Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן היה ארוע משובח.

היה יום חם מאוד ואני פשוט הייתי הרוס בסוף, בשמונה עוד המתין לי ארוח אורחים והכנת סושי מה שאוצמר שאני עכשיו במצב קטטוני למדי :-)

תודה קודם כל לצוות מסלולים.

לספונסרים של הליגה, פיט סטופ, סוזוקי, פיאט ויורוספורט

והכי תודה לספונסרים - א.ס. ורטהיים, יבואני קוני. הגעתי אליהם אחרי המלצה של נהג מרוצים מארה"ב למטרות רכישת סט קוני וסיימנו ברומן שיהיה בתקווה ארוך טווח. באמת הבולמים שלהם מרגישים ממש טוב על הרכב שלי, שיפור אדיר למיאטה שמגיע רכה מדי במקורי ובכלל לכל רכב בעל יומרות ספורטיביות.

ואופיר, אוטולוקס, יבואני ה טויו T1R. אליהם למשל לא הגעתי לחפש את הצמיג הזה אלא רק למצוא צמיג טוב עד שיגיע סט שהזמנתי מחו"ל, ואופיר לא רק שסייע לי במציאת צמיגים במחיר מגוחך, לא רק שהוא התקין לי אותם על חשבונו במרכז המתוחכם שלם, אלא גם שהתברר שהצמיגים הנ"ל עושים את העבודה באופן משובח בהחלט, ולראיה, פעמיים גמר עם המיאטה. המיאטה היחידה בינתיים שעלתה לגמר.

וזהו, הפעם הבאה היא עוד שלושה שבועות, ואני ממתין, בתקווה להשתחרר מקללת המקום החמישי ולתת כבר פודיום :!:

פורסם

שוב אירוע מעולה ברמה גבוהה בזכות צוות מסלולים המצוין,

תודה ענקית מכל הלב לספונסרים שלי שאני גאה ליצג!!!

כל הכבוד למנצחים בקטגוריות השונות הקרבות באמת צמודים....רוני אתה לא צריך להתנצל שזכית כל הכבוד שחקת אותה,

עומר כל הכבוד על המקום הראשון ועל התמונות,

תודה רבה לצלמים(בוריס איציק ועוד..) על תמונות והסירטונים מחכים לעוד והרבה,

תודה לצופים שהגיעו לעודד ושסבלו בחום הכבד

תודה גדולה לשאר הספוסרים על עזרה ענקית בקידום הספורט המוטורי

בברכה

קובי כהן

פורסם

סרטונים שלי של קובי ורוני מגמר הפתוחה

יש סיכוי שצלמת סרטון גם למקום השלישי ? :-(

ובכלל, למי שיש תמונות של הקליאו השחורה שלי (או גם תמונות פודיום יהיה נחמד :twisted:) אז לא להתבייש :wink:.

זו גם ההזדמנות לספר שהיא (וגם אני קצת) בהריון עם ילדנו (או ילדתנו) הראשון (תשובה סופית ביום שלישי).

זה לגמרי לא קשור אמנם אבל אי אפשר להתעלם: המון מזל-טוב :beerchug:(או מה שלא אומרים בשלב הזה).

ניר

פורסם

עוד כמה תמונות....

_MG_0311_1_1.jpg

_MG_0317_2_1.jpg

_MG_0321_3_1.jpg

_MG_0326_4_1.jpg

_MG_0328_5_1.jpg

_MG_0338_6_1.jpg

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

ועוד...

_MG_0347_7_1.jpg

_MG_0350_8_1.jpg

_MG_0351_9_1.jpg

_MG_0353_10_1.jpg

_MG_0359_11_1.jpg

_MG_0368_12_1.jpg

פורסם

הנה עוד כמה

_MG_0373_13_1.jpg

_MG_0377_14_1.jpg

_MG_0380_15_1.jpg

_MG_0394_16_1.jpg

_MG_0398_17_1.jpg

_MG_0410_18_1.jpg

פורסם

ואחרונות להיום

צריך ללכת לישון

_MG_0419_19_1.jpg

_MG_0429_20_1.jpg

_MG_0452_21_1.jpg

_MG_0731_23_1.jpg

_MG_0776_24_1.jpg

פורסם

טוב נו, עוד כמה אחרונות

_MG_0873_25_1.jpg

_MG_1054_26_1.jpg

פורסם
יש סיכוי שצלמת סרטון גם למקום השלישי ? :-(

ובכלל, למי שיש תמונות של הקליאו השחורה שלי (או גם תמונות פודיום יהיה נחמד :twisted:) אז לא להתבייש :wink:.

