Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פותח השרשור-אם אתה רוצה משהו מיוחד,כנס לאיביי תזמין טמבון קדמי יפה,תאמין לי זה יראה הרבה יותר טוב ממדבקות,וגם תהיה שונה מהעדר

דני, אם היית קורא היטב את הודעת הפתיחה היית שם לב שזה רכב מליסינג, ואינני רוצה להגזים בשינויים, בכל אופן זה רכב של אבא והוא לא ילד, יש דברי קוסמטיקה שיכולים לעבור לו בעין ויש שלא, להחליף טמבונים?! :roflmao: .

* יאשה, חבר הפורום ארז שאמרת לי לשוחח עימו טוען שאין לו שום קשר לפילטרים.

בברכה,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

שמע זה לא סט במפרים זה סך הכול במפר קדמי מעוצב,ולהחליף אותו לוקח בדיוק 10 דקות,אני אומר לך כי ראיתי כבר אוטו בדיוק כזה "של אבא"

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יאשה הרגת אותי :D :D:lol::-P

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז תגיד של אבא מליסינג, חשבתי שקנית מאזדה3 ובא לך לשים עליה סטיקרים ב-5 שקל :shock:

ילדים של זמנינו........

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אז תגיד של אבא מליסינג, חשבתי שקנית מאזדה3 ובא לך לשים עליה סטיקרים ב-5 שקל :shock:

ילדים של זמנינו........

אומר זאת שוב, אם הייתם קוראים את הודעת הפתיחה הייתם מבינים שהרכב מליסינג!

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

• תוכן חדש...