Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

הודעה ראשונה שלי בפורום,תחום האודיו חדש לי מקווה ללמוד מכם .

(אני חושב שהשרשור הזה יעזור להרבה "מתלבטים חדשים" בפורום.

קודם כל כמו שכתוב בכללים ערכתי חיפוש מקיף וקראתי כמעט את כל הנושאים הרלוונטיים לשאלה שלי.

אני רוצה לקנות הד-יוניט חדש.השוואתי מחירים וראיתי שהכי משתלם לקנות בארה"ב ,למזלי קרובת משפחה שלי מגיעה לביקור בסוף מאי.

אז נתחיל

חשבתי לקנות את הפיוניר 880 ,נכנסתי לפורום ועשיתי חיפוש והתוצאות הראו דעות חלוקות ,כמו למשל ציליל של פיוניר זה לא צליל של אלפיין או קלריון,האלפיין נשמע הרבה יותר טוב מכל פיוניר,פיוניר משקעים במראה ואילו אלפיין באיכות השמע וכו'(ד"א התגובות הנ"ל מצוטטות מאנשים עם פז"ם בפורום ).

הוזכרו מכשירים כמו אקליפס 7100,5100 אלפיין 9855,9853 ,קלריון 775USB, 955 ופיוניר 980(הבנתי שהוא כמו 880 רק צבעוני ועם BT והוא יותר יקר ב 130$)

המערכת שלי מורכבת מ: מגבר 4 יציאות ,מונו,2 סאבים, קומפוננט . חסר רק הד-יוניט

בבחירה של ההד-יוניט אני רוצה לשים דגש על צליל (איכותי עד כמה שניתן) וכיוונים שיאפשרו לי להגיע לצליל איכותי .יש לי הרבה דיסקים MP3 וגם מקוריים אבל רוב המוזיקה היא MP3.

-אלפיין 9855/53 מכשירים ישנים שהיצור שלהם הופסק מזמן .האם יש מכשיר אלפיין חדש באותה האיכות כמו ה 55/53

-קלריון 775USB -לפי המפרט יש בו את כל מה שיש בפיוניר 880 ואפילו יותר,אבל הוא ממש מכוער(בלי לפגוע ).האם יש לקלריון משהו בסגנון הזה שנראה טיפה יותר טוב?

-אקליפס- לא רלוונטי בגלל שהוא בלי פנל נשלף.

מה המכשיר המומלץ מבחינתכם300-400 דולר ?והאם באמת פיוניר נופלים באיכות הצליל משאר החברות?

פורסם

חשבתי לקנות את הפיוניר 880 ,נכנסתי לפורום ועשיתי חיפוש והתוצאות הראו דעות חלוקות ,כמו למשל ציליל של פיוניר זה לא צליל של אלפיין או קלריון אני אפתח כאן חזית של מלחמת עולם שלישית , אבל די הרבה אנשים ברשת אומרים שיש לכול הפיונירים צליל רזה מאוד , לי יש עדיין מכשיר זול שלהם (עד ההחלפה) וזה אכן כך ,האלפיין נשמע הרבה יותר טוב מכל פיוניר,פיוניר משקעים במראה ואילו אלפיין באיכות השמע וכו'(ד"א התגובות הנ"ל מצוטטות מאנשים עם פז"ם בפורום ).

המערכת שלי מורכבת מ: מגבר 4 יציאות ,מונו,2 סאבים, קומפוננט . חסר רק הד-יוניט

בבחירה של ההד-יוניט אני רוצה לשים דגש על צליל (איכותי עד כמה שניתן) וכיוונים שיאפשרו לי להגיע לצליל איכותי .יש לי הרבה דיסקים MP3 וגם מקוריים אבל רוב המוזיקה היא MP3.

-אלפיין 9855/53 מכשירים ישנים שהיצור שלהם הופסק מזמן .האם יש מכשיר אלפיין חדש באותה האיכות כמו ה 55/53 יש את מכשירי הDVD שלהם , היות ובעקרון אני חושב שלא צריך מכשירי DVD ברכב לא התעמקתי בהם

-קלריון 775USB -לפי המפרט יש בו את כל מה שיש בפיוניר 880 ואפילו יותר,אבל הוא ממש מכוער(בלי לפגוע ).האם יש לקלריון משהו בסגנון הזה שנראה טיפה יותר טוב? אין

-אקליפס- לא רלוונטי בגלל שהוא בלי פנל נשלף. לא הייתי פוסל על הסף , אני הולך לקנות את ה9255 שהוא יקר יותר והוא בלי פאנל נשלף . הענין הוא שלדעתי האקליפסים לא שווים את מחירם בארץ

מה המכשיר המומלץ מבחינתכם300-400 דולר ?והאם באמת פיוניר נופלים באיכות הצליל משאר החברות?

הדעות שלי באדום , אבל אני חייב להוסיף משהו חשוב :

לדעתי הפיונר נופלים משאר החברות , אבל ה880 מציע פיצ'רים שאם אין לך את המתקין עם הידע , מאוד יתכן ולהשיג איכות סאונד טובה אתה תצטרך את הפיצ'רים האלו . ולכן לא הייתי פוסל על הסף את הפיוניר הזה צריך לבדוק מה באמת אתה חושב שנחוץ לך ואולי אם אין את זה בקלריון ללכת על הפיוניר

בברכה יהודה

פורסם

האקליפס החדשים הם עם פאנל נשלף.

לגבי הקלריון יש את ה956MC הוא בעל הרבה אופציות ופיצ'רים.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

מצטרף לדעתו של גל, Eclipse 5100 תהיה האופציה הטובה ביותר במסגרת הסכום שהינך מוכן להקציב .

יש בו המון פיצ'רים וכמה יתרונות על המכשירים האחרים כגון :

יציאת פריאאוט 5 וולט ,חיבור usb ,וכו'

היתרון שלו בדגם השנה וזה חשוב מאוד אצלנו בארץ זה שהפאנל שלו נשלף בניגוד לדגם cd5000 ,ואם אתה מביא אותו מארה"ב אתה חוסך המון כסף.

אל תחשוב שנית.

פורסם

אז מה שאתם אומרים שהאקליפס ישמע הכי טוב(לפחות יותר טוב מהפיוניר880) ?

פתוח לעוד הצעות

לגבי תקציב ניתן להעלות אותו כלפי מלעה פשוט שיערתי ש 400 דולר יספיקו..

אני ימקד את השאלה מה ההבדלים בין ה 5100 ל 7100 של אקליפס? האם זה שווה את התוספת או שההבדל היחיד הוא בתצוגות?

מקווה שהשרשור הזה יהי לעזר לכל מי שמחפש ר"ד

ותודה ענקית לכל המגיבים שעוזרים לי לגבש החלטה.

פורסם

רוקו תודה רבה על הנתונים.

שלא תבין אותי לא נכון,נתונים מהאתר אני יכול לקרוא לבד ,אבל לשמוע את ה ר"ד לא!

התחום הזה חדש לי ואני בונה את המערכת הראשונה שלי ,לפי הפרמטרים שלי בהשקעה כספית די גדולה בסביבות ה 9K בלי ההתקנה.לכן חשוב לי לבחור ר"ד טוב עד כמה שניתן-כי אחרי הכול ר"ד לא קונים כל יומיים..

לכן אני רוצה לשמוע את דעתם של אנשים שהתנסו במכשירים הנ"ל או התלבטו בדומה אלי ולבסוף בחרו במכשיר מסויים מסיבה כלשהי שאותה אני מעוניין לדעת

פורסם
רוקו תודה רבה על הנתונים.

שלא תבין אותי לא נכון,נתונים מהאתר אני יכול לקרוא לבד ,אבל לשמוע את ה ר"ד לא!

