Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי קונקטור כזה, זה כבר האלטרנטור השלישי ברכב הזה וכנראה בהתקנה של האלטרנטור השני חתכו אותו.

SUZUKI Ignis Sport

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באלטרנטור המקורי של הרייסר מגיע מחבר שני חוטים. נורת טעינה ומתח אחרי הצתה. שמרכיבים אלטרנטור אחר מסוג בוש קיים רק חיבור אחד ולכן חותכים את המחבר המקורי ומרכיבים סופית חוט לחוט של הנור טעינה ותוקעים אותו לאלטרנטור. את החוט השני מבודדים ומשאירים באויר. לא סיפור מיוחד או מסובך.

מרכיבים אלטרנטור של בוש ולא אייסי דלקו כי הם מחזיקים יותר זמן מעמד. יש בעייה של התחממות האלטרנטור בדגמים האלו בגלל המיקום שלהם במנוע.

פורסם
אין לי קונקטור כזה, זה כבר האלטרנטור השלישי ברכב הזה וכנראה בהתקנה של האלטרנטור השני חתכו אותו.

תמצא קונקטור בפירוקיות או אצל חשמלאי ואני יכול לעזור לך בתיקון הבעיה במידה ואתה באיזור רמת-גן חינם אין כסף.

לפעמים עדיף להיות חכם מאשר צודק, לחזור למוסך ושוב פעם לחזור שווה את המאמץ או את הזמן ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעיה היא שאני מיתגייס ביום שני, ולאין לי זמן ליסוע מחוץ לעיר. היום בערב שוב נסעתי והפעם ללא טעינה מהאלטרנטור, יש אולי דרך כלשהיא להוכיח למוסכניק שאין טעינה רציפה? בכל פעם שאני מגיע אליו ומניע את הרכב פיתאום הטעינה חוזרת ושוב אני חוזר הביתה עם אותה בעיה.

מאוד כדאי שאני יספיק להראות לו את זה ביום ראשון ושיזמין אלטרנטור אחר אחרת המצב ימשיך להיגרר כי החל מיום שני אני כבר חייל כמו שאמרתי ואת הבית אני יראה לעיתים רחוקות.

אני חושב שיהיה די בעיתי למצוא את הקונקטור הזה, אני בכלל לא בטוח שהוא זהה לקונקטור המקורי של הרכב, היום בפרוק עברתי 5 רייסרים ובאף אחד מהם לא היה קונקטור.

ביום ראשון אני יתקשר לפרוק שבצומת מסמייה אולי יש להם.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כנראה שמצאתי את הסיבה שביגללה היתה הבעיה על הטעינה. שמתי לב היום שהכבל שמיתחבר לאלטרנטור שאמור לתת לו את הפיקוד היה קרוע באמצע, רק גיד אחד של הכבל היה עדיין מחובר, לאחר שסידרתי את הכבל נסעתי כ 40 דקות וכל הזמן הייתה טעינה.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...