Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחר בשעה טובה הג'ינג'ית מקבלת נעלים חדשות- פירלי פי זירו 205/45/16

בנוסף סוכם על מוט מייצב קידמי עליון שיוסיף לחגיגה מקדימה.

צ'יפ יתווסף בחודשים הקרובים וכך גם סט של קוילאוברים, לגביהם יש לי שאלה: הוצע לי סט מתכוונן של v-max במחיר של 5500 ש"ח כולל עבודה. האם מחיר זה הוא סביר? מה בקשר לחברה הנ"ל?

תודה לעוזרים

עידן

בנוסף יש לציין כי בפירוק הגלגלים נבדוק את הרפידות ובמקרה הצורך הן יוחלפו- השאלה היא אם להחליף לרפידות מקוריות או שכדי להגדילן. הרכב הוא סיאט איביזה טורבו 2005

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן

אחלה צמיגים ה P_ZERO, אני נוסע עליהם כבר חודשיים ומאד מרוצה

בקשר למוט מייצב.... אני מניח שהתכוונת למוט גישור עליון (STRUT) , אם כן, הוא יפגום ב"חגיגה" ויוסיף לתת ההיגוי החריף ממילא באיביזה.

בפורום VAG היה דיון על קוילאוברים לאיביזה לא מזמן, גם של V-MAXX עליהם שאלת, את דעתי על היצרן כתבתי שם לאחר הרבה בדיקות בפורומים בחו"ל, ולאחר שדיברתי ישירות עם היצרן, כעיקרון המוצר די נחות מבחינת הספורטיביות, אבל המחיר בהתאם, באותו דיון בחר היבואן שלהם להגיב שלא בדרך אובייקטיבית, קח זאת בחשבון - הוא היבואן ואינו יכול להיות אובייקטיבי.

יש יצרנים מוכרים ואיכותיים יותר, וכמובן יקרים יותר, KW, קוני, בילשטיין (בהתאמה) וגם המחיר בהתאם, עד כפול ממה שרשמת.

עצתי לך, אם המחיר חשוב לך, שקול "לרדת" מסט קוילאובר יקר, לסט ספורטיבי "רגיל" של יצרן מקצועי כפי שרשמתי, לדעתי, אין כל סיבה ללכת לכיוון קוילאובר, יש רק חסרונות עבורך.

בנוגע לבלמים, הרבה חבר'ה נוהגים להחליף לרפידות ספורטיביות יותר, גרין-סטאפ וכ"ו, גם כאן יש די הרבה בעיות, כאשר החשובה יותר היא עוצמת נשיכה נמוכה יותר בבלימה הראשונית, וכן אורך חיים קצר יותר, אם כבר לשפר בלמים באיביזה (כדאי) אז לסט מקצועי מלא (דיסקים גדולים יותר, קאליפר ורפידות תואמות)

אם כבר אתה רוצה לשפר את התנהגות הרכב, הסדר הוא כנ"ל (והתחלת אותו דווקא טוב)

* צמיגים

* מתלים

* מוטות מייצבים (רק אם צריך)

* STRUTS (רק בסרן עם אחיזת היצר (אצלך מאחור)

* בלמים (לםני שיפור המנוע כמובן, שיהיה איך לעצור את תוספת ההספק)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עדכונים:

בסופו של יום לא הותקנו זוג פירלי במחיר שסוכם-1700 ש"ח אלה זוג קומהו אקסטה(אחלה שם) במחיר נמוך במקצת. האחיזה טובה ואני מבסוט, הצמיג גם נראה טוב על הרכב וכבר בא לי להחליף גם מאחורה...אבל קודם צ'יפ ואז נראה.

פורסם

היו לי קומהו אקסטה על הרכב הקודם.

מדובר בצמיג לא רע בכלל, אפילו דיי טוב, אבל הוא לא ברמה של ה PZERO.

המחיר שלו זול משמעותית לעומת ה PZERO ככל שזכור לי (אני יודע מה המחיר ל225/40/18 שהיו לי ברכב הקודם אבל זה לא רלוונטי כי במידה הזאת מדובר על קפיצה משמעותית במחיר ליחידה, מה עוד שכמעט ואין מבחר)

לרכב כמו הגולף 1.6 שהיתה לי, הם היו מעל ומעבר.

לרכב בו נוהגים נהיגה תובענית ולפעמים מותחים לכיוון המגבלות כמו ה GTI, אני חושב לשים גומי קצת יותר דביק.

אגב, אילו צמיגים באים במקור עם האיביזה, והאם אתה מרגיש שינוי אחיזה לטובה / לרעה?

(אני יודע שאמרת שהסופרה אוחזים טוב אבל השאלה איך ביחס למקוריים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עדכונים:

בסופו של יום לא הותקנו זוג פירלי במחיר שסוכם-1700 ש"ח אלה זוג קומהו אקסטה(אחלה שם) במחיר נמוך במקצת. האחיזה טובה ואני מבסוט, הצמיג גם נראה טוב על הרכב וכבר בא לי להחליף גם מאחורה...אבל קודם צ'יפ ואז נראה.

מה היו השיקולים לטובת הקומהו שבמחיר זול משמעותית קונים טויו T1R?

פורסם
היו לי קומהו אקסטה על הרכב הקודם.

מדובר בצמיג לא רע בכלל, אפילו דיי טוב, אבל הוא לא ברמה של ה PZERO.

המחיר שלו זול משמעותית לעומת ה PZERO ככל שזכור לי (אני יודע מה המחיר ל225/40/18 שהיו לי ברכב הקודם אבל זה לא רלוונטי כי במידה הזאת מדובר על קפיצה משמעותית במחיר ליחידה, מה עוד שכמעט ואין מבחר)

לרכב כמו הגולף 1.6 שהיתה לי, הם היו מעל ומעבר.

לרכב בו נוהגים נהיגה תובענית ולפעמים מותחים לכיוון המגבלות כמו ה GTI, אני חושב לשים גומי קצת יותר דביק.

אגב, אילו צמיגים באים במקור עם האיביזה, והאם אתה מרגיש שינוי אחיזה לטובה / לרעה?

(אני יודע שאמרת שהסופרה אוחזים טוב אבל השאלה איך ביחס למקוריים)

הרכב בא במקור עם ברידג'סטון טורנזה 205/45/16 - צמיגים לא להיט שהלכו לעולמם לאחר 22k בלי ג'מיקנות וכאלה..

בקשר לטויו- פשוט לא מצאתי בחיפה כשחיפשתי והמצב חייב החלפה מיידית.

פורסם

המחירים שנתבקשת לשלם ניראים לי גבוהים גם עבור פירלי P ZERO ... פנה ל"ממציא-הגלגל" פנצ'ריה ברעננה 097400969

• תוכן חדש...