Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

התחדשתי במאזדה 3 2008, אני רוצה להוסיף לה מס' דברים, כגון חלונות כהים מאחורה, פילטר ומדבקות של מאזדה.

אשמח אם תייעצו לי איזה פילטר מומלץ במחיר של עד 400 ש"ח והיכן ניתן להשיג בארץ.

והיכן ניתן להשיג מדבקות של מאזדה לרכב? אם אפשר גם טלפון של המקום. או הבנאדם =)

המשך שבוע נעים.

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

בשביל מה לך כל הפיצ'יפקע'ס החסר טעם הזה?

האוטו יפה שהוא מקורי ונקי במיוחד שהוא חדש-חבל לך להכניס ראש בריא למיטה חולה.

בקיצור תחסוך את הכסף תפנק את האוטו באיזה ג'ילדה טובה וקס טוב וריחן נחמד.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לא מדובר בדברים מוגזמים ולהדביק על כל רכב, הכוונה לשים בשתי הדלתות הקידמיות למטה בצד שמאל שלהן על השמשה האחורית ואולי גם בקידמית.

והפילטר הוא יותר בשבילי, מכור לרעש.

וחוץ מזה זה ליסינג =).

מחכה מימכם לתשובות.

בברכה,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

אתה משקיע ברכב מליסינג?:?:roll::shock:

לבריאות שיהיה לך, אבל לידיעתך, אם אתה מרכיב משהו שמור את המקורי אחרת בטיפול 10000 הקרוב האוטו יחזור אם חלקים סיניים במקום הפילטר הפתוח שלך.

בקשר למדבקות - אתה בטוח שחברת הליסינג תאהב שהדבקת להם מדבקות על הרכב שלהם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עזוב לקנות - הרבה יותר כיף להכין לבד,

קנה יריעת PVC נדבק מאיזה בית דפוס ותרביץ גזירה יפה סטייל גן-אסתר.

פילטר מומלץ זה נושא שלא הרבה מבינים בו פה בפורום, כי בכל זאת, נושא נדיר, פילטר פתוח, זה הרי שיפורים, ואנשים פה לא כל כך מבינים בזה.

מה שכן - אני ממליץ לך על פילטר פתוח של "ארז-פילטרז" מחולון, הוא עושה פילטרים מעולים מעודפי צבא של גזות משומשות - איכות מטורפת - ממליץ בחום.

רק עכשיו ראיתי שאתה כותב "בארץ" - חשבתי שאתה מתכוון ל"במרכז"

אם אתה רוצה לחפש בכל הארץ - בנצרת עילית יש מוסך של בחור עיוור בשם אבו-סחלול, הוא מכין פילטרים בעבודת יד מצמר של עיזים פיסחות. המחירים הם החל מ399 שקל, כך שיש מצב שזה נכנס לך בתקציב, והם כל כך איכותיים שהם נחשבים ציוד תקני לגרופ N במירוצי הטרקטורים של עמק חפר והסביבה.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אתה משקיע ברכב מליסינג?:?:roll::shock:

לבריאות שיהיה לך, אבל לידיעתך, אם אתה מרכיב משהו שמור את המקורי אחרת בטיפול 10000 הקרוב האוטו יחזור אם חלקים סיניים במקום הפילטר הפתוח שלך.

בקשר למדבקות - אתה בטוח שחברת הליסינג תאהב שהדבקת להם מדבקות על הרכב שלהם.

\

*זה רכב שני שלי כבר בליסינג הייתה לי אימפרזה 1.6 , שחזרה עם מדבקות חורים במושבים מאחורה בגלל המגבר, ולא אמרו כלום. וחוץ מזה אני לא רואה סיבה שלא, זה רכב שהולך להיות אצלי 3 שנים, לא רואה סיבה למה לא להשקיע בו קצת.

כעיקרון בליסינג הרכב שלך ל3 שנים. בכל אופן אתה אומר להכניס את הפילטר אחרי הטיפול? או לפני ואז להחזיר את הישן?

*אפשר לקבל את הכתובת והטלפון של ארז פילטרז?

