Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צליל חם !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בת'רד הזה אני אגיד כמה מילים על הצליל החם שמדברים עליו כולם.

שמעתי כמה מערכות אודוי אצלנו בארץ וחלק בחו"ל, מערכות העונות על SQ עם רכיבי HI-END מטורפים, ובכולם היה חסר לי את החום בצליל ובאטמוספרה של הסאונד עצמו. והפעם ששמעתי שוב את הצליל התרגשתי כאילו זכיתי בטוטו.

כמה שאנסה להסביר מה הכוונה בצליל חם זה לא יעזור עד שהאוזן שלכם תשמע, לא יואמן מה מגבר יכול לעשות לרמקולים, לרכך ולעדן אותם עד רמה שתרגישו כאילו אתם יושבים ליד הזמר או בין הלהקה, לשמוע כל חריקת כוס על הבר, לשמוע את ההקשה על כפתורי הסאקספון, אחד שמשתעל בין הקהל, מחיאות כפיים של הקהל!!

ישבתי באוטו כמעט 5 שעות רצוף החלפתי דיסקים חזרתי על טריקים וכמעט בכל טריק שאני מכיר הייתי מופתע לגלות משהו חדש שהאוזן לא שמעה עם המגבר הקודם.

פורסם

כל מה שנשאר להגיד הוא - מה היה מותקן שם? מה הוא המגבר הקסום? באיזה קומפוננט מדובר? למי שייך הרכב?

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...