ניר

סורי אבל לא, אולי בפעם הבאה :wink:

פורסם
אני לא חושב שלאריק אסור להיות פה יותר, להפך. :wink:

תודה רבה על הלינק. נהנתי במיוחד מאחת התגובות הראשונות שם: "הייה ממש טוב מעוד היום אני איגתי באמצה הפטוחה" - לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.

רוני לא יפה :lol: הבחור דיסלקטי ועדיין לא מהסס לכנס ולתרום לפורום

לגבי Eריק אולי אתה צודק אבל הפרסונה שלו MM גרמה לכמה מנהלים כאן להרחיקו לעולמי עד

בכל מקרה יש עוד המון תגובות ותמונות ב http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=19225&postdays=0&postorder=asc&start=0

ואני אישית חושב שכאשר מדובר על ה MDC וקידום ספורט המוטורי בארץ, אין מקום לקטנוניות בין שני הפורומים המובילים בארץ .... מה גם שהספונסרים רוצים כמה שיותר חשיפה, לא? :wink:

פורסם

אחרי שכוויות השמש קצת נרגעו...

המטרה שלי ב-MDC 2 היתה לצאת עם זמנים. אחרי האירוע הראשון ממנו יצאתי ללא זמנים בגלל שתי פסילות, הפעם רציתי זמנים כדי לקל בסיס להשוואה איך אני מול שועלי הג'ימקנות.

האירוע היה מעולה!

אין מילה אחרת לתיאור אירוע מקצועי, בטיחותי, מתוקתק מבחינת זמנים, מהנה וחשוב יותר מכל...מאורגן ע"י צוות פתוח וקשוב לרחשי המשתתפים.שמחתי לראות יותר יחס לקהל עם הנחיית אירוע של גל והכוונה להביא גזלן (שמצידו הבריז).

המסלול היה מהנה יותר עם פחות משחקים בין ראשון לשני, נהנתי מאוד מתחושת החבריות בין המשתתפים שמתחרות לתחרות משתפרת. היה מאוד נוח להחנות את הרכבים בחניה מסודרת לפני ואחרי המקצה שלי, במיוחד לאחר מקרה נוסף של גניבת רכב באירוע אתמול.

נשארתי לראות חלק ממקצה המפלצות. מדידת הזמנים הראשונה של גיא אמודי היתה מדהימה! נהיגה הכי על המגבלות שאפשר במסלול כזה יחד עם זמן מדהים. היציאה מסיבובים של האיבוגומר פשוט הלהיבה, גברת סילביה של ג'ון צ'יקו אף פעם לא תשעמם וה-S2000 עם סל"ד בשמים ומוזיקה של אופנוע.

בקיצור...משה! תרשום תרשום...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנה זאת תמונה שהעובדים שלנו נמצאים בה.

רואים שאוהבים מכוניות (אבל תאמת אלה משוגעי אופנועים ויש להם משהו יקר)

וזה עם הצהוב בתמונה נוהג יותר טוב מכולם, זה אח שלי והוא מפורסם בעיר אצלינו.

DSCN2774.jpg

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

אהלן כולם,

אתמול היה אירוע מעולה, כל הכבוד לכל הצוות המארגן מאפרת לגל, עודד , גידי, משה, אדם, שגיא, שפרה ועד ליכולות קיבוץ העדר של אולג :wink:

היה כיף לאללה ואפילו חברה שלי, שלי, שפעם ראשונה הייתה במרוץ נהנתה חבל על הזמן. למרות כל הגברברים המוזרים שדיברו כל הזמן על ראשון ושני וצמיג זה ומשקל פה ומשקל שם.

זה כיף לא נורמלי ואתמול התקרבתי עוד קצת לגמר עם ה-TYPE R הלוחמנית שלי. נראה לי סט צמיגים חדש דנדש היה עוזר לי אבל אין תלונות!!!!!!!!! ח"ח לרוני שמדגים כל פעם מחדש איך נהיגה רגועה וחלקה היא המהירה ביותר.

ברכות לכל הזוכים והמתחרים ותודה לכל הספונסרים. מה דעתכם לספנסר את הקבוצה שיוצאת לטורקיה למירוצים העונה???

ד"א אם למישהו יש תמונות של ה- TYPE R שלי אני אשמח לקבל 8)

עירא

• תוכן חדש...