסאב כמו פייז. עוד תגובות בבקשה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני רוצה מגבר שאהיה מרוצה ממנו ולא"איזה באסה המגבר זבל",אני מאוד פדנטי לגבי רכישות שלי.לכן כשאני קונה מוצר אני רוצה להיות מסופק. ופה אתם נכנסים לתמונה עם הצעות שלכם. תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אני רוצה מגבר שאהיה מרוצה ממנו ולא"איזה באסה המגבר זבל",אני מאוד פדנטי לגבי רכישות שלי.לכן כשאני קונה מוצר אני רוצה להיות מסופק. ופה אתם נכנסים לתמונה עם הצעות שלכם. תודה

אני לא מכיר את ה RS4.. יש לי את ה OPUS 150.4 והוא מעולה.

לגבי הJL, טיבו ידוע לשמצה :) לפי דעתי אתה יכול ללכת עליו בעיניים עצומות.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

באמת תודה על כל התגובות שלכם ,אבל,בא לי לבכות מכל התשובות שלכם כי אף אחד מכם לא נותן/נתן דעה בקשר לאיך מגבר נשמע.כמו שרובכם יודע,אני מניח,מגברים גם נשמעים כמו רמקולים כאשר לכל חברה יש נטיעה להישמע שונה מחבר שונה(פוקל-אגרסיבי,מורל-רך וכו') ,לכן אני ציפיתי לקבל היתייחסות זהה לגבי מגבר.מגברי JL מעולים לבאס/מיד עם שליטה מעולה אבל הספק שלו חלש לסאב שלי,לכן ויתור.פייז ,אני לא מכיר.זה שהוא חזק אין לי ספק אבל אני לא רוצה לשים מגבר "שמיעוד" לעבוד בשביל מוסיקה קלאסית באיכות גבוה וברגע שאשים איזה 145BPM המיד ירצה להיחנק. תודה מראש

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש לך ב FAQ יופי של הסבר על מגברים. כנס לשם לפני שאתה שואל שאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כבר שבוע מחפש אבל חוץ מ"זה מגבר מאוד חזק יפתח כל קומפוננט או סאב" אין בכלל היתייחסות לאופי הצליל שהוא מפיק,או שלא חיפשתי במקום נכון? FNX

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...