Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי עד למעשה מעצבן ביותר ולא פחות חמור - מסוכן.

בעודי נוהג ברחובות העיר, אני שם לב שג'יפ פאג'רו מיושן נוסע לימיני ובמהלך הפנייה גולש לאמצע הנתיב שלי. בלימה חדה וצפצוף חד לא פחות והתגובה היחידה שניתן לקבל מנהג הג'יפ היא הוצאת יד שמאל מחזיקת הסיגריה אל מחוץ לחלון, רק בכדי לאפר אותה. (לפחות זה יותר טוב ממה שקרה לי לפני יומיים בסיטואציה זהה - אז הנהג הוציא יד ובלי להתבלבל עשה לי אצבע משולשת).

שניות בודדות לאחר מכן נהג הפאג'רו הפעיל אורות משולש והתחיל "לזפזפ" כמו שעושה ניידת משטרה. כל הנהגים פינו לו את הדרך והוא פשוט עבר שלושה רמזורים באדום מלא ומבלי להאט - ונעלם מעיניי. לצערי לא חשבתי בזמן לזכור את מספר הרכב, אולי כי פשוט הייתי בתדהמה מהמעשה המסוכן.

זה רכב שאין לו שום מאפיין משטרתי, שמפעיל סירנה משטרתית ביום הזיכרון ומפלס את דרכו בין המכוניות עם אורות משולש בלבד - ועובר רמזורים אדומים בלי בושה ותוך כדי סכנה לא מבוטלת!

האמת, שאני לא יודע אם זה בכלל חוקי עבור שוטר לנהוג באופן כזה ברכב פרטי. ניחוש שלי - ממש לא. וניחוש קצת יותר גדול -הבנאדם בכלל לא שוטר. פשוט עבריין תנועה במלוא מובן המילה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה דווקא היה על קו התפר שבין רעננה עירי להרצליה עירך. במחשבה שניה, הוא נראה לי מוכר. קנית ג'יפ לאחרונה?

ד"א - תפסתי אותך. ברעננה אין בכלל כחול לבן (מה זה תו?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קיים במדינה שלנו אישור פח"ע שניתן לאנשים מיוחדים לשימוש ברגע אמת ברכבם הפרטי או בכל רכב אשר הם נמצאים בו.

אפשרות נוספת, לכוחות הבטחון קיימים רכבים כאלו, יש סיכוי שנתקלת באחד מהם.

יכול להיות שמדובר במתחזה , בריונות מסוג כזה קצת הינה קיצונית ביותר ומזכירה משהו מסוג העולם התחתון.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

לא ידוע לי על ג'יפ פאג'רו בשימוש המשטרה (יכול להיות שאני טובה),

זה היה יכול להיות הגיוני אם זה היה מאזדה 323 לבנה (מי שמעוניין לדעת איך מזהים בשמחה בה"פ) ו\או סקודה אוקטביה חדשה (גם כן יש דרך לזהות).

לגבי תעודת פח"ע,

נכון קיימת כזו תעודה, אבל היא לא מחולקת לאנשים שאין להם צורך בה (אני יודע, אני כבר שנתיים מנסה :)),

במלחמה האחרונה כשהיינו בצפון התלוותי לקצין שהיה לו תעודת פח"ע ואני צריך לציין שכאשר הוא נהג ב"חוסר זהירות" הדלקנו את הסירנה ואת הצ'אקלקה. גם לגבי שימוש בתעודת פח"ע יש חוקים.

שבוע טוב,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לפי ידיעתי המשטרה אכן משתמשת בפג'רו המיושנים (דור שני).

בהחלט יכול להיות שזה היה שוטר, אני לא מעלה על הדעת שאזרח יעשה כזה דבר למרות שזאת ארץ ישראל.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

גם בן דוד שלי וגם חבר טוב שלי היו מתנדבים במשטרה, שניהם בסביבות הגיל 19 היו בזמנו, לשניהם הייתה מערכת מישטרתית מלאה, כוללת סירנה על הדשבורד, רמקול וכו'

לבן דוד שלי הייתה פורד אסקורט ישנה, ולחבר היה ג'יפ טרנו 2.

סתם לידע כללי..

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

די עם אגדות המערב הפרוע . שוטר חייב לדווח למוקד כשהוא חייב , לצורך תפקיד ובמידה סבירה , לעבור על החוק. אם הוא קרוב לרכבים אחרים ובייחוד אם נראה לו שהרגיז מישהו - לא ישכח לדווח ולהסתכן בהסתבכות. רכב אזרחי בשירות המשטרה נהנה מהגנת החוק רק אחרי שהתייצב ונרשם בתחנה ורק לאורך זמן התפקיד ובמסלול שנקבע בתדריך.

פורסם

כמו שמישהו לפני כתב:יש אנשים מסויימים שקשורים לבטחון בכל מיני גופים כאלה ואחרים(אני נמנע מלפרט) מקבלים צ"אקלקה ואישור ממשטרה שהם רשאים לעבור את המהירות המותרת תוך הפעלת הצ"אקלקה ובמידה ושוטר עוצר אותם הם מציגים לו את האישור של המשטרה והשוטר חייב לבוא איתם ולפלס לו את הדרך,לגבי רמזור אדום אני די בטוח שאסור לו לעבור לבד בלי הניידת,ולמה אני חושב שמדובר במתחזה? הסיבה הפשוטה-הנהג עישן-מנסיון האנשים מסוג זה שדיברתי אליהם פשוט לא מעשנים(הסיבות שמורות איתי),זהו כל מה שנאמר זה לא השארות זה הנסיון האישי שלי.חג שמח.

פורסם

יכול להיות שוטר ברכב פרטי או ברכב סמוי ולמשטרה אין רק מזדות ואוקטביות... יש עוד המון סוגים של רכבים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מוזר לי שכולם רק מחפשים איזה סוג של שוטר/כוחות בטחון זה היה.

לצערי אני מאמין שזה מאוד סביר שהוא סתם אידיוט ששם את המערכת הזאת בלי שום קשר חוקי לעניין.

נתקלתי לא מעט פעמים ברכבים כאלה שאני מוכן לחתום שהם סתם משחקים ועושים דאווינים בלי שום אישור או קשר למשטרה.

ניר

• תוכן חדש...