Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באנגליה זה קצת אחרת, בעקרון באנגליה זה הרבה יותר מטופח ומסודר, כי קודם כל עובדים בתוך מקום כזה שנקרא דבנהמס שזה סטייל המשביר לצרכן, ואתה לבוש, ומתנהג בדיוק כמו עובד רגיל שם, זה לא סתם קניון מעפן זה ה-מרכז קניות, ואין שום סיבה לשוטר הגירה לחפש שם כי הנהלת הקניון אחראית על הכל.

בנוסף באנגליה, למי שרוצה בטחון , מוציא NVQ שזה איזה חרטה שעולה 2000 שקל בערך , מן תעודת סטודנט שכזו שאומרת שאתה לומד באנגליה "שרות לקוחות" ואתה בעצם מתנדב שם ולא מקבל כסף וכך צובר ניסיון ובעצם "לומד" כחלק משעות הלימוד שלך בקולג' (יש אפשרות גם לקבל תעודה..) אני אישית לא זרקתי על זה 2000 שקל .. אבל יש כאלה שזה עשה להם שקט נפשי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי מה שאמרת כמה אתה מרוצה מכל דבר באחוזים. אני יכול לחיות עם זה. כל מה שקיבל 100 אחוז ישפר לי תהרגשה והמליאירד אחוז עוד יותר.

תגיד איך אתה נסעת עם איזה אישור עבודה? של ה200 דולר?

פורסם

אני נסעתי ללא אישור עבודה.. אמרתי לך עובדים בדבהנמס אין כמעט סיכוי שבכלל יבקרו שם ..

בקיצור, אני ממליץ לנסות .. אם יש לך איזה 5000-6000 שקל מיותרים - לך על זה (כ. טיסה = 2300 שקל בערך, ושיהיה לך ממה לחיות ..)

פורסם

שמע לא קראתי את כל מה שכתבו לך פה אבל אני אכתוב לך תגובה של אחד שיודע ב100%.

אנגליה,אתה אולי לא יודע אבל אתה אבל אתה עובד כסטודנת כביכול ויש לך חוזה חתום שאתה עובד בחינם!!!

זה שהחברה משלמת זה משהו אחד אבל זה שאתה חייב לעבוד כאילו בחינם זה משהו אחר.

עפ"י חוק אסור לשלם לך כי אין לך ויזה תואמת.

הכסף הוא כסף טוב גם בקלקיליה השאלה אם אתה יודע למכור ואתה בנוי לזה.

חבר שלי שחזר לא מזמן ממש אבל ממש לא יודע למכור והוא העביר שם את הזמן במעין טיול ולא יותר מזה חזר בלי רווח ובלי הפסד.

חברה שלו,שעדיין שם עושה הרבה כסף כי היא יודעת למכור והיא בחורה ויותר קל לה.

בספרד,יש לי חברים שגרים שם שהם לא ישראלים והם גרים שם כמהגרים לא חוקיים ואף אחד לא עושה להם שום בלאגן

גם שעוצרים אותם לבדיקת דרכון אז סה"כ בודקים שהם לא מבוקשים במשטרה

אישית הייתי טס לאנגליה,חוויה להיות ולחיות שם.

ספרד במנטליות דומה לישראל.אנגליה זה עולם אחר.

בהצלחה.

פורסם

קשה לי להסיק מסקנות מהתגובה שלך.

מאיפה אתה יודע לגבי העבודה בחינם? אבל אתה חותם איתם חוזה שבו כתוב האחוזים והכול לא?

אבל לא נראה לי שיש חברות שמפורסמות באתרים שעובדות על העובדים שלהם והכול או שאני טועה?

לגבי ספרד, לא הבנתי מה חברים שלך עושים שם? למה כתבת את זה?

לגבי חבר שלך שחזר מאנגליה, באיזה חברה הוא עבד?

