Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW פולו

השושנים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה יצא לי מס' פעמים להיתקל בשני WV פולו מבציר 82 האחת מטופחת למישעי וניראת נהדר השניה משמשת מישהו כרכב עבודה לצורך סבלות קלה, הזכרונות שעוררו בי גרמו לי לחשוב שדווקא הפולו הקטנה לא זכתה במעמד ובכבוד הראוי לה בגלל אחותה המגודלת הגולף, מעניין לדעת מי עדיין מחזיק ברשותו פולו מהשנתונים הראשונים או את המענינת יותר הפולו GTI הנימרצת, ידוע לי על שנים לפחות שהסתובבו בארץ הקודש-רן

למי ששכח:

Fox1984.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ידוע לי על פולו כזאת כמו בתמונה אבל עם פנסים מרובעים וסיומת של 07 (ככל הנראה מבציר 90-94)

היא נמצאת בירושלים בעיר העתיקה.

אגב יש מלא פולקסוואגן ישנות מטופחות אצל בני דודינו באיזור מזרח ירושלים, בעיקר גולף וחיפושית.

יש גם שתי גולף קביולט ישנות מטופחות מאוד אחת שנת 91 ועוד אחת עם לוחית של 6 ספרות, אבל בלי כיתוב של רכב אספנות

שתיהן נמצאות בהר הזיתים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נדמה לי שבשוהם יש אחת אדומה שדומה לזו שבתמונה. אם מעניין אותך אני יכול לקפוץ לבדוק

שבוע טוב, אייל

פורסם
נדמה לי שבשוהם יש אחת אדומה שדומה לזו שבתמונה. אם מעניין אותך אני יכול לקפוץ לבדוק

שבוע טוב, אייל

יש אחת בשוהם, אני מבין שאתה מדבר על ה"בית הנטוש"... אני גר לידו קרוב ל 4 שנים, ורק לאחרונה גיליתי שיש אנשים בבית הזה...:|

לדעתי הם לא ימכרו את האוטו כי אז לא יהיה לנחשים איפה לישון ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חיפשתי בזמנו רכב מהסוג הזה, ממש התאהבתי ואת האמת זה היה בגלל הדמיון לגולף דור1 שכ''כ רציתי!

הייתה אחת בדיוק כמו בתמונה עד לא מזמן למכירה באריאל (הצורה שאני לא כ''כ אוהב) רק בצבע כחול.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פולו GTI מהדור שנראה כמו בתמונה? לא מכיר כזה דבר!

היה GT ש"התפארה" ב 75 כ"ס.

היה את הדגם הבכיר שנקרא G40 והתפאר באמת ב 114 כ"ס (יש לזכור, על משקל רכב של 720 ק"ג וכל זאת אי שם בתחילת שנות ה 80).

בלי שום קשר, אני הרבה יותר אוהב את תצורת הקופה.

דא"ג, ניתן עדיין למצוא אקזמפלרים שמורים במחירי זנות, ביד 2 יש כרגע פולו קופה שחורה שנת 92, יד 2, 1400 סמ"ק שנראית מאוד מבטיחה.

שלכם עבור 11K.

יש גם אחרות פחןת מבטיחות ב 3-5K.

polo.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפולו החדשות יותר אכן נחמדות, אבל אני אהבתי דווקא את הגירסה שבתמונה מהדורות הראשונים, באירופה היא תומחרה נמוך מהגולף והיתה רכב מקובל לעוסקים בבורגנות זעירה, המשקל הקל שלה, השפיעה ישירות על צריכת הדלק, ההגה הנהדר והמרווח להובלת ארגזים, יצר רכב נהדר, שהסתדר היטב בתוך ההערים ותפס מעט מקום חנייה, אמינותו והבית המכובד ממנו הגיע, סייעו לו לשמור על מתח מחירים סביר, בארץ לא היה הפרש גדול במחיר ולכן העם בישראל העדיף את האחות הגדולה והכבדה על פני הפולו הקלילה-רן

פורסם
ביד 2 יש כרגע פולו קופה שחורה שנת 92, יד 2, 1300 סמ"ק שנראית מאוד מבטיחה.

שלכם עבור 11K.

יבוא אישי, לדברי הבעלים הגיעה לארץ רק בשנת 2001 (על ידי עולה חדש).

עומדת למכירה כבר כמה חודשים, יש לה טסט החודש.

חיצונית נראית טוב מאוד יחסית, אבל עם סימני תאונה מקדימה.

כנראה תוחזקה במהלך השנים על ידי "חבר מוסכניק" בבית, שזה יכול להיות לטוב ולרע.

פורסם

אני יודע אודות מיקומם של שני רכבי VW פולו מהדור הראשון ובאופן מקרי שני הרכבים ממוקמים ברחובות השכנים זה לזה.

רכב אחד משמש את בעליו מדי יום וכנראה שגם השני.

במידה ויזדמן לי להיות בקרבת הרכבים, אצלם אותם ואקפיץ את השירשור.

פורסם

הקפצה

עברה לי השבוע במחסום פולו שנת 82

הנהג לפי מה שזכור לי גר בשועפט (שכונה בירושלים ליד הגבעה הצרפתית)

איך מגיעים לשכונה הזאת: מי שבא לצומת הגבעה הצרפתית מכיוון בגין, במקום להמשיך ישר לכיוון מעלה אדומים והעליה לפסגת זאב, אז לוקחים שמאלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למעשה הפולו התחילה כאודי 50,ואז "ניגנבה" ע"י פולקסווגן.

לפולו הראשונה היה מנוע קטן יחסית,900 סמ"ק,ורק בדגמים שלאחר מתיחת הפנים ב 78' הוצעו מנועים גדולים ותר בנפח 1100 ו 1300 סמ"ק.

בתערוכת פרנקפורט 81' הוצגה הפולו החדשה שנימכרה ב 2 גירסאות מרכב-האצ'בק וקופה.

לפולו לא היתה גירסת GTI אלא גירסה שניקראה GT שצויידה במנוע 1272 סמ"ק המוכר בעל יחס דחיסה גבוה ומאייד כפול,בעל 75 כ"ס וביצועים נאים.

לארץ הגיעו כמה דגמי GT.לא ידוע מה עלה בגורלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מישהו ראה איזושהי אודי 50 לאחרונה, אם כבר בפולו עסקינן...

ישי מהפורם פירסם אחת כזו למכירה דבר איתו-רן

פורסם

האגדה מספרת, שהאודי 50 תוכנן ע"י NSU, ונועד להיות המחליף של הפרינץ 1000.

אבל לפולקסווגן היו תוכניות אחרות. (NSU נקנתה ע"י VW באמצע 1969)

• תוכן חדש...