Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נתונים על הרכב,מצאתי לא מזמן את הדגם של ה 3 דלתות שמורה 1.6 ורציתי לשאול איך האוטו מבחינת אמינות,עלות החלקים והטיפולים במוסך,צריכת דלק,וביצועים(כח סוס,0-100,מומנט.לא מצאתי נתונים כלשהם.)

כמובן שהיא ידנית.

תודה מראש.

פורסם

מה זאת אומרת "עצלן" במה זה מתבטא?

עם זה משנה הייתה לי סופר לאנסר 1.6 96 אוטומטית לפני,ומה ההבדל בינה לבין המנוע של האיביזה?

פורסם
מה זאת אומרת "עצלן" במה זה מתבטא?

עם זה משנה הייתה לי סופר לאנסר 1.6 96 אוטומטית לפני,ומה ההבדל בינה לבין המנוע של האיביזה?

בערך 25-30 כוח סוס. שזה משמעותי

פורסם

עדין מחכה לתגובות,לא מצליח למצוא נתונים על הרכב בשום מקום,אבל לפי מה שהבנתי יש לרכב רק 75 כח סוס למרות שזה 1.6?איך זה יכול להיות?כמה אז יש ל 1.4?המנוע קצת איך להגיד את זה,מעפן לא?זה נכון שיש לו רק 75 כח סוס?

אבל שמעתי גם שיש גירסה של 100 כח סוס,איך אפשר לוודאות/לדעת עם זאת הגירסה של ה 100 כח סוס?ואפשר נתון של 0-100 ובכלל נתונים של האוטו(75 ו 100)?כי אין בשום מקום.!

ושמעתי שהגירסה של ה 100 כח סוס דיי מהירה,למרות שזה רק 100 כח סוס,מישהו יכול לאמת את זה?

פורסם

לדגמים משנת 94 75 כ"ס ממנוע 1.6.

חפש במנוע החיפוש, אני בטוח שתמצא מידע רב. אם עדיין יש לך שאלות המשך באחד השרשורים הקיימים.

להבא אל תקפיץ שרשור, אלא לאחר 24 שעות אם לא קיבלת תגובה. קרא את כללי הפורום. תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...