תשמע אף אחד לא יכול להגיד לך במאה אחוז לפני הטיסה שהולך להיות לו טוב שם ושהוא יצליח, זה סיכון קטן שלוקחים,

אבל עם מצליחים שם אז מצליחים בגדול, ואי אפשר להשוות את זה לעבודה באיזה מלון באילת או ים המלח או בכלל עבודה בארץ.

עבדת פעם באנגליה? איזה ניסיון יש לך בדברים האלה?

פורסם

בספרד עובדים בכל מיני עבודות.מכונאות,חשמל,שיפוצים וכ"ו

רציתי להגיד לך ששם לא בעיה להיות לא חוקי

הוא אמר לי שכל ההסכמים הם בעל פה.

שורה תחתונה,אין לך מה להפסיד.

מי שלא מהמר לא מרוויח :)

פורסם

כן גם אני מתחיל להגיע למסקנה שאין שום דבר בלהיות לא חוקי בספרד.

אני מתחיל לחשוב עוד פעם על ההצעה השניה.

אני מזכיר:

הצעה שניה: מכירת ציורי שמן בספרד או פורטוגל.

נוסעים עם האחראי אזור ועם הצוות וכל התמונות כל אחד מקבל תיקייה ובה איזה 15 תמונות.

האחראי מוריד כל אחד באזור שונה ואומר לו מאיפה עד איפה הוא צריך למכור.

כל ציור יש לו מחיר בסיס שזה בוא נגיד 50 יורו. את ה50 יורו אני צריך להביא לאחראי לאחר המכירה. כל מה שאני מוכר מעל אני לוקח לעצמי. מכרתי ב100. נתתי 50 מהם לאחראי, ו-50 אליי.

והכול במזומן זאת אומרת לא צריך לחכות שבועיים למשכורת.

עובדים 5 וחצי ימים בשבוע. עובדים מאיזה 9 עד 12 1 ואז יש הפסקה של שעה שעתיים. ואז חוזרים לעבוד עד 8 9 לא ממש זוכר את השעות. זה בקירוב אמרתי.

ומה שטוב בספרד שהכול יותר זול מאנגליה. באנגליה אפשר לצאת בנזק רציני עם האוכל שזה כמובן הוצאות שלי ולא של החברה. ובספרד הכול הרבה יותר זול.

עכשיו מה שעוצר אותי טיפה, זה שזה לא חוקי. אבל מה, לפי מה שאמרה המנהלת, זאתי שעשתה לי את הראיון, לא מסלקים או לוקחים לכלא על רוכלות, אלא מקסימום נותנים קנס שיכול להגיע לעד 500 יורו, ובמצב כזה החברה עושה איתי חצי חצי. אבל לפי המנהלת לא היו להם אף פעם בעיות עם משטרת ההגירה בגלל שהם לא מטרידים אף אחד. באים בשעות הגיוניות ולא חופרים לאף אחד לקנות לכן אף אחד לא מתלונן או משהו כזה, וגם יש להם שיטות לזהות מנאייקים שעוקבים אחריהם כדי לראות שמקבלים כסף במזומן על ציור.

מה אתם אומרים? יותר זול בספרד.

מישהו גר פעם בספרד או היה שם תקופה? יש באמת דרישה לציורי שמן?

פורסם

בעניין העבודה בספרד/פורטוגל, בוא נגיד ככה, רוב הסיכויים שתחזור משם עם הרבה דמעות בעיינים.

ואני יסביר: אני מכיר אנשים שמנהלים שם חברה שמוכרת ציורי שמן. פה בארץ אתה שומע סיפורי אלף לילה ולילה אל כמה כסף אפשר לעשות שם, אל חברה אם יחס משפחתי, אל אווירה צעירה וכייפית, מסדרים לך ווילה עם כמה ח'ברה... ואז כשאתה מגיע אתה מגלה שזה די שוק עבדים, שאם אתה צריך עזרה בכל דבר פשוט מתעלמים ממך, על איומים מצידם שיסגירו אותך למשטרת ההגירה, ה"ווילה" שהבטיחו זה בעצם דירת 4 חדרים עם 10 שותפים.