תודה לכם, אשמח לשמוע עוד הצעות למקומות שיש בהם מדבקות ופילטרים. =)

בברכה,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

חלונות כהים בהדבקה אפשר להשיג בחנות לאביזרי רכב ( התקנות , נקודות שטיפת רכב בתחנות דלק ) , אוטו דיפו ודומיהם .

פילטר אוויר פתוח ניתן להשיג בחנויות שיפור רכב למיניהם , או דרך הפורומים השונים ( הרבה מפרסמים למכירה ) .

אתה מתכוון למדבקות כיתוב MAZDA ? אני מניח שיהיו כאלו בחנויות לאביזרי רכב גם כן , אולי יהיה צורך להכין - תפוס לך איזה תלמיד כיתה ט' בתיכון מקצועי שלומד את זה , ובקש ממנו שיכין לך .

חברים - לא חייב לשלול כל דבר שמישהו מעוניין בו . הרכב שלו ויש לו זכות לשים מה שהוא רוצה עליו . אם זה לא מוצא חן בעיניכם אף אחד לא מכריח אתכם להגיב . רבאק , נמאס שאתם מגבילים את תחום השיפורים למוטות יצוב , בולמים וצמיגים . בסדר , זה סוג אחד של שיפור , אבל זה לא מתאים לכולם כאחד - בין אם מבחינת אופי , ובין אם מבחינה כלכלית .

פורסם

VOLVO 240 תודה לך, אכן זוהי איננה בעייה של תקציב פשוט אני לא רואה לנכון להשקיע אלפי שקלים ברכב זה מהסיבות הידועות, מבחינה קוסמטית חיצונית פה ושם שווה לי להשקיע כמה שקלים ולהינות מהמראה של הרכב קצת יותר ושמיעת המנוע =).

בכל אופן מצאתי כאן איזה אתר שמוכר פילטרים

http://www.carshops.co.il/categories/103.html

אשמח לקבל חוות דעת, אחד החברים כתב כאן כי אין הרבה מבינים בפילטרים, ידוע לכם על אדם שאין לו שום אינטרס לגביי מכירת פילטרים ומבין בזה? או פורום אחר? אודה לכם מאוד!!

בברכה,

מאור.

נ.ב

חשבתי אולי רק לפתוח פשוט את הפילטר האורגינלי שיש ברכב, גם ככה בכל 15K ק"מ הרכב ניכנס לטיפול שכולל כמובן את ניקוי הפילטר. מה דעתכם בעיניין?

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

מאור , רון היה ציני בהודעתו , פילטר אוויר פתוח הוא שיפור שכיח בפורום , ועקב זאת הציניות מגיעה . תעשה חיפוש קטן , ותגלה המון מידע ( אפשר לכתוב אנציקלופדיה , רק מהמידע על פילטרים ) .

קארשופס היא דוגמא אחת מתוך רבים . יש את פיט סטופ , E&A , ובעצם הרבה מאוד חנויות שמכבדות את עצמן ומתעסקות איכשהו במכוניות , יחזיקו פילטרים פתוחים . לא חייב להרחיק , אני מניח שבעיר מגוריך יש חנות כזו , גש אליה ובדוק האם יש , אני מניח שיהיה .

בהצלחה .

פורסם

ופילטר אויר בTIP STOP

זה PIT STOP

עצירה בסימטה לצורך תיקונים בזמן המרוץ.

ומאור, ביחד עם החיפושים על פילטר אויר פתוח תמצא

גם על החסרונות בהעדר הבידוד שמאפיין את חלקם.

קח לתשומת ליבך ופעל בהתאם.

נ.ב

כל הכבוד לך שפרסמת את ההודעה בפורום הטכני ולא בפורום שיפורים.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

*אפשר לקבל את הכתובת והטלפון של ארז פילטרז?

אין לי את הכתובת או את הטלפון אבל אתה יכול ליצור איתו קשר כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/private.php?do=newpm&u=13521

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

פותח השרשור-אם אתה רוצה משהו מיוחד,כנס לאיביי תזמין טמבון קדמי יפה,תאמין לי זה יראה הרבה יותר טוב ממדבקות,וגם תהיה שונה מהעדר

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...