Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כל מי שאני שואל אותו או אומר לו שאני רוצה לקנות פג'ו 306 אומר לי שזה אוטו עם הרבה בעיות ולא כדאי לקנות?

למה לכל הרכבים הארחים אין בעיות? פשוט צריך לשמור

מישהו יכול להסביר לי האם באמת הפג'ו 306 (2 דלתות)לצורך העיניין עושה הרבה בעיות?

ומה כדאי לבדוק כאשר אני הולך לבדוק אחת כזאת לקניה

תודה עדי

פורסם

שלום יוסי.

אמינות הרכב בגילאים כאלה תלויה יותר ברכב הספציפי ובטיפול בו (לדעתי).

כנראה ש ה306 הממוצעת קצת פחות אמינה מקורולה באותו גיל אבל לא היייתי מגדיר אותה כרכב לא אמין.

תלוי מאד גם בדגם הספציפי, חלק מהדגמים הגיעו עם בלוק אלומיניום ( מנועי XU אם אני זוכר נכון) ואלה רגישים למי ברז והתחממות.

בעיות חשמל קלות אינין נדירות אך איכות הבניה והאמינות הכללית טובות בהרבה מדורות הפיג'ו שקדמו לה.

אם תמצא רכב שמור ומטופל הייטב כנראה שתהנה ממנו.

אל תפרש את דברי לא נכון, הבעיות הנ"ל לא נוראיות וה 306 מעניקה הנאה מנהיגה, שילדה והיגוי שובבים ומענגים ואיכות נסיעה הרבה יותר טובות משל מתחרות בנות גילה.

ולראיה:

לי בבית יש מאזדה 3 חדשה ו 306 משומשת ותנחש באיזה אני מעדיף לנהוג לעבודה...

להשתובב בכביש עם צרפתיה חמה ולהגיע הבייתה להונגריה מדהימה = מתכון לחיוך מאוזן לאוזן.

פורסם

רוב ה XU באו עם בלוק ברזל (עדיין מאוד מומלץ למלא נוזל קירור).

ה TU באו עם אלומיניום וגם XU אחד - MI16 .

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
(עדיין מאוד מומלץ למלא נוזל קירור).

אתה מכיר רכב שממליצים למלא בו מי ברז?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נראה שאתה באמת חושש מסטיגמות. לפי דעתי עדיף שתרכוש יפנית רק כדי שלא תגיד אח"כ ש"אמרו לך בפורום" שה-306 לא פחות אמינה מיפנית ממוצעת של אותו שנתון. ;)

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אתה מכיר רכב שממליצים למלא בו מי ברז?

יש רכבים שהבלוק שלהם יותר עמיד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כל שבוע בא לך אוטו אחר ,אם זה בראבה,106,306 רק מראה כמה אתה לא סגור על עצמיך בשלב הזה וחבל לקנות דגם שאחרי שבוע תתבאס עליו ותרצה דגם אחר.

קודם כל כדאי שתחליט על בטוח וחד משמעית מה אתה רוצה מעצמייך[דרך אגב על כל המכוניות הללו דיברו רבות בפורום ובעזרת חיפוש אתה יכול למצוא ים של מידע שאתה צריך],אחרי זה תחפש בשוק ותיעזר בפורום.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הבעיה עם רכבים שרגישים למי ברז היא שאתה לא יודע מי שם מה לפניך.

אני תמיד מקפיד להשתמש בנוזל איכותי (ועדיף מקורי) אבל בבואך לרכוש רכב משומש יש להתחשב בהסתברות לתחזוקה לא נאותה לפניך(לא תמיד אפשר לראות).

בכל מקרה יוסי:

אם אתה חושב שבשנתונים האלה תמצא רכב ש"לא רואה מוסך" (לא מאמין אישית) או מאמין לאמירות כוללות של אנשים שלא היה להם רכב צרפתי מעולם אבל מחשיבים את עצמם יועצים מומחים אז חפש לך יפנית ממוצעת.

• תוכן חדש...