מה שכן, אם לא אכפת לך להתכלב ואתה כריש מכירות, ניתן להרביץ שם בוחטיה לא קטנה בזמן קצר.

עצה שלי, אל תיסע לשם, תפזול יותר לכיוון אנגליה.

ועוד משהו, הספרדים לא בדיוק יודעים אנגלית, כך שאם אתה לא דובר ספרדית יהיה לך קשה לתקשר איתם.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
שמע לא קראתי את כל מה שכתבו לך פה אבל אני אכתוב לך תגובה של אחד שיודע ב100%.

אנגליה,אתה אולי לא יודע אבל אתה אבל אתה עובד כסטודנת כביכול ויש לך חוזה חתום שאתה עובד בחינם!!! צודק במאה אחוז, אתה אכן מוחתם על חוזה כדי "להגן" על החברה - זה ה NVQ שדיברתי עליו

זה שהחברה משלמת זה משהו אחד אבל זה שאתה חייב לעבוד כאילו בחינם זה משהו אחר.

עפ"י חוק אסור לשלם לך כי אין לך ויזה תואמת.

הכסף הוא כסף טוב גם בקלקיליה השאלה אם אתה יודע למכור ואתה בנוי לזה.

חבר שלי שחזר לא מזמן ממש אבל ממש לא יודע למכור והוא העביר שם את הזמן במעין טיול ולא יותר מזה חזר בלי רווח ובלי הפסד.

חברה שלו,שעדיין שם עושה הרבה כסף כי היא יודעת למכור והיא בחורה ויותר קל לה. - תלוי מאוד באיזה תחום, בקוסמטיקה הבנות עושות בוכטות, אבל בצעצועים הרבה פחות

בספרד,יש לי חברים שגרים שם שהם לא ישראלים והם גרים שם כמהגרים לא חוקיים ואף אחד לא עושה להם שום בלאגן

גם שעוצרים אותם לבדיקת דרכון אז סה"כ בודקים שהם לא מבוקשים במשטרה

אישית הייתי טס לאנגליה,חוויה להיות ולחיות שם.

ספרד במנטליות דומה לישראל.אנגליה זה עולם אחר.

בהצלחה.

בנוסף מסכים 100% עם הבחור מעלי - צריך מאוד להיזהר... אם כבר נוסעים , רק למקום שיש עליו המלצות מאנשים שעבדו שם (ולא רק אחד ..)

פורסם

העיקר כל החברות מתפלאות למה חושדים בהם ושואלים אותם מיליון שאלות.

אז איך אני אמור למצוא חברה נורמלית מישהו יכול להגיד לי? כל אחד יכול להיות נחש מניאק לא?

תודה רבה לכל העונים.!!!

פורסם

יש לי חבר שיש לו אזרחות ארופאית, הוא עבד באנגליה ועשו שם ביקרות בחברה, גירשו את כל מי שלא היה חוקי והוא היה בין הבודדים שנשארו לעבוד, הוא אמר שעשה 22 אלף ש"ח בחודש אחד כי לא היו להם עובדים.

אבל עבודה מאד קשה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כולם אומרים עבודה קשה עבודה קשה. אבל בשביל סכומים כאלה לא שווה? מה עדיף למלצר באיזה בית מלון או להיות עוזר טבח

לחתוך עגבניות 12 שעות ביום? או לא יודע מה לשמור בקניון ולמות משעמום בשביל 19.95 בשעה?

תגיד יש לך מושג איך מתנהל תהליך הגירוש הזה? יעני אין מצב אתה בורח להם באיזה דקה שלא שמים לב ונעלם איפשהו באנגליה ומוצא עבודה אחרת?

• תוכן חדש...