Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה יחידת הזרקה לדוג' .קרבורטור אם תרצו.

החלפתי יחידה זו לאחר עבודת מנוע לא סדירה ,ולאחר ההחלפה סיבובי הסרק באוטו נמוכים .

מחפש בורג כיוון סרק.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני אקפיץ קצת את הנושא.

ובנוסף איך קוראים בשפה מקצועית לצינור מים שהולך מסעפת יניקה לרדיאטור הפנימי במזדה 121.

אם למישהו יש תרשים של המנוע או כל חומר עזר ויזואלי בנושא ,אודה לו מאוד.

תודה .

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

לצינור קוראים "צינור חימום". ביחידת הזרקה אין בורג כוון לטורים, ואצלך הטורים נמוכים עקב חיישן TPS לא מכוון. (בתמונה הימנית רואים את ההחיישן).

פורסם

איזה בדיוק? אני רואה שני חיישנים.אחד אני מכיר בשם " למדה " ובתמונה הוא נמצא מצד שמאל.יש עוד חיישן באמצע התמונה עם פחית שסוגרת עליו.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

אפשר גם לכוון עם הבורג הזה. לא כדאי ליגוע בחיישן הזה כי הצריכת דלק תעלה אם אתה לא יודע לכוון!.

הבורג הזה תופס את גלגל הפרפרית במצב מסויים והוא יכול להרים את הטורים.

לפני שאתה נוגע בו תסמן את המיקום שהוא היה כדי שתוכל להחזיר חזרה איך שהיה אם תהיה לך בעיה.

תנסה לסובב את הבורג בכיוון סגירה שלו מעט ושמישהו יהיה מול המחוג טורים ויגיד לך מה קורה.

אל תישכח שמכוונים טורים רק שהמנוע בטמפ' עבודה.

תעדכן.

DSC00050.jpg

• תוכן חדש...