התחום הזה חדש לי ואני בונה את המערכת הראשונה שלי ,לפי הפרמטרים שלי בהשקעה כספית די גדולה בסביבות ה 9K בלי ההתקנה.לכן חשוב לי לבחור ר"ד טוב עד כמה שניתן-כי אחרי הכול ר"ד לא קונים כל יומיים..

לכן אני רוצה לשמוע את דעתם של אנשים שהתנסו במכשירים הנ"ל או התלבטו בדומה אלי ולבסוף בחרו במכשיר מסויים מסיבה כלשהי שאותה אני מעוניין לדעת

כדי לשמוע איך ה-hu הזה מנגן תצטרך להגיע למפגש מרכז הקרוב ,ואם יתמזל לך אז תוכל לשמוע מאחד החברים שיש לו את המכשיר.

לפי מה שפירטת בהודעה הראשונה שלך אתה שומע הרבה mp3 -אני מניח שמכשיר היי אנד לא יתאים לך לכן ,קח לך את המכשיר בסידרה הכי גבוהה מכל חברה (לא היי אנד),תשווה נתונים וקדימה לקניה.

אני אישית ממליץ:

1.Eclipse cd7100 .

2.Clarion mc956 .

3.Clarion 775usb .

4.Pioneer prs880 .

5. Alpine 9855R .

בסדר הזה אחרי שנעשה חישוב עלות -תמורה.

יש עוד אופציות מצויינות מכל החברות הללו בדגמים משנים קודמות.

פורסם

קלריון+פיוניר+אלפיין+קנווד+נקמיצ'י.

חברות עם יבואנים רשמיים בארץ עם חלקי חילוף ומעבדות שיתקנו אותם טוב במקרה של קלקול.

אקליפס- לא.

אתה הולך לקנות מכשיר ב 400 דולר בלי אפשרות אמיתית לתקן אותו במקרה הצורך.

אחד ההבדלים בין מכשירי היי אנד ומכשירים אחרים זה העניין שלכל חלק יש תפקיד קובע. אם יחליפו לך במשהו לא מתאים זה ישפיע על הכל .

פורסם

חברה עוד מישהו יכול בבקשה להגיב.

אני ממש לא יודע מה לקנות האם את הפיוניר 880 ,את האקליפס 7100/5100 שעולים 140-200 דולר יותר או קלריונים למינהם.. אם אין הבדל שמיע או הבדל שמצדיק את ה 200 דולר תוספת אני יקנה את הזול.

לאיזה רדיו דיסק יש צליל עדיף ויוכל להוציא את המקסימום מהמערכת שלי.

אם אין הבדל שמיע או הבדל שמצדיק את ה 200 דולר תוספת אז אני ילך על הפיוניר או הקלריון .

אני לא איזה אודיופיל מושבע,בסה"כ אני רוצה מערכת שתשמע טוב ואיכותי עד כמה שניתן , כמו רוב חברי הפורום בעצם,אז איפה אתם חברה?? תעזרו לי בבקשה

פורסם

רוב הסיכויים שלא תבדיל בסאונד , מה שקובע זה גם המגברים וגם הרמקולים לדוגמא p80 כמו אצלי ישמע הרבה יותר טוב מ f1 וציוד גרוע.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

הציוד שלי הוא

רדיודיסק תלוי בהמלצות שלכם

מגבר:רוקפורד 801X

מונו:רוקפורד TB1001BD

סאב: זוג phase evolution aliante

קומפוננט:רוקפורד FNQ3614

חיווט 2G שמתפצל ל 4G

3 זוגות RCA עדיין לא קניתי. אם לא קשה לכם מה מומלץ במחיר שפויי?

באלק דיינמייט אקסטרים עדיין לא קניתי.מאיפה הכי זול בארץ לקנות?

מה הרדיודיסק שמתאים ביותר לציוד שלי?

בבקשה חברה אני חייב להחליט האם ללכת על משהוא שעולה 400$+, או הפיוניר880 יספק את הסחורה.

• תוכן חדש...