Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר די הקבה זמן כשנוסעים שומעים נקישות שבאות מאזור שמאל של הרכב וכנראה מהגלגל האחורי, עשיתי סריקה, אבל לא מצאתי כלום.

זה די מעצבן אבל אני לא יודע מה אפשר לעשות, לא נראה לי ששווה ללכת למוסך בשביל זה.

מה אתם מייעצים לי לעשות

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

התפתחויות מרעשיות.

לאחר בדיקות קפדניות התברר שהנקישות יוצאות מהגלגל השמאלי קידמי.

ראיתי ושמתי לב אצל כמה נהגי מונית שגם להם יש נקישות. כדאי אולי ללכת למוסך, בדיקה כזו אמורה לעלות לי משהו?

זה מעצבן אני פותח חלון אני שומע טוק טוק טוק טוק טוק טוק טוק טוק.....

פורסם

תבדוק היטב שלא נכנס לך מסמר לצמיג.

כשהוא תקוע בפנים ורק ראש המסמר בולט, הוא עושה רעשים.

אם זה לא זה, קח את הרכב למוסך לבדיקה.

פורסם

הנקישות הן בסיבוב או קבוע? אם רק בסיבובים, יש חשש לתקינות צירייה, אם גם בישר אז בדיקת דופן פנימית של הצמיג היא רעיון טוב להתחיל בו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בפניות לימין הקלאקים נשמעים באופן מהיר יותר, כלומר אין סדר יכול להיות 5 בשניה ויכול להיות שבכלל אין.

אם ויש בעיה בצירייה. מה הטיפול הדרוש?

איך לא עולים על תקלות כאלו בטיפול 75?!!

פורסם

דבר ראשון תלך למוסך חבל שתימצע את עצמך איפשהו תקוע בגלל ציריה .

2)דבר שני כדיי לפסול שזה המוט היגוי תסובב את ההגה עד הסוף שים את היד על המוט שמישהו יסובב את ההגה במהירות ובמהלך תגובה צר ותרגיש ביד (רעשים .חריקות. וכדומה.) אין כלום ? אז הרווחת אחי .

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

יכול להיות שפשוט אבן\בורג\מסמר תקועים לך בגלגל ושאתה עובר ליד

קיר או משהו כזה הוא מחזיר לך הרעש ואתה פעם שומע ופעם לא.

אם זה ממש חזק ואתה גם מרגיש את זה בהגה אז הייתי הולך למוסך

פורסם

כנראה שאני יקח את האוטו למוסך ביום שלישי.ונחסוך לעצמי לכתוב הודעות נוספת בשרשור.

ליום שני נתוכננת לי נסיעה לב"ש וחזור, אני מקווה שאוטו ישרוד. מה עלות הטיפול במקרה והציריה לא תקינה?

• תוכן